Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Platanias

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Platanias

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Platanias

Lennot Plataniákseen

Kreikkaan kuuluva Kreetan saari on jo pitkään ollut suomalaisten lomailijoiden suosiossa. Chanián rannikolla sijaitseva kaunis Plataniás on yksi suosituimmista Kreetan lomakohteista. Plataniákseen on mahdollista lentää Suomesta joko monien matkanjärjestäjien tarjoamilla suorilla lomalennoilla tai reittilennoilla. Expedian kautta löydät lentotarjoukset Plataniákseen ja voit myös säästää rahaa ja aikaa etsimällä pakettimatkoja Plataniákseen.

Kreetan saari on erityisen suosittu matkakohde kesäisin, ja kesäkuukausina löytyykin erilaisia lentomahdollisuuksia Plataniákseen enemmän kuin talvella. Monet lentoyhtiöt tarjoavat välilaskullisia lentoja Plataniákseen kuitenkin myös sesonkiajan ulkopuolella. Kreetalla sijaitseva Chanián kansainvälinen lentoasema sijaitsee hieman alle 30 kilometrin päässä Plataniáksesta.

Välimerellä sijaitseva Kreetan saari on tunnettu erityisesti rannoistaan, mutta rantalomailun lisäksi saarelta löytyy paljon tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Lasten ja lapsenmielisten suosikkikohteita ovat esimerkiksi saarella sijaitsevat useat vesipuistot. Plataniáksessa voit halutessasi viettää rentouttavaa rantalomaa, mutta voit myös valita matkallesi erilaisia aktiviteetteja, kuten sukeltamista tai maastopyöräilyä alueen oliivilehtojen halki. Plataniáksessa on mahdollista viettää myös aktiivista yöelämää, sillä alueella sijaitsee erityisesti kesäaikaan paljon yökerhoja ja rantabaareja. Jos haluat tutustua Kreetan saareen omatoimisesti, vuokraa auto Plataniáksesta Expedian kautta.

Lennot Suomesta Plataniákseen

Suorat lennot Suomesta Kreetalle kestävät noin neljä tuntia. Kesäsesongin aikana on mahdollista löytää myös suoria reittilentoja Kreetalle, mutta useimpiin lentoihin sisältyy vähintään yksi välilasku. Erityisesti sesongin ulkopuolella matkaan kannattaa varata enemmän aikaa. Plataniákseen matkustaessasi voit lentää joko lähempänä sijaitsevalle Chanián lentoasemalle tai Kreetan vilkkaimmin liikennöidylle Heraklioksen lentoasemalle. Expedian kautta etsit helposti itsellesi sopivimmat lentoliput Plataniákseen ja samalla voit kätevästi etsiä halvat hotellit Plataniáksesta.

Kreikkaan matkustettaessa Suomen kansalainen tarvitsee mukaansa passin tai vaihtoehtoisesti Suomen poliisin myöntämän henkilökortin. Valuuttana Kreikassa on käytössä euro.

Lennot Plataniákseen Chanián lentoaseman kautta

Chanián kansainvälinen lentoasema Ionnis Daskologiannis sijaitsee noin 15 kilometriä itään Chanián kaupungista. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on mahdollista lentää sesonkiaikaan kesäkuukausina Chanián lentoasemalle myös suora reittilento, mutta huomattavasti enemmän valinnanvaraa löytyy yhden ja kahden välilaskun lennoista. Talvella suoria reittilentoja Chanián lentoasemalle ei Suomesta lennetä.

Kreetan toiseksi vilkkaimmin liikennöidyltä lentoasemalta on matkaa Plataniákseen noin 27 kilometriä. Mikäli haluat matkustaa lentoasemalta bussilla Plataniákseen, sinun pitää ensin mennä bussilla Chanián keskustaan ja vaihtaa siellä Plataniákseen kulkevaan bussiin. Bussikuljetuksia lentoasemalta Chanián keskustaan ei välttämättä ole kovin usein tarjolla, ja niiden ajat onkin syytä tarkistaa lentoaseman nettisivuilta. Chanián lentoasemalta voit myös ottaa taksin Plataniákseen tai vuokrata auton omaan käyttöösi. Lentoasemalta löytyy muutamia myymälöitä sekä ravintola.

Lennot Plataniákseen Heraklionin lentoaseman kautta

Erityisesti jos olet suunnitellut ajavasi itse matkan aikana, voit valita lennon myös Heraklioksen kaupungin lähellä sijaitsevalle Kreetan saaren vilkkaimmin liikennöidylle lentoasemalle. Suomesta ei ole suoria reittilentoja Heraklioksen lentoasemalle, mutta yhden ja kahden välilaskun lentoja on tarjolla päivittäin useita. Erityisesti sesonkiaikaan kesällä on mahdollista löytää reittilentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Heraklioksen lentoasemalle vain yhden lyhyen välilaskun kanssa.

Heraklionin lentoasema sijaitsee noin 170 kilometrin päässä Plataniáksesta, ja ajomatka lentoasemalta Plataniákseen voi kestää yli kaksi tuntia. Matkan taittaminen taksilla voi tulla kalliiksi, joten Herakliokseen lennettäessä voi olla järkevintä vuokrata auto omaan käyttöön. Expedian kautta pystyt kätevästi vuokraamaan auton jo etukäteen. Lentoasemalta löytyy verovapaa myymälä, pankki sekä kahvila.

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Oct 16, 2018

Ruoka oli todella pieni, outo ja mauton.