Halvat lennot Jyväskylä

Halvimmat lennot kohteeseen Jyväskylä

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 70 € yhdensuuntaisille lennoille ja 139 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight

Lisätietoja – Jyväskylä

Lennot Jyväskylään

Järvien keskellä sijaitseva Jyväskylä on dynaaminen kaupunki keskellä Suomea. Se tarjoaa niin kulttuuria, luontoa kuin menevää kaupunkielämääkin. Jyväskylässä on myös pieni lentoasema, joka vastaanottaa muutaman kymmenen tuhatta matkustajaa vuosittain. Expedian kautta voit varata helposti lennon Jyväskylään. Samalla voit varata vaivatta myös hotellin Jyväskylässä, ja tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja hotelleista maatilamajoituksiin.

Jyväskylän lentoasemalle on suoria reittilentoja vain Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, mutta vaihtoyhteydet ovat hyvät kaikkialta Suomesta. Helsingistä on useampi lento päivässä Jyväskylään, mikä helpottaa matkan suunnittelua. Helsingistä lennettäessä matka ei kestä tuntiakaan, ja muualtakin Suomesta perille pääsee lähtöpaikasta riippuen muutamassa tunnissa. Expedian pakettitarjoukset Jyväskylään sisältävät kätevästi sekä lennot että hotellin, mikä tekee varaamisesta vieläkin helpompaa.

Jyväskylän seutu on lukuisten järvien aluetta. Jyväskylässä yhdistyvät luonnon rauha ja Suomen mittakaavassa suurehkon kaupungin tarjoamat mahdollisuudet. Vesistöihin pääsee tutustumaan erilaisilla päiväristeilyillä, joihin voi liittää esimerkiksi lounaan laivalla. Jyväskylän keskusta on suunniteltu niin, että kävellen pääsee helposti siirtymään paikasta toiseen. Ostosreissu keskustassa taittuukin mukavasti kaupungin kahviloista ja ravintoloista samalla nauttien. Arkkitehtuurista kiinnostuneille Jyväskylästä löytyy sekä kauniita kirkkoja että Alvar Aallon taidonnäytteitä. Kulttuurinnälkäisille on tarjolla musiikkia, teatteria ja museoita. Myös yöelämä on vilkasta. Jyväskylän ympäristöön on helppo tutustua myös autolla. Parhaan vuokra-auton Jyväskylässä voit tietenkin varata Expedian kautta.

Lentäen Jyväskylään

Kotimaan lentoasemilta pääsee helposti Jyväskylään, vaikka matka kulkeekin aina Helsingin kautta. Lento Helsingistä Jyväskylään kestää noin 45–50 minuuttia. Lentoja on useampia päivittäin, joten matkan suunnittelu on helppoa Expedian avulla. Koska kyse on kotimaan lennosta, rajamuodollisuuksia ei tietenkään ole, mutta jonkinlainen henkilöllisyystodistus pitää kuitenkin aina olla mukana. Todistukseksi käyvät passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti ja ajokortti.

Lennot Jyväskylän lentoasemalle

Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta voi lentää suoraan Jyväskylään. Tätä kirjoitettaessa väliä liikennöi vain yksi lentoyhtiö, mutta lentoja on joka tapauksessa useampia päivässä viikon jokaisena päivänä. Lentoja voi olla eri määrä eri päivinä, ja ne painottuvat iltapäivään sekä iltaan. Lennot ovat edullisimmillaan, kun ne varataan noin kahta kuukautta ennen varsinaista lentopäivää.

Jos lähtöpaikkasi on jokin muu suomalainen lentoasema kuin Helsinki-Vantaa, voit lentää Jyväskylään vaihtamalla konetta Helsingissä. Tällöinkään lentoajat eivät ole mahdottoman pitkiä, ja monesti lentäen kokonaismatka-aika on myös selvästi lyhempi kuin esimerkiksi bussilla tai junalla. Esimerkiksi lentomatka Rovaniemeltä Jyväskylään kestää lyhimmillään vain alle kolme tuntia. Myös esimerkiksi Joensuusta pääsee Jyväskylään lentäen noin tuntia nopeammin kuin junalla. Lento Joensuusta on nopeimmillaan vain noin kolme tuntia. Ivalosta puolestaan pääsee Jyväskylään lentäen noin neljässä ja puolessa tunnissa, ja lento Kittilästä Jyväskylään kestää vain noin kolme tuntia. Itsellesi sopivimman lennon voit varata kätevästi Expedian kautta.

Kulkeminen lentoasemalta Jyväskylän keskustaan

Jyväskylän lentoasema sijaitsee Tikkakoskella vajaan 25 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Lentoasemalta ei ole paikallisbussiyhteyttä Jyväskylään, mutta jotkin kaukobussivuorot kulkevat lentoaseman kautta. Näitä vuoroja ei kuitenkaan ole kovin usein, ei välttämättä edes joka päivä, joten valitettavasti julkisen liikenteen yhteydet lentoasemalle ovat ainakin tätä kirjoitettaessa melko heikot. Helpointa onkin kulkea matka joko taksilla tai vuokra-autolla. Autolla lentokentältä voi ajaa suoraan majapaikkaan, ja ajoaika lentoasemalta keskustaan on vain noin 20 minuuttia. Vuokra-auton voit varata jo etukäteen Expedian kautta lentojen varaamisen yhteydessä.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Jyväskylä

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 70 € yhdensuuntaisille lennoille ja 139 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
FlexFlight