Hae vuokra-autoja kohteessa Maleme

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Maleme

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Maleme

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Maleme
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Maleme vuokra-autovaraukseni?
Voit olla oikeutettu täyteen hyvitykseen, jos peruutat varauksen viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista. Saat lisätietoja asiasta varausvahvistuksestasi tai käymällä asiakaspalvelumme sivuilla. Kaikki etukäteen maksetut autovaraukset eivät kuitenkaan oikeuta hyvitykseen, joten on hyvä idea tarkistaa vuokra-autosi peruutusehdot.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Maleme?
Kaikki tietävät, että Maleme on yksi suosituimmista kohteista tällä alueella. Mutta lähialueella on myös monia muita fantastisia paikkoja, joihin voit tutustua, kun varaat auton ja lähdet tien päälle. Tässä on muutama ehdotus, joiden avulla pääset road tripille parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Tunnet kohteen Agios Nikolaos elinvoimaisuuden jo heti saapuessasi. Tämä paikka sijaitsee suurin piirtein 170 km:n päässä kohteesta Maleme, ja se tarjoaa runsaasti upeita vierailukohteita, joihin kuuluu Spinalongan linna.
  • Toinen vierailijoiden suosikkikohde on Réthymno, joka sijaitsee vain noin 60 km:n päässä. Fortezzan linna on vain yksi lukuisista syistä, miksi monet pitävät tästä paikasta.
  • Mikään loma ei ole täydellinen ilman tutustumista kohteeseen Lycabettus-vuori. Tämä pidetty luontokohde sijaitsee keskimäärin 270 km:n päässä kohteesta Maleme. Täällä voit rentoutua ja nauttia puhtaasta ilmasta!

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Maleme Expedian kautta?
Saat halvimmat autonvuokraustarjoukset Expedian kautta. Halusitpa vuokrata ison tai pienen ajoneuvon, löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon varmasti kohteessa Maleme olevien autovuokraamon joukosta. Lisäksi saat rahoillesi vastinetta jäsenhintojen ja kanta-asiakasohjelmien ansiosta. Ja jos haluat säästää entistäkin enemmän, voit yhdistää varauksesi matkapaketiksi. Lisää vain hotelli tai lennot (tai molemmat) autovaraukseesi ja voit hyödyntää loistavat säästöt!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Maleme Expedian kautta?
Voit lukea asiakasarvosteluja, valita tarpeisiisi sopivan automallin ja vertailla suosittujen autovuokraamojen tarjouksia. Expedia tekee parhaiden autonvuokraustarjousten saamisesta nopeaa ja helppoa. Ja jos yhdistät kohteen Maleme vuokra-autovaraukseesi hotelli- tai lentovarauksen, säästät entistäkin enemmän!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Maleme?
Jos olet vähintään 21-vuotias, voit vuokrata ajoneuvon kohteessa Maleme. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että vuokraamot veloittavat yleensä nuorilta kuljettajilta lisämaksun, joka kattaa korkeampi vahinko- tai onnettomuusriski. Lisäksi nuoret asiakkaat eivät voi yleensä vuokrata suurempia ajoneuvoja tai luksusluokan autoja. Tutustu ehtoihin huolella ennen varauksen tekemistä välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Maleme?
Sinun tulee esittää voimassa oleva ajokortti ja nimissäsi oleva luottokortti vuokraamolla. Kannattaa ennen ajoneuvon noutamista lukea läpi valitsemasi autonvuokrausyrityksen käytännöt, jotta tiedät mitä sinulla tulee olla mukanasi. Voit esimerkiksi joutua myös näyttämään todisteen ajoneuvovakuutuksesta.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Maleme?
Edellisten seitsemän päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin perustuen olisit voinut vuokrata auton niinkin halvalla kuin 106 € per päivä. Toiseksi halvin kohteessa Maleme saatavilla ollut hinta oli 127 €.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Maleme?
Kyllä. Expedia tekee yhteistyötä luotettavien autovuokraamojen kanssa, jotka vuokraavat ajoneuvoja kaikista autoluokista myös pitemmäksi aikaa. Tarkista tarjouksemme pitkäaikaista autonvuokrausta varten ja tutustu kohteeseen Maleme sekä sen lähiseutuun oman auton ratin takaa.
Voinko vuokrata auton kohteessa Maleme, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut autovuokraamot kohteessa Maleme vuokraavat autoja alle 25-vuotiaille kuljettajille, ja jotkut eivät. Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten kannattaa tutustua niiden ehtoihin huolellisesti. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako vuokraamo tästä lisämaksuja, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta lisämaksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Maleme?
Valitse ensin sinulle sopivin ajoneuvo ja käy sitten läpi vuokraamosi vuokra-autovakuutusta koskevat ehdot ja rajoitukset nähdäksesi, sopiiko vakuutus sinulle.