Halvat lennot Jyväskylä

;

Halvimmat lennot kohteeseen Jyväskylä

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 101 € yhdensuuntaisille lennoille ja 197 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Jyväskylä

Lennot Jyväskylään

Järvien keskellä sijaitseva Jyväskylä on dynaaminen kaupunki keskellä Suomea. Se tarjoaa niin kulttuuria, luontoa kuin menevää kaupunkielämääkin. Jyväskylässä on myös pieni lentoasema, joka vastaanottaa muutaman kymmenen tuhatta matkustajaa vuosittain. Expedian kautta voit varata helposti lennon Jyväskylään. Samalla voit varata vaivatta myös hotellin Jyväskylässä, ja tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja hotelleista maatilamajoituksiin.

Jyväskylän lentoasemalle on suoria reittilentoja vain Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, mutta vaihtoyhteydet ovat hyvät kaikkialta Suomesta. Helsingistä on useampi lento päivässä Jyväskylään, mikä helpottaa matkan suunnittelua. Helsingistä lennettäessä matka ei kestä tuntiakaan, ja muualtakin Suomesta perille pääsee lähtöpaikasta riippuen muutamassa tunnissa. Expedian pakettitarjoukset Jyväskylään sisältävät kätevästi sekä lennot että hotellin, mikä tekee varaamisesta vieläkin helpompaa.

Jyväskylän seutu on lukuisten järvien aluetta. Jyväskylässä yhdistyvät luonnon rauha ja Suomen mittakaavassa suurehkon kaupungin tarjoamat mahdollisuudet. Vesistöihin pääsee tutustumaan erilaisilla päiväristeilyillä, joihin voi liittää esimerkiksi lounaan laivalla. Jyväskylän keskusta on suunniteltu niin, että kävellen pääsee helposti siirtymään paikasta toiseen. Ostosreissu keskustassa taittuukin mukavasti kaupungin kahviloista ja ravintoloista samalla nauttien. Arkkitehtuurista kiinnostuneille Jyväskylästä löytyy sekä kauniita kirkkoja että Alvar Aallon taidonnäytteitä. Kulttuurinnälkäisille on tarjolla musiikkia, teatteria ja museoita. Myös yöelämä on vilkasta. Jyväskylän ympäristöön on helppo tutustua myös autolla. Parhaan vuokra-auton Jyväskylässä voit tietenkin varata Expedian kautta.

Lentäen Jyväskylään

Kotimaan lentoasemilta pääsee helposti Jyväskylään, vaikka matka kulkeekin aina Helsingin kautta. Lento Helsingistä Jyväskylään kestää noin 45–50 minuuttia. Lentoja on useampia päivittäin, joten matkan suunnittelu on helppoa Expedian avulla. Koska kyse on kotimaan lennosta, rajamuodollisuuksia ei tietenkään ole, mutta jonkinlainen henkilöllisyystodistus pitää kuitenkin aina olla mukana. Todistukseksi käyvät passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti ja ajokortti.

Lennot Jyväskylän lentoasemalle

Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta voi lentää suoraan Jyväskylään. Tätä kirjoitettaessa väliä liikennöi vain yksi lentoyhtiö, mutta lentoja on joka tapauksessa useampia päivässä viikon jokaisena päivänä. Lentoja voi olla eri määrä eri päivinä, ja ne painottuvat iltapäivään sekä iltaan. Lennot ovat edullisimmillaan, kun ne varataan noin kahta kuukautta ennen varsinaista lentopäivää.

