Halvat lennot Vaasa

Lisätietoja – Vaasa

Vaasa: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Vaasa? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Vaasa. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Vaasa. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Vaasa tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Vaasa lentokenttä on?
Jos saavut tähän kohteeseen lentokoneella, sinun ei tarvitse valita mille kentälle laskeudut. Kohteessa Vaasa on vain yksi kenttä – Vaasa (VAA).
Kuinka kaukana VAA sijaitsee kaupungin keskustasta?
VAA on vain lyhyen automatkan päässä kohteen Vaasa keskusta-alueesta. Se sijaitsee vain 9 km:n päässä kaupungin keskustasta.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Vaasa?
Tutustu COVID-19-matkustusneuvontasivuumme, jos haluat saada viimeisintä tietoa kohdetta Vaasa koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen matkaasi. Sivulta saat tietoa muun muassa terveysviranomaisten tiedotteista ja karanteenivaatimuksista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Vaasa suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Vaasa suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Vaasa joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Vaasa, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Vaasa?
Lento kohteeseen Vaasa laskeutuu todennäköisesti kentälle Vaasa (VAA). Kenttä sijaitsee 9 km:n päässä keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Vaasa?
Jos aiot lentää kohteeseen Vaasa, sinulla ei ole hirveästi valinnan varaa. Tällä reitillä operoi vain yksi lentoyhtiö – liput kannattaakin varata hyvissä ajoin etukäteen löytääksesi parhaan tarjouksen.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vaasa?
Finnair lentää suurimman osan lennoista kohteeseen Vaasa. Suosituin lähtökaupunki on Kallio, ja Finnair lentää useimmiten tällä reitillä.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Vaasa?
Jännittävän loman järjestäminen kohteeseen Vaasa on helppoa ja kätevää, koska kohteeseen operoidaan 20 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Vaasa?
Kamppi, Pasila ja Kallio ovat suosituimpia lähtölentokenttiä kohteeseen Vaasa lennettäessä.
Miten kauan lento kohteen Vaasa lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Kamppi ja Vaasa välillä on 1 tunti. Jos lähtöpaikkasi on Pasila, lentoaika on suurin piirtein 1 tunti, ja 1 tunti kohteesta Kallio.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Vaasa?
Kuten kuka tahansa kokenut matkustaja voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime minuutille. Hinnat ovat yleensä korkeimmillaan mitä lähempänä lähtöpäivä on. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kaupungissa useampia lentoasemia. Lippujen hinnat vaihtelevat usein lentokentittäin. Kannattaa myös vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja. Ja viimeiseksi toinen yksinkertainen tapa säästää rahaa on valmistautua tekemään varaus heti, kun löydät vastustamattoman tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Vaasa?
Jos et ole varautunut etukäteen, lennolle lähteminen voi olla stressaavaa. Näiden kätevien matkustusvinkkien avulla pääset kohteeseen Vaasa helposti.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa mahdollisimman stressitön matkustuskokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat: passi, matkustusasiakirjat, luottokortti ja lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun on hyvä pistää lennon aikana tarvitsemasi tavarat, kuten elektroniset laitteet ja hyvä romaani. Mukaan kannattaa tietenkin myös pakata laturit, matkatyyny ja melua vaimentavat korvakuulokkeet. Älä myöskään unohda jättää laukkuusi tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten hammasharjalle ja deodorantille, sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Pakkaa kaikki täysikokoiset shampoot ja hoitoaineet ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, saatetaan takavarikoida turvallisuustarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten taskuveitset, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten ilotulitteet, valkaisuaineet ja polttoaineet, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään epämukavaa. Paras valinta on kerrospukeutuminen, koska matkustamon lämpötila on usein matala pitempien lentojen aikana. Mukavat, matalat kengät ovat myös aina hyvä valinta.
  • Syvä laskimotukos, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen, on vakava veren hyytymiseen liittyvä sairaus, jota esiintyy joskus lentomatkustajilla. Tässä on pari vinkkiä siihen, miten riskiä voi vähentää huomattavasti: juo paljon vettä, venyttele jalkojasi niin paljon kuin mahdollista ja käytä tukisukkahousuja tai -sukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Vaasa?
Jos olet varautunut hyvin ennen lentoasemalle saapumista, lentosi kohteeseen Vaasa tulee olemaan helpompi. Tutustu käteviin vinkkeihimme siitä, miten pääset turvatarkastuksen läpi ongelmitta:

  • Lentokentän turvatarkastuksessa sinun tulee ensin esittää passisi tai henkilöllisyystodistuksesi sekä maihinnousukorttisi. Ne kannattaakin pitää esillä.
  • Sen jälkeen sekä sinut että käsimatkatavarasi läpivalaistaan. Prosessin nopeuttamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat laukaista hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten takki, vyö ja korvakuulokkeet, pitää pistää läpivalaisulaitteeseen.
  • Kaikki elektroniikka, kuten puhelimet ja läppärit, pitää myös skannata erikseen lentokentän turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Haluatko ottaa lomallesi mukaasi hajuveden? Se ei ole ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit tuoda sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Ballerinat ja muut kevyet kengät ovat hyvä vaihtoehto matkustettaessa, koska niitä tarvitsee harvemmin poistaa jalasta turvallisuustarkastuksessa. Saappaat ja muut tukevammat ja korolliset kengät läpivalaistaan yleensä erikseen.
  • Vältä pakkaamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos aiot ottaa mukaasi mitään teräviä esineitä, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuun, koska ne voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa.

Tietoa lennoista kohteeseen Vaasa
Kohdelentokenttä
Vaasa
Kohdelentokentän IATA-koodi
KAU