COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Matkat – Jyväskylä 2021

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Suunnittele kohteen Jyväskylä lomasi Expedian avulla

  • Vuoden 2020 pakettitarjouksemme eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta nyt voit varata vuoden 2021 lomapakettitarjouksiamme. Varaa majoituksesi, lentosi tai vuokra-autosi yhdessä, niin teet ylimääräisiä säästöjä seuraavaa matkaasi varten!
  • Me olemme valinneet sinulle upeita tarjouksia mahtaviin hotelleihin kohteessa Jyväskylä. Käy tutustumassa tarjouksiin yllä olevan hakukentän avulla.
  • Useimmat hotellit tarjoavat ilmaisen peruutusoikeuden*, koska me uskomme, että joustavuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Lisätietoja löydät vierailemalla koronavirusta (COVID-19) koskevalla tietosivullamme.

Aloita selaaminen nyt!

*Jotkin hotellit vaativat, että peruutus tehdään vähintään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja löydät sivustolta.

Huippuhotellit kohteessa Jyväskylä

Hotelli Verso
Hotelli Verso
3.5 out of 5
Kauppakatu 35, Jyväskylä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 109 € per yö ajalle 28. toukok. viiva 28. toukok.
4.6/5Wonderful! (717 arvostelua)
1 yö Jyväskylässä
"Hotellin sijainti loistava. Siisti ja tilava huone. Lemmikkihuoneeksi aivan liian kuuma. Lemmikkejä ei oltu huomioitu mitenkään. Aamupala erinomainen ja ravintola hotellin yhteydessä oli hyvä. Hotellin parkkipaikat sijaitsevat yleisessä parkkihallissa. Halli oli niin matala että auton antenni otti ..."

Arvosteltu 15.2.2021

Hotelli Verso
Scandic Laajavuori
Scandic Laajavuori
3.5 out of 5
Laajavuorentie 30, Jyväskylä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 101 € per yö ajalle 13. kesäk. viiva 13. kesäk.
4/5Very Good! (749 arvostelua)
"Lasten leikkihuoneet olivat kiinni, iso miinus. Korona jyllää, mutta leikkijöitä voisi rajoittaa ja tilaa puhdistaa huolella. Illaksi ei oikein 2 ja 5 v ollut puuhaa. Jos olisin tiennyt että leikkitilat kiinni, en olisi yöpynyt"

Arvosteltu 7.2.2021

Scandic Laajavuori
GreenStar Hotel Jyväskylä
GreenStar Hotel Jyväskylä
3 out of 5
Heikinkatu 3, Jyväskylä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 67 € per yö ajalle 3. kesäk. viiva 3. kesäk.
4.3/5Excellent! (493 arvostelua)
"Green star hotel on trendikäs, siisti ja kodikas hotelli, josta löytyy kaikki tarvittava. Aamupala on monipuolinen, ja majoittujat voivat hakea aulasta ilmaista kahvia, teetä tai kaakaota ympäri vuorokauden. Henkilökunnan palvelun laatu oli loistavaa. Ainoat miinukset olivat hohkaavan kylmä vessan ..."

Arvosteltu 28.1.2021

GreenStar Hotel Jyväskylä
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.