Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Jyväskylä

Katso kaikki kohteen Jyväskylä vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Jyväskylä

Autonvuokraus Jyväskylässä

Jyväskylä on tärkeä liikenteen risteyskohta Keski-Suomessa. Seudulla matkustavien kannattaakin vuokrata auto ja hotellihuone Jyväskylästä ja tehdä sieltä käsin päivämatkoja muihin mielenkiintoisiin kohteisiin. Expedian autonvuokrausvertailun avulla on helppo löytää sopiva vuokra-auto Jyväskylästä. Hakupalvelussa on tarjolla useiden eri autovuokraamojen vaihtoehdot, ja hintojen vertailu onnistuu siellä vaivatta. Hakupalvelu ilmoittaa hakutulosten alhaisimman hinnan, minkä ansiosta parhaat tarjoukset on helppo hyödyntää.

Sivuston avulla on mahdollista etsiä juuri omiin tarpeisiin sopiva vuokra-auto. Ajoneuvojen koot vaihtelevat pienistä ja vähän polttoainetta kuluttavista henkilöautoista katumaastureihin ja pakettiautoihin, joten mukaan samalle matkalle mahtuu suurikin seurue. Kaikki Jyväskylän vuokra-autot on varusteltu perusmukavuuksilla. Lisäominaisuuksina niihin on mahdollista saada esimerkiksi suksiteline tai automaattivaihteisto. Turvallisuuttakaan ei ole unohdettu, vaan kaikki Expedian kautta vuokrattavissa olevat autot vastaavat viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia. Tämän ansiosta matkanteko on huoletonta.

Valinnanvapautta autonvuokrauksen ansiosta

Nykyisin Jyväskylä tunnetaan koulu- ja yliopistokaupunkina. Kaupunkiin lomalle tuleville ja siellä myös varsinaisesti asuville on mukavaa ajanvietettä tehdä retkiä lähiseuduille ja tutustua ajellen alueen paikkakuntiin. Vaikka ei itse omistaisikaan autoa, retket on helppo toteuttaa vuokra-autolla. Expedia on luotettava palveluntarjoaja, minkä ansiosta autonvuokraus Jyväskylässä onnistuu turvallisesti. Etenkin töiden takia Jyväskylään tai sieltä eteenpäin matkustavien kannattaa harkita auton vuokrausta. Vuokra-auton ansiosta ei tarvitse olla riippuvainen julkisten liikennevälineiden aikatauluista ja matkalla ollessaan saa tehdä pysähdyksiä kaikkiin itseä kiinnostaviin kohteisiin. Lisäksi vuokra-autoihin on saatavilla esimerkiksi lastenistuin, minkä ansiosta perheen pienimmätkin pääsevät turvallisesti mukaan matkalle.

Jyväskylässä on mahdollista vierailla monenlaisissa museoissa ja muissa tutustumiskohteissa. Vuokra-auto on helppo jättää siksi aikaa johonkin keskustan useista pysäköintihalleista tai rakennuksia voi ihailla myös ajelemalla ympäri kaupunkia. Esimerkiksi Toivolan Pihassa voi kokea ympäri vuoden vanhan käsityöläispihan tunnelmaa reilun sadan vuoden takaa. Alueella on pieniä käsityöputiikkeja ja työpajoja. Käsitöistä kiinnostuneille mielenkiintoinen käyntipaikka on myös Suomen käsityön museo ja sen yhteydessä toimiva Suomen kansallispukukeskus. Siellä esitellään kansallispukuja ja muita perinteisiä vaatteita eri puolilta Suomea. Alvar Aalto -museo puolestaan on rakennustaiteen ja muotoilun erikoismuseo. Kuten nimestä saattaa päätellä, eräs sen tärkeimmistä tehtävistä onkin Alvar Aallon elämäntyön vaaliminen.

Jos liikut Jyväskylän keskustassa tai olet majoittunut sinne, vuokra-auton nouto ja palautus käy erittäin kätevästi. Expedian autonvuokrausvertailusta löytyy nimittäin useita nouto- ja palautuspaikkavaihtoehtoja, sillä autovuokraamoja Jyväskylässä on useita ja niitä löytyy myös hotellien lähistöiltä. Sen ansiosta matkalla ei tarvitse tuhlata aikaa autovuokraamon etsimiseksi – etenkään silloin, kun auton varaa jo etukäteen Internetin kautta.

Vuokra-autolla helposti myös lähiseudulle

Vaikka Jyväskylän keskusta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää, voi vuokra-autolla tutustua helposti lisäksi keskustan ulkopuolella oleviin kohteisiin. Esimerkiksi Jyväskylän lentoaseman lähellä sijaitsee Keski-Suomen ilmailumuseo, jossa on esillä mm. paljon vanhoja lentokoneita. Suosittu matkailukohde Viherlandia sijaitsee myös keskustan ulkopuolella lyhyehkön ajomatkan päässä. Monipuolisessa puutarhakeskuksessa vierailee vuosittain satoja tuhansia kävijöitä.

Jos haluat nähdä matkasi aikana jotain erityisen merkittävää, vuokraa auto Jyväskylästä. Noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee nimittäin varsinainen rakennustaiteen helmi. Petäjäveden vanha kirkko on Unescon maailmanperintökohde. Se on valmistunut 1760-luvulla, ja puuarkkitehtuurinsa takia se on merkittävä rakennus myös kansainvälisesti. Kirkko on auki säännöllisesti vain kesäaikaan, mutta ulkoapäinkin se on vaikuttava ja näkemisen arvoinen kohde.

Jyväskylästä on kohtalaisen lyhyt matka lähimpiin suurimpiin kaupunkeihin, ja sieltä alkava tieverkko johtaa kaikkiin ilmansuuntiin. Vuokra-auton avulla onkin mahdollista saavuttaa monta eri matkakohdetta saman matkan aikana. Expedian sivuston kautta vuokra-auto Jyväskylästä löytyy nopeasti ja vaivattomasti. Samasta osoitteesta löydät tarvittaessa myös edulliset hotellit, joten Jyväskylän matkan suunnittelu ei voisi olla helpompaa.

Autonvuokraus kohteessa Jyväskylä: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Jyväskylä halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 97 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Jyväskylä?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Jyväskylä keskimäärin 98 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Jyväskylä?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Jyväskylä?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Jyväskylä

Tutustu kohteeseen Jyväskylä Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!