Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Siilinjärvi

Katso kaikki kohteen Siilinjärvi vuokra-autot

Auton vuokraus Siilinjärvellä

Pohjois-Savon vehreissä maisemissa sijaitseva Siilinjärvi tarjoaa matkalaisille mielenkiintoisia käyntikohteita ja urheilullisia kokemuksia ympäri vuoden. Vuokraa auto Siilinjärvellä ja lähde tutustumaan kuntaan sekä sen lähiseudun monipuoliseen tarjontaan oman aikataulusi mukaan. Vuokratessasi auton Expedian kautta luotettavasta vuokrafirmasta jo ennen matkaa voit olla huoletta, sillä sinulle ei tule yllättäviä lisämaksuja paikan päällä huolehdittavaksi.

Matka Siilinjärvelle

Siilinjärvelle on helppo matkustaa eri puolilta Suomea esimerkiksi junalla tai linja-autoilla, sillä kunta sijaitsee Savon radan ja pääliikenneväylien varrella. Lennot Siilinjärvelle matkustettaessa laskeutuvat kunnan eteläosassa Rissalassa sijaitsevalle Kuopion lentoasemalle. Lentoasema sijaitsee noin 11 kilometrin päässä keskustasta, ja se on myös ainoa paikka, jossa autonvuokraus Siilinjärvellä onnistuu. Vertaillessasi autovuokraamojen tarjontaa voit samalla kätevästi varata myös hotellin Siilinjärveltä.

Vuokra-autoilua Siilinjärvellä

Auton vuokraus Siilinjärvellä on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat tutustua alueella sijaitseviin nähtävyyksiin helposti omin päin. Ainoat autovuokraamot Siilinjärvellä löytyvät Rissalan lentoasemalta, joten lentäen Siilinjärvelle matkustavien kannattaa ottaa auto käyttöönsä heti tulomatkalla. Mutta koska lentoasemalle on Siilinjärven keskustasta vain noin kymmenen minuutin matka autolla ja liikenneyhteydet ovat hyvät, ei auton hakemisesta myöhemminkään koidu kovin suurta vaivaa. Lisää autovuokraamojen toimipisteitä löytyy Kuopista noin 20 kilometrin päästä Siilinjärven keskustasta, joten mikäli saavut Kuopion suunnasta, voit noutaa varaamasi auton myös sieltä. Expedian avulla vertailet helposti eri autojen hintoja ja löydät autovuokraamojen tarjoukset Siilinjärveltä.

Autoilu Siilinjärvellä on helppoa ja sujuvaa, eikä ruuhkia kunnan alueella juuri pääse syntymään. Ensimmäistä kertaa Siilinjärvellä ajavien kannattaa kuitenkin olla tarkkoina liikenteessä, sillä keskusta-alueelta löytyy muutamia yksisuuntaisia katuja. Ulkomailta saapuvien matkalaisten tulee huomioida myös, että lain mukaan Suomessa autoa kuljettamaan ovat oikeutettuja vain yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on mukanaan joko EU- tai ETA-valtioissa tai vaihtoehtoisesti Geneven tai Wienin liikennesopimusvaltioissa myönnetty ajokortti.

Mielenkiintoisten nähtävyyksien Siilinjärvi

Pienessä Siilinjärven kunnassa ei välttämättä voi viettää samanlaista kaupunkilomaa kuin suuremmissa kaupungeissa, mutta kunnasta löytyy silti tekemistä ja näkemistä matkalaisille. Vuokra-auto Siilinjärvellä helpottaa kunnasta löytyviin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin tutustumista, sillä vaikka Siilinjärvi on suhteellisen pieni kunta, sijaitsevat useat sen mielenkiintoisista kohteista automatkan päässä ydinkeskustasta. Esimerkiksi Pöljän kotiseutumuseo, jossa voit tutustua kivikauden aikaisiin muinaislöytöihin, sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä kunnan keskustasta. Hieman lähempää keskustaa, noin kolmen kilometrin päästä löytyy Harjamäen sairaalamuseo, jossa voi tutustua psykiatrisen sairaanhoidon historiaan. Myös ulkona liikkumisesta ja urheilemisesta pitäville Siilinjärven kunnasta löytyy paljon tekemistä ympäri vuoden. Talvella kannattaa vierailla esimerkiksi noin neljän kilometrin päässä keskustasta sijaitsevassa Kasurilan hiihtokeskuksessa sekä kesäaikaan noin kolmen kilometrin päässä keskustasta sijaitsevassa Tarinagolfissa.

Autolla Siilinjärven lähialueille

Kulttuurista ja museoista kiinnostuneiden matkailijoiden kannattaa vierailla lyhyen automatkan päässä Kuopiossa. Kaupungista löytyy mielenkiintoisten nähtävyyksien ja kulttuuritapahtumien lisäksi myös hyvät ostosmahdollisuudet ja ravintolapalvelut. Kaupunkimatkan jälkeen rentoutumista kaipaaville Pohjois-Savon luonto tarjoaa mielenkiintoisia ja omaleimaisia nähtävyyksiä moneen makuun. Autolla on helppo lähteä tutkimaan lähialueiden kaunista järviluontoa ja pysähtyä vaikka pulahtamaan järvien kirkkaisiin vesiin tai kalastamaan jollekin Pohjois-Savon useista kalarikkaista kalastuspaikoista. Lähellä Siilinjärveä on mahdollisuus tutustua myös alueelle ominaiseen kaskiviljelyyn, jota on tehty jo 1400-luvulta saakka. Hyvä paikka perinteiseen viljelytapaan tutustumiselle on esimerkiksi noin 60 kilometrin päässä Siilinjärven keskustasta sijaitseva Telkkämäen luonnonsuojelualue, jossa on kesäisin mahdollisuus osallistua myös kaskiviljelynäytöksiin.

Autonvuokraus kohteessa Siilinjärvi: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Siilinjärvi?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Siilinjärvi halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 63 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Siilinjärvi?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Siilinjärvi keskimäärin 72 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Siilinjärvi?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Siilinjärvi?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Siilinjärvi

Tutustu kohteeseen Siilinjärvi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!