Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Jyväskylä

Katso kaikki kohteen Jyväskylä vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Jyväskylä

Autonvuokraus Jyväskylässä

Jyväskylä on tärkeä liikenteen risteyskohta Keski-Suomessa. Seudulla matkustavien kannattaakin vuokrata auto ja hotellihuone Jyväskylästä ja tehdä sieltä käsin päivämatkoja muihin mielenkiintoisiin kohteisiin. Expedian autonvuokrausvertailun avulla on helppo löytää sopiva vuokra-auto Jyväskylästä. Hakupalvelussa on tarjolla useiden eri autovuokraamojen vaihtoehdot, ja hintojen vertailu onnistuu siellä vaivatta. Hakupalvelu ilmoittaa hakutulosten alhaisimman hinnan, minkä ansiosta parhaat tarjoukset on helppo hyödyntää.

Sivuston avulla on mahdollista etsiä juuri omiin tarpeisiin sopiva vuokra-auto. Ajoneuvojen koot vaihtelevat pienistä ja vähän polttoainetta kuluttavista henkilöautoista katumaastureihin ja pakettiautoihin, joten mukaan samalle matkalle mahtuu suurikin seurue. Kaikki Jyväskylän vuokra-autot on varusteltu perusmukavuuksilla. Lisäominaisuuksina niihin on mahdollista saada esimerkiksi suksiteline tai automaattivaihteisto. Turvallisuuttakaan ei ole unohdettu, vaan kaikki Expedian kautta vuokrattavissa olevat autot vastaavat viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia. Tämän ansiosta matkanteko on huoletonta.

Valinnanvapautta autonvuokrauksen ansiosta

Nykyisin Jyväskylä tunnetaan koulu- ja yliopistokaupunkina. Kaupunkiin lomalle tuleville ja siellä myös varsinaisesti asuville on mukavaa ajanvietettä tehdä retkiä lähiseuduille ja tutustua ajellen alueen paikkakuntiin. Vaikka ei itse omistaisikaan autoa, retket on helppo toteuttaa vuokra-autolla. Expedia on luotettava palveluntarjoaja, minkä ansiosta autonvuokraus Jyväskylässä onnistuu turvallisesti. Etenkin töiden takia Jyväskylään tai sieltä eteenpäin matkustavien kannattaa harkita auton vuokrausta. Vuokra-auton ansiosta ei tarvitse olla riippuvainen julkisten liikennevälineiden aikatauluista ja matkalla ollessaan saa tehdä pysähdyksiä kaikkiin itseä kiinnostaviin kohteisiin. Lisäksi vuokra-autoihin on saatavilla esimerkiksi lastenistuin, minkä ansiosta perheen pienimmätkin pääsevät turvallisesti mukaan matkalle.

Jyväskylässä on mahdollista vierailla monenlaisissa museoissa ja muissa tutustumiskohteissa. Vuokra-auto on helppo jättää siksi aikaa johonkin keskustan useista pysäköintihalleista tai rakennuksia voi ihailla myös ajelemalla ympäri kaupunkia. Esimerkiksi Toivolan Pihassa voi kokea ympäri vuoden vanhan käsityöläispihan tunnelmaa reilun sadan vuoden takaa. Alueella on pieniä käsityöputiikkeja ja työpajoja. Käsitöistä kiinnostuneille mielenkiintoinen käyntipaikka on myös Suomen käsityön museo ja sen yhteydessä toimiva Suomen kansallispukukeskus. Siellä esitellään kansallispukuja ja muita perinteisiä vaatteita eri puolilta Suomea. Alvar Aalto -museo puolestaan on rakennustaiteen ja muotoilun erikoismuseo. Kuten nimestä saattaa päätellä, eräs sen tärkeimmistä tehtävistä onkin Alvar Aallon elämäntyön vaaliminen.

Jos liikut Jyväskylän keskustassa tai olet majoittunut sinne, vuokra-auton nouto ja palautus käy erittäin kätevästi. Expedian autonvuokrausvertailusta löytyy nimittäin useita nouto- ja palautuspaikkavaihtoehtoja, sillä autovuokraamoja Jyväskylässä on useita ja niitä löytyy myös hotellien lähistöiltä. Sen ansiosta matkalla ei tarvitse tuhlata aikaa autovuokraamon etsimiseksi – etenkään silloin, kun auton varaa jo etukäteen Internetin kautta.

Vuokra-autolla helposti myös lähiseudulle

Vaikka Jyväskylän keskusta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää, voi vuokra-autolla tutustua helposti lisäksi keskustan ulkopuolella oleviin kohteisiin. Esimerkiksi Jyväskylän lentoaseman lähellä sijaitsee Keski-Suomen ilmailumuseo, jossa on esillä mm. paljon vanhoja lentokoneita. Suosittu matkailukohde Viherlandia sijaitsee myös keskustan ulkopuolella lyhyehkön ajomatkan päässä. Monipuolisessa puutarhakeskuksessa vierailee vuosittain satoja tuhansia kävijöitä.

Jos haluat nähdä matkasi aikana jotain erityisen merkittävää, vuokraa auto Jyväskylästä. Noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee nimittäin varsinainen rakennustaiteen helmi. Petäjäveden vanha kirkko on Unescon maailmanperintökohde. Se on valmistunut 1760-luvulla, ja puuarkkitehtuurinsa takia se on merkittävä rakennus myös kansainvälisesti. Kirkko on auki säännöllisesti vain kesäaikaan, mutta ulkoapäinkin se on vaikuttava ja näkemisen arvoinen kohde.

Jyväskylästä on kohtalaisen lyhyt matka lähimpiin suurimpiin kaupunkeihin, ja sieltä alkava tieverkko johtaa kaikkiin ilmansuuntiin. Vuokra-auton avulla onkin mahdollista saavuttaa monta eri matkakohdetta saman matkan aikana. Expedian sivuston kautta vuokra-auto Jyväskylästä löytyy nopeasti ja vaivattomasti. Samasta osoitteesta löydät tarvittaessa myös edulliset hotellit, joten Jyväskylän matkan suunnittelu ei voisi olla helpompaa.

Tutustu kohteeseen Jyväskylä

Tutustu kohteeseen Jyväskylä Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!