Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Riihimäki

Katso kaikki kohteen Riihimäki vuokra-autot

Autonvuokraus Riihimäellä

Vuokraa auto Riihimäellä

Riihimäen kaupunki sijaitsee Etelä-Suomessa 70 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Kaupunki on monelle tuttu ennen kaikkea radanvarsikaupunkina, mutta Riihimäeltä löytyvät myös kattavat liikuntamahdollisuudet, mielenkiintoista historiaa ja paljon tekemistä koko perheelle. Riihimäen naapurikunnat ovat Janakkala, Hausjärvi, Hyvinkää ja Loppi. Vuokra-autolla Riihimäeltä ajaa myös nopeasti esimerkiksi Hämeenlinnaan, Lahteen ja Helsinkiin.

Olitpa Riihimäellä syystä mistä tahansa, saat kaupungista ja sitä ympäröivästä seudusta enemmän irti, kun vuokraat auton. Expedian autovuokraamot Riihimäellä tarjoavat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita vuokra-autoja kaikenlaisiin tarpeisiin. Vilkaise ihmeessä autovuokraamojemme tarjoukset, niin näet itse, miten edullinen autoloma voikaan olla! Kun vuokraat auton Expedian kautta, et myöskään joudu pulittamaan mitään yllättäviä lisämaksuja – nouda valmiiksi tankattu vuokra-autosi ja palauta se samassa kunnossa, niin kaikki ovat tyytyväisiä.

Vuokra-autolla ladulle tai kuntoradalle

Riihimäen visiittiin voi helposti yhdistää kuntoilun. Kaupungin hiihtoladut ja ulkoilureitit tarjoavat tarvittavan tauon kiireisestä elämästä, eikä reiteistä Riihimäellä ole ainakaan pulaa. Eteläisessä Suomessa talvi antaa nykyään odottaa itseään, mutta Riihimäellä tämäkin ongelma on ratkaistu: Riutan tykkilumiladulla hiihdetään myös silloin, kun muualla vielä kahlataan loskassa. 300, 500, 700 ja 1 050 metrin pituiset ladut lähtevät Riutan ulkoilumajalta, jonka pihalta löytyy myös tilava pysäköintialue.

Vuokra-autoilijan ulottuvilla on Riihimäellä myös useita muita ulkoilureittejä. Vahteriston ulkoilureitti kulkee luonnonsuojelualueella ja sopii kaikentasoisille harrastajille. Kovatasoisimmille hiihtäjille ja kuntoilijoille sopivia reittejä ovat esimerkiksi reilun viiden kilometrin mittainen Varuskunnan kuntorata sekä kolme ja puoli kilometriä pitkä Riutan kuntorata.

Vuokra-autoilijalle avautuu koko seutu

Jos Riihimäki on jo koluttu läpi, suuntaa autovuokraamoon ja hanki itsellesi ja matkaseuralaisillesi tilaisuus tutustua myös Riihimäen lähiseutuihin. Perheellisten kannattaa pakata tenavat vuokra-autoon ja suunnata Riihimäeltä 15 kilometriä pohjoiseen Tervakoskelle. Jos nimi Tervakoski ei saa aivojasi raksuttamaan, paljastettakon, että kyseessä on tietenkin klassikkohuvipuisto Puuhamaa. Puuhamaahan on helppo tulla vuokra-autolla, jonka voi hupipäivän ajaksi pysäköidä maksuttomalle pysäköintialueelle, joka sijaitsee aivan puiston sisäänkäynnin vieressä.

Reilun 30 kilometrin päässä Riihimäeltä sijaitsee myös toinen mielenkiintoinen nähtävyys. Hämeen linna ympäristöineen on koko perheelle sopiva historiallinen päiväretkikohde, jossa voi itse linnan lisäksi tutustua myös linnan kasarmialueeseen. Linnan läheisyydessä Kustaa III:n kadun varrella on maksuton pysäköintialue ja maksuttomia kadunvarsipaikkoja. Linna sijaitsee kävelymatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta, joten vuokra-auton voi halutessaan pysäköidä myös muualle keskustan alueelle.

Autonvuokraaja majoittuu siellä, missä itse haluaa

Hotelleja Riihimäeltä löytyy muutamakin aivan keskustasta, kävelymatkan päässä kaikista keskusta-alueen nähtävyyksistä. Yksi Riihimäen parhaista puolista on kuitenkin sen luonto. Kun vuokraat auton Expedian kanssa yhteistyössä toimivasta autovuokraamosta Riihimäellä, voit nauttia niin kaupungin nähtävyyksistä kuin sen kauniista luonnosta ja vesistöistäkin.

Matkailukeskus Lempivaara sijaitsee vain viiden kilometrin päässä Riihimäen keskustasta. Sitä ympäröivät ainutlaatuinen luonto ja kuusi lampea, ja alueelta löytyy yhteensä 26 hirsimökkiä, 200 asuntovaunupaikkaa ja useita telttapaikkoja. Viihtymisen takaavat uimarannat, lohilampi, rantasauna ja matkailukeskuksen oma ravintola, eikä Lempivaarassa tylsistymäänkään pääse: alueella voi pelata esimerkiksi minigolfia, mölkkyä, tennistä ja petanqueta ja heittää tikkaa.

Luonnonkauniissa maisemissa voi yöpyä myös Kaartjärven rannalla sijaitsevassa Riihisalon virkistäytymispaikassa, joka on avoinna ympäri vuoden. Lomapaketti sisältää täysihoidon ja majoitus tapahtuu joko päärakennuksen huoneissa tai väentuvassa. Noutopöydästä tarjoillaan perinteistä suomalaista ruokaa, ja iltaisiin saunotaan ja pulahdetaan Kaartjärveen. Alueella on paljon tekemistä: aivan majoituspaikan vierestä lähtevät retkeilyreitistöt sopivat hyvin patikointiin, hiihtoon ja melontaan, minkä lisäksi tilalla voi pelata vaikkapa frisbeegolfia ja tutustua tilan kotieläimiin.

Tutustu kohteeseen Riihimäki

Tutustu kohteeseen Riihimäki Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!