Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Tutustu kohteeseen Ateena

Tutustu kohteeseen Ateena Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Autonvuokraus Ateenassa

Kreikkalaisen viisauden jumalattaren Pallas Athenen mukaan nimetty Ateena on kaupunki, joka tarjoaa vierailijalle runsaasti arkeologisia nähtävyyksiä, maistuvaa kreikkalaista ruokaa ja suurkaupungin sykettä. Ensisilmäyksellä Ateena voi vaikuttaa ruuhkaiselta, mutta kun kaupunkiin malttaa tutustua tarkemmin, myös matkailija pääsee sisälle ateenalaiseen elämänmenoon. Vuokraa auto Ateenassa, niin pääset tutustumaan kaupungin lisäksi myös Ateenan ympäristöön.

Lennot Ateenaan laskeutuvat Elefherios Venizelosin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä kaupungista. Vuokraa auto Ateenassa suoraan lentoasemalta, niin pääset siirtymään hotellille helposti ja kätevästi. Lentoasemalla on useita autonvuokraamoiden palvelupisteitä. Halutessasi voit vuokrata auton myös Ateenan keskustasta. Vuokra-auto tarjoaa aivan uudenlaista liikkumavapautta: sen avulla saat lomastasi irti enemmän ja voit kulkea paikasta toiseen juuri silloin kuin itse haluat.

Vuokra-auto helpottaa lomaasi

Ateenassa on laaja hotellivalikoima, josta löytyy sopiva vaihtoehto kaikille matkaseurueille. Kun vuokraat auton Ateenassa, voit valita hotellin myös hieman kauempaa keskusta-alueesta rauhallisemmilta seuduilta, kun liikkuminen paikasta toiseen onnistuu helposti. Katso kaikki hotellit Ateenassa varauspalvelustamme. Edullisin matkustusvaihtoehto voi usein olla pakettimatka Ateenaan, ja löydät myös ne palvelumme kautta. Vaikka Ateenan liikenne on ruuhkaista, liikennesääntöjä noudatetaan suurpiirteisesti ja parkkipaikan löytäminen voi olla haastavaa, autonvuokraus Ateenassa on kuitenkin varteenotettava vaihtoehto, kunhan muistaa noudattaa tiettyä varovaisuutta liikenteessä. Vuokra-autolla näet Manner-Kreikkaa laajemmalti ja pääset helposti tutustumaan Ateenan lähistöllä sijaitseviin kohteisiin.

Monien muiden Välimeren kohteiden tapaan Ateena on suosittu lomakohde erityisesti kesäaikaan. Kreikassa vallitsee Välimeren ilmasto eli kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet viileitä ja kosteita. Kuuminta Ateenassa on heinä‒elokuussa. Elokuussa kaupunki tyhjenee paikallisista, jotka lähtevät usein lomalle ja kuumuutta karkuun Kreikan saarille. Paras ajankohta tutustua Ateenaan onkin ehkä touko‒kesäkuussa ja syys‒lokakuussa. Rannoille Ateenasta on puolestaan paras lähteä syksyllä, jolloin niillä on hiljaisempaa ja merivesi on ehtinyt lämmetä. Sateisinta Ateenassa on marraskuusta maaliskuulle. Vaikka Ateenaan matkustetaan monesti keväästä syksyyn, kannattaa harkita matkaa myös talvikaudella, sillä silloin pääset tutustumaan aivan erilaiseen Ateenaan. Kaupungissa on tapahtumia myös talvella, kuten Apokreas-karnevaalit tammi‒helmikuun vaihteessa. Talvella saatat myös löytää hyviä tarjouksia vuokra-autoista Ateenassa.

Vuokra-autolla Ateenan ympäristössä

Kun vuokraat auton Ateenassa, pääset helposti tutustumaan kaupungin läheisyydessä sijaitseviin kohteisiin. Hyviä päiväretkikohteita löytyy lähistöltä useita. Sounion niemellä sijaitsee merenjumala Poseidonille omistettu temppeli, ja siellä voi myös ihailla upeaa auringonlaskua Egeanmereen. Noin 180 kilometrin päässä Ateenasta puolestaan sijaitsee Delfoin arkeologinen kohde, josta löytyvät Apollonin temppelin rauniot. Samalla pääset ihailemaan upeita vuoristoisia maisemia. Peloponnesoksen niemimaalla noin 90 kilometrin päässä Ateenasta sijaitsee Mykenen rauniokaupunki, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Matkan varrella voit pysähtyä tutustumaan Korintin muinaiseen kaupunkiin ja Korintin kanavaan. Lähellä sijaitsee myös Epidauroksen arkeologinen alue. Ateenasta ei myöskään ole pitkä matka Marathoniin, jonka marmoripato on näkemisen arvoinen. Kaikkiin näihin kohteisiin pääset kätevästi vuokra-autolla.

Tutustu vuokra-autovalikoimaan varauspalvelussamme

Ateena on suosittu matkakohde keväästä syksyyn ja erityisesti kesällä, jolloin autovuokraamoissa saattaa olla ruuhkaa. Jos siis matkasi ajoittuu kesäaikaan, varaa vuokra-auto varauspalvelussamme ajoissa, niin saat juuri matkaseurueellesi sopivan mallin. Autonvuokrausvertailussa voit verrata vuokra-autoja ja hintoja helposti, katsoa tarjoukset Ateenassa ja valita haluamasi lisävarusteet. Jos esimerkiksi matkustat lasten kanssa, vuokra-autoon on saatavana lastenistuin, ja navigaattori helpottaa suunnistamista Ateenan ympäristössä. Jos sen sijaan matkustat Ateenaan talvella, saatat löytää varauspalvelustamme hyviä tarjouksia vuokra-autoista, sillä talviaikaan Ateenassa on vähemmän matkailijoita. Katso kaikki vuokra-autot kätevästi varauspalvelustamme.