Jos lähtöpaikkasi on jokin muu suomalainen lentoasema kuin Helsinki-Vantaa, voit lentää Jyväskylään vaihtamalla konetta Helsingissä. Tällöinkään lentoajat eivät ole mahdottoman pitkiä, ja monesti lentäen kokonaismatka-aika on myös selvästi lyhempi kuin esimerkiksi bussilla tai junalla. Esimerkiksi lentomatka Rovaniemeltä Jyväskylään kestää lyhimmillään vain alle kolme tuntia. Myös esimerkiksi Joensuusta pääsee Jyväskylään lentäen noin tuntia nopeammin kuin junalla. Lento Joensuusta on nopeimmillaan vain noin kolme tuntia. Ivalosta puolestaan pääsee Jyväskylään lentäen noin neljässä ja puolessa tunnissa, ja lento Kittilästä Jyväskylään kestää vain noin kolme tuntia. Itsellesi sopivimman lennon voit varata kätevästi Expedian kautta.

Kulkeminen lentoasemalta Jyväskylän keskustaan

Jyväskylän lentoasema sijaitsee Tikkakoskella vajaan 25 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Lentoasemalta ei ole paikallisbussiyhteyttä Jyväskylään, mutta jotkin kaukobussivuorot kulkevat lentoaseman kautta. Näitä vuoroja ei kuitenkaan ole kovin usein, ei välttämättä edes joka päivä, joten valitettavasti julkisen liikenteen yhteydet lentoasemalle ovat ainakin tätä kirjoitettaessa melko heikot. Helpointa onkin kulkea matka joko taksilla tai vuokra-autolla. Autolla lentokentältä voi ajaa suoraan majapaikkaan, ja ajoaika lentoasemalta keskustaan on vain noin 20 minuuttia. Vuokra-auton voit varata jo etukäteen Expedian kautta lentojen varaamisen yhteydessä.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Jyväskylä lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentokoneella, sinun ei tarvitse valita mille kentälle laskeudut. Kohteessa Jyväskylä on vain yksi lentoasema – Jyväskylä (JYV).
Kuinka kaukana JYV sijaitsee kaupungin keskustasta?
JYV sijaitsee 18 km:n päässä kohteen Jyväskylä keskustasta, joten matka kaupungin keskustaan ei ole turhan pitkä.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Jyväskylä?
Jos haluat saada ajankohtaista tietoa lentämisestä kohteeseen Jyväskylä, tutustu COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Täältä saat tietoa tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ja siitä, tarvitseeko sinun olla karanteenissa saavuttuasi.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Jyväskylä suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Jyväskylä suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Jyväskylä joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Jyväskylä, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Jyväskylä?
Lento kohteeseen Jyväskylä laskeutuu mitä luultavimmin kentälle JYV. Lentoasema sijaitsee 18 km:n päässä keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Jyväskylä?
Jos kohteenasi on Jyväskylä, sinulla ei ole hirveästi valinnan varaa. Tätä reittiä palvelee vain yksi lentoyhtiö – liput kannattaakin varata hyvissä ajoin etukäteen löytääksesi parhaan mahdollisen tarjouksen.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jyväskylä?
FlexFlight lentää suurimman osan lennoista kohteeseen Jyväskylä. Suosituin lähtökaupunki on Kallio, ja FlexFlight lentää useimmiten tällä reitillä.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Jyväskylä?
Koska kohteeseen Jyväskylä lennetään noin 11 suoraa lentoa joka viikko, pääset tänne nopeasti ja kätevästi.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Jyväskylä?
Suosituimmat lennot kohteeseen Jyväskylä lähtevät kentiltä Kamppi, Pasila ja Kallio.
Miten kauan lento kohteen Jyväskylä lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Kamppi ja Jyväskylä välillä on 45 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Pasila, lentoaika on noin 45 minuuttia, ja 45 minuuttia kohteesta Kallio.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Jyväskylä?
Me kaikki tunnemme jonkun, joka aina tuntuu löytävän käsittämättömän halvat lennot minne tahansa hän onkin matkalla. Haluatko tietää miten se on mahdollista? Hän ei jätä lentojen ostamista viime tinkaan. Kannattaa myös vertailla lentolippujen hintoja eri sivustoilla. Jos määränpäässäsi on monia kenttiä, saatat löytää loistavat liput lentämällä kauempana sijaitsevalle kentälle. Ja viimeiseksi ei kannata unohtaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä liput yleensä maksavat ja valmistaudu ostamaan lennot heti jos löydät hyvän tarjouksen. Parhaimmat tarjoukset eivät ole yleensä kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Jyväskylä?
Mistä oletkin lähdössä, lentäminen voi olla stressitön kokemus, jos olet valmistautunut siihen hyvissä ajoin etukäteen. Olemme koonneet listan käteviä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Jyväskylä ongelmitta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla stressitön kokemus, jos mukanasi on oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä pakata pari peruskosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja huulirasva, lentosukat ja jotain luettavaa. Seuraavaksi matkalaukkuun kannattaa laittaa elektroniset laitteet, laturit ja kaikki tarvittavat lääkkeet, sekä mahdollisesti matkatyyny. Älä myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä luottokorttiasi.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt tavarat vaihtelevat eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa ottaa lennolle. Näihin kuuluvat partaterät, puukot, aerosolit ja ilotulitteet. Urheiluvälineitä, kuten hiihtosauvoja, ja esineitä, jotka voivat satuttaa muita ihmisiä, kuten aseita ja miekkoja, ei voi myöskään tuoda mukaan lennolle.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle kannattaa laittaa päälle mukavat vaatteet. Luonnonkuituiset vaatteet ovat parhaita, ja mukaan kannattaa ottaa jotain lämmintä, koska lentokoneen matkustamossa on yleensä viileää. On hyvä idea pistää jalkaan tilavat ja matalakantaiset kengät, koska jalkasi saattavat turvota lennon aikana. Piikkarit ja raskaat saappaat kannattaa jättää kotiin.
  • Olet varmasti kuullut puhuttavan syvästä laskimotukoksesta, jonka aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monin eri tavoin. Käytä tukisukkahousuja tai -sukkia, juo paljon vettä ja liiku matkustamossa aina, kun se on mahdollista lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Jyväskylä?
Jos olet valmistautunut hyvin ennen lentokentälle saapumista, matkasi kohteeseen Jyväskylä tulee olemaan helpompi. Tutustu meidän vinkkeihimme siitä, miten pääset turvallisuustarkastuksen läpi ongelmitta:

