Halvat lennot Vaasa

Halvimmat lennot kohteeseen Vaasa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 83 € yhdensuuntaisille lennoille ja 184 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Finnair
Finnair
Scandinavian Airlines

Lisätietoja – Vaasa

Vaasa: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Vaasa? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Vaasa. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Vaasa. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Vaasa tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Vaasa lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentäen, sinun ei tarvitse valita mille lentoasemalle laskeudut. Kohteessa Vaasa on vain yksi lentokenttä – Vaasa (VAA).
Kuinka kaukana VAA sijaitsee kaupungin keskustasta?
Vaasa (VAA) sijaitsee kaupungin keskustan lähellä. Sieltä on vain 9 km matkaa kohteen Vaasa keskustaan.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Vaasa?
Vaasa (VAA) sijaitsee suurin piirtein 9 km:n päässä kohteen Vaasa keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Vaasa?
Jos aiot matkustaa kohteeseen Vaasa, sinulla ei ole hirveästi valinnan varaa. Tätä reittiä palvelee vain yksi lentoyhtiö – kannattaakin varata liput hyvissä ajoin etukäteen saadaksesi parhaan tarjouksen.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vaasa?
Finnair lentää suurimman osan lennoista kohteeseen Vaasa. Yleisin lähtökaupunki on Kallio, ja Finnair lentää useimmiten tällä reitillä.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Vaasa?
Upean loman järjestäminen kohteeseen Vaasa on helppoa, koska kohteeseen lennetään 20 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Vaasa?
Suosituimmat lennot kohteeseen Vaasa lähtevät kentiltä Kamppi, Pasila ja Kallio.
Miten kauan lento kohteen Vaasa lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Kamppi, lentoaika on suunnilleen 1 tunti. Vaasa. Lentoaika on noin 1 tunti kohteesta Pasila, ja 1 tunti kohteesta Kallio.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Vaasa?
Älä jätä lippujen varaamista viime hetkeen. Tämä on yksi hyvä tapa varmistaa saavansa halvat lennot. Vaaraminen hyvissä ajoin etukäteen varmistaa, että saatavilla on useampia ja edullisempia vaihtoehtoja. Toinen hyvä tapa löytää paras mahdollinen tarjous on eri sivustojen hintojen vertailu. Jos määränpäässäsi on monia lentokenttiä, tarkista lippujen hinnat myös pienemmille lentoasemille. Ja viimeiseksi ei kannata unohtaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä liput yleensä maksavat ja valmistaudu hankkimaan lentoliput heti jos löydät loistavan tarjouksen. Parhaimmat tarjoukset eivät ole kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Vaasa?
Mistä oletkin lähdössä, lentäminen voi olla mukava kokemus, jos olet valmistautunut siihen hyvissä ajoin etukäteen. Olemme koonneet listan hyödyllisiä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Vaasa stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Ensiksi kannattaa pakata mukaan passisi, matkustusasiakirjasi, luottokortti ja kaikki tarvitsemasi lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun kannattaa pistää viihdykettä, jotta aika ei käy pitkäksi. Hyviä vaihtoehtoja ovat hyvä romaani ja puhelin, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi. Jos haluat nukkua lennon aikana, niskatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa vähintään hammasharja ja -tahna.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Pakkaa kaikki täysikokoiset shampoopullot ja hiuslakat ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten taskuveitset, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten aerosolit, spraymaalit ja tulitikut, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Nautit lennostasi varmasti enemmän, jos pistät päällesi rennot vaatteet. Kannattaa varautua lämpötilamuutosten varalle ottamalla mukaan esimerkiksi neuletakki. Kengät kuten piikkarit ja sandaalit kannattaa pakata ruumaan menevään matkalaukkuun. Niiden sijaan jalkaan kannattaa pistää matalakantaiset kengät, kuten ballerinat tai lenkkarit.
  • Pitkillä lennoilla voi olla riski saada syvä valtimotukos, jonka aiheuttaa huonon verenkierron seurauksena syntyvä verihyytymä. Jalkojen venyttely ja matkustamossa kävely aina, kun se vain on mahdollista ovat loistavia tapoja vähentää riskiä. On myös hyvä idea käyttää tukisukkahousuja tai -sukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Vaasa?
Jos olet varautunut hyvin ennen lentokentälle saapumista, lentosi kohteeseen Vaasa tulee olemaan helppo. Tutustu hyödyllisiin vinkkeihimme siitä, miten pääset turvatarkastuksen läpi ilman ongelmia:

  • Your travel documents and ID maihinnousukorttisi sekä passisi tai henkilöllisyystodistuksesi turvatarkastuksessa. Pidä ne helposti saatavilla, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä turhan kauaa.
  • Kaikki tavarasi, kuten takkisi, vyösi, avaimesi ja muut taskuissasi olevat pikkuesineet, kuten korvakuulokkeet, pitää skannata. Tee elämästäsi helpompaa käymällä taskusi läpi ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelin ja läppäri, pitää myös skannata erikseen.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten hammastahnojen ja hajuvesien, jotka haluat ottaa mukaan lennolle, täytyy olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Kaikkien kosmetiikkatuotteiden tulee myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Kevyet lenkkarit ovat paras vaihtoehto matkustettaessa, koska niitä tarvitsee harvemmin riisua turvallisuustarkastuksessa. Vaelluskengät ja muut tukevammat ja korolliset kengät skannataan yleensä erikseen.
  • Vältä pakkaamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos aiot ottaa mukaasi teräviä esineitä kuten taskuveitsiä tai työkaluja, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuusi, koska ne voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa.

Tietoa lennoista kohteeseen Vaasa
Kohdelentokenttä
Vaasa
Kohdelentokentän IATA-koodi
VAA
Kohdekaupunki
Vaasa
Menopaluumatkan hinta
183 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Vaasa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 83 € yhdensuuntaisille lennoille ja 184 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair