Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Riihimäki

Katso kaikki kohteen Riihimäki vuokra-autot

Autonvuokraus Riihimäellä

Vuokraa auto Riihimäellä

Riihimäen kaupunki sijaitsee Etelä-Suomessa 70 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Kaupunki on monelle tuttu ennen kaikkea radanvarsikaupunkina, mutta Riihimäeltä löytyvät myös kattavat liikuntamahdollisuudet, mielenkiintoista historiaa ja paljon tekemistä koko perheelle. Riihimäen naapurikunnat ovat Janakkala, Hausjärvi, Hyvinkää ja Loppi. Vuokra-autolla Riihimäeltä ajaa myös nopeasti esimerkiksi Hämeenlinnaan, Lahteen ja Helsinkiin.

Olitpa Riihimäellä syystä mistä tahansa, saat kaupungista ja sitä ympäröivästä seudusta enemmän irti, kun vuokraat auton. Expedian autovuokraamot Riihimäellä tarjoavat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita vuokra-autoja kaikenlaisiin tarpeisiin. Vilkaise ihmeessä autovuokraamojemme tarjoukset, niin näet itse, miten edullinen autoloma voikaan olla! Kun vuokraat auton Expedian kautta, et myöskään joudu pulittamaan mitään yllättäviä lisämaksuja – nouda valmiiksi tankattu vuokra-autosi ja palauta se samassa kunnossa, niin kaikki ovat tyytyväisiä.

Vuokra-autolla ladulle tai kuntoradalle

Riihimäen visiittiin voi helposti yhdistää kuntoilun. Kaupungin hiihtoladut ja ulkoilureitit tarjoavat tarvittavan tauon kiireisestä elämästä, eikä reiteistä Riihimäellä ole ainakaan pulaa. Eteläisessä Suomessa talvi antaa nykyään odottaa itseään, mutta Riihimäellä tämäkin ongelma on ratkaistu: Riutan tykkilumiladulla hiihdetään myös silloin, kun muualla vielä kahlataan loskassa. 300, 500, 700 ja 1 050 metrin pituiset ladut lähtevät Riutan ulkoilumajalta, jonka pihalta löytyy myös tilava pysäköintialue.

Vuokra-autoilijan ulottuvilla on Riihimäellä myös useita muita ulkoilureittejä. Vahteriston ulkoilureitti kulkee luonnonsuojelualueella ja sopii kaikentasoisille harrastajille. Kovatasoisimmille hiihtäjille ja kuntoilijoille sopivia reittejä ovat esimerkiksi reilun viiden kilometrin mittainen Varuskunnan kuntorata sekä kolme ja puoli kilometriä pitkä Riutan kuntorata.

Vuokra-autoilijalle avautuu koko seutu

Jos Riihimäki on jo koluttu läpi, suuntaa autovuokraamoon ja hanki itsellesi ja matkaseuralaisillesi tilaisuus tutustua myös Riihimäen lähiseutuihin. Perheellisten kannattaa pakata tenavat vuokra-autoon ja suunnata Riihimäeltä 15 kilometriä pohjoiseen Tervakoskelle. Jos nimi Tervakoski ei saa aivojasi raksuttamaan, paljastettakon, että kyseessä on tietenkin klassikkohuvipuisto Puuhamaa. Puuhamaahan on helppo tulla vuokra-autolla, jonka voi hupipäivän ajaksi pysäköidä maksuttomalle pysäköintialueelle, joka sijaitsee aivan puiston sisäänkäynnin vieressä.

Reilun 30 kilometrin päässä Riihimäeltä sijaitsee myös toinen mielenkiintoinen nähtävyys. Hämeen linna ympäristöineen on koko perheelle sopiva historiallinen päiväretkikohde, jossa voi itse linnan lisäksi tutustua myös linnan kasarmialueeseen. Linnan läheisyydessä Kustaa III:n kadun varrella on maksuton pysäköintialue ja maksuttomia kadunvarsipaikkoja. Linna sijaitsee kävelymatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta, joten vuokra-auton voi halutessaan pysäköidä myös muualle keskustan alueelle.

Autonvuokraaja majoittuu siellä, missä itse haluaa

Hotelleja Riihimäeltä löytyy muutamakin aivan keskustasta, kävelymatkan päässä kaikista keskusta-alueen nähtävyyksistä. Yksi Riihimäen parhaista puolista on kuitenkin sen luonto. Kun vuokraat auton Expedian kanssa yhteistyössä toimivasta autovuokraamosta Riihimäellä, voit nauttia niin kaupungin nähtävyyksistä kuin sen kauniista luonnosta ja vesistöistäkin.

Matkailukeskus Lempivaara sijaitsee vain viiden kilometrin päässä Riihimäen keskustasta. Sitä ympäröivät ainutlaatuinen luonto ja kuusi lampea, ja alueelta löytyy yhteensä 26 hirsimökkiä, 200 asuntovaunupaikkaa ja useita telttapaikkoja. Viihtymisen takaavat uimarannat, lohilampi, rantasauna ja matkailukeskuksen oma ravintola, eikä Lempivaarassa tylsistymäänkään pääse: alueella voi pelata esimerkiksi minigolfia, mölkkyä, tennistä ja petanqueta ja heittää tikkaa.

Luonnonkauniissa maisemissa voi yöpyä myös Kaartjärven rannalla sijaitsevassa Riihisalon virkistäytymispaikassa, joka on avoinna ympäri vuoden. Lomapaketti sisältää täysihoidon ja majoitus tapahtuu joko päärakennuksen huoneissa tai väentuvassa. Noutopöydästä tarjoillaan perinteistä suomalaista ruokaa, ja iltaisiin saunotaan ja pulahdetaan Kaartjärveen. Alueella on paljon tekemistä: aivan majoituspaikan vierestä lähtevät retkeilyreitistöt sopivat hyvin patikointiin, hiihtoon ja melontaan, minkä lisäksi tilalla voi pelata vaikkapa frisbeegolfia ja tutustua tilan kotieläimiin.

Autonvuokraus kohteessa Riihimäki: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Riihimäki?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Riihimäki halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 43 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Riihimäki?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Riihimäki keskimäärin 46 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Riihimäki?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Riihimäki?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Riihimäki

Tutustu kohteeseen Riihimäki Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!