Halvat lennot Savonlinna

  Suunnittele, varaa, lennä huoletta
 • trending down icon
  Pysy ajan tasalla
  Saat hälytyksiä, jos lentohinnat laskevat tai nousevat*.
 • bex rewards loyalty icon
  Varaa fiksummin
  Säästät jopa 30 % valikoiduista hotelleista sen jälkeen, kun varaat lennon*.
 • payments icon
  Ansaitse tuplasti
  Ansaitset lentoyhtiön kanta-asiakaspisteitä etujemme lisäksi.

Halvimmat lennot kohteeseen Savonlinna

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 146 € yhdensuuntaisille lennoille ja 220 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Hahn Air Technologies
FlexFlight

Lisätietoja – Savonlinna

Tietoja Savonlinnasta

Lennot Savonlinnaan

Savonlinna on Etelä-Savossa sijaitseva monipuolinen lomakaupunki. Lomailijoiden suosiossa on erityisesti Saimaan alue, jonne pääset helposti nauttimaan kuvankauniista Suomen luonnosta lentämällä Savonlinnaan. Itse kaupungin alueeltakin löytyy matkailijalle paljon mielenkiintoista nähtävää. Yksi tärkeimpiä kaupungin nähtävyyksiä on 1400-luvulla rakennettu Olavinlinna. Alueelta löytyy lisäksi lukuisia kauniita kirkkoja.

Suoria lentoja Savonlinnan lentoasemalle on tarjolla pääasiassa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta pääsetkin kätevästi Savonlinnaan kaikilta Suomen lentoasemilta. Reittilentojen lisäksi Savonlinnaan lennetään jonkin verran charter-lentoja.

Joka kesä järjestettävät perinteiset Savonlinnan Oopperajuhlat ovat Savonlinnan vuoden tärkein tapahtuma, ja silloin kaupunkiