Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – Jyväskylä

Jyväskylä on yksi niistä paikoista, jota huomaat ajattelevasi vielä pitkän aikaa loman päättymisen jälkeen.

Matkat – Jyväskylä

Tämän alueen asukasluku on noin 85 000.

230 km kohteesta Jyväskylä etelään sijaitsee maan pääkaupunki Helsinki. Vaajakoski puolestaan sijaitsee siitä 8 km päässä itään.

Alvar Aalto -museo on suosittu paikka viettää iltapäivä tutustuen museon kiinnostaviin näyttelyesineisiin. Tutustu näyttelyihin omaan tahtiisi, katsele kiehtovia näyttelyesineitä ja muista myös hyödyntää usein tarjolla olevat opastetut kierrokset.

Voit astua kulttuurin ihmeelliseen maailmaan kohteessa Jyväskylän taidemuseo.

Paikalliseen elämään voi olla helpompi tutustua, jos tiedät myös jotain sen menneisyydestä. Onneksi kohteessa Jyväskylä sijaitsee Jyväskylän yliopisto, joka on yksi alueen suosituimmista historiallisista paikoista.

Lautailijat ja laskettelijat rakastavat kohdetta Laajis-hiihtokeskus. Herää aikaisin, laskettele kaartelevia reittejä pitkin ja nauti täysillä vuoren huipulta avautuvista ympäröivän vuoriston uskomattomista maisemista.

Majoitus – Jyväskylä

Tällä hetkellä Expedian hotellisivulla ei ole kovin montaa hotellia tai muuta majoitusvaihtoehtoa varattavissa kohteesta Jyväskylä. Sinun kannattaa siis tehdä varaus etukäteen, jos aiot viipyä kohteessa pidemmän aikaa.

Jos haluat jotain erikoisempaa juhlia tai erikoistilaisuutta varten, esimerkiksi osoitteessa Vaeinoenkatu 3 sijaitseva Cumulus Jyvaskyla tai osoitteessa Vaeinoenkatu 3 sijaitseva Original Sokos Hotel Alexandra palveluineen voisivat sopia tarpeisiisi. Mikäli nämä eivät ole sinun juttusi, harkitsemisen arvoisia ovat myös budjettiystävällisemmät vaihtoehdot, kuten Kesähotelli Harju, Sepankatu 3, ja Summer Hotel Rentukka, Taitoniekantie 9.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 65 majoitusliikettä kohteessa Jyväskylä
Scandic Laajavuori 88 €
Scandic Laajavuori

Scandic Laajavuori

Laajavuorentie 30, Jyväskylä
   
  4,0
  /5 (573 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Laajis-hiihtokeskus, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän jäähalli sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Hotelli Verso 105 €
  Hotelli Verso

  Hotelli Verso

  Kauppakatu 35, Jyväskylä
    
   4,5
   /5 (296 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   GreenStar Hotel Jyväskylä 62 €
   GreenStar Hotel Jyväskylä

   GreenStar Hotel Jyväskylä

   Heikinkatu 3, Jyväskylä
     
    4,3
    /5 (106 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Jyväskylän taidemuseo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Omena Hotel Jyväskylä 52 €
    Omena Hotel Jyväskylä

    Omena Hotel Jyväskylä

    Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
      
     3,7
     /5 (484 arvostelua)
     2.5 kautta 5.0

     Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Solo Sokos Hotel Paviljonki 125 €
     Solo Sokos Hotel Paviljonki

     Solo Sokos Hotel Paviljonki

     Lutakonaukio 10, Jyväskylä
       
      4,7
      /5 (236 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Toivolan vanha piha ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Finlandia Hotel Alba 100 €
      Finlandia Hotel Alba

      Finlandia Hotel Alba

      Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
        
       3,9
       /5 (436 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Alvar Aalto -museo, Jyväskylän yliopisto ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Jyväskylän jäähalli ja Jyväskylän taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Jyväskylä Station 81 €
       Scandic Jyväskylä Station

       Scandic Jyväskylä Station

       Vapaudenkatu 73, Jyväskylä
         
        4,1
        /5 (429 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Jyväskylä City 84 €
        Scandic Jyväskylä City

        Scandic Jyväskylä City

        Väinönkatu 3, Jyväskylä
          
         3,8
         /5 (754 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.