  • Lentokentän turvatarkastuksessa sinun tulee ensin esittää passisi ja maihinnousukorttisi. Ne kannattaakin pitää esillä.
  • Kaikki tavarasi, kuten takkisi, vyösi, avaimesi ja muut taskuissasi olevat pikkuesineet, kuten kuulokkeet, pitää asettaa läpivalaisulaitteeseen. Tee elämästäsi helpompaa ottamalla ne esiin ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Lentokentällä sinun täytyy hetkeksi irtautua digitaalisesta maailmasta. Puhelimesi, läppärisi ja kaikki muu elektroniikka tullaan myös skannaamaan erikseen.
  • Poista geelit ja muut nesteet käsimatkatavaroistasi. Ne pitää usein laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen litran vetoiseen ja läpinäkyvään minigrip-pussiin.
  • Ballerinat ja muut kevyet kengät ovat paras vaihtoehto lennettäessä, koska niitä tarvitsee harvemmin riisua turvallisuustarkastuksessa. Vaelluskengät ja korolliset kengät skannataan yleensä erikseen.
  • Vältä pakkaamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos olet ottamassa mukaasi mitään teräviä esineitä, laita ne ruumaan meneviin matkalaukkuihisi, koska niitä ei sallita matkustamoon.

Tietoa lennoista kohteeseen Jyväskylä
Kohdelentokenttä
Jyväskylä
Kohdelentokentän IATA-koodi
JYV
Kohdekaupunki
Jyväskylä
Menopaluumatkan hinta
196 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Jyväskylä

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 101 € yhdensuuntaisille lennoille ja 197 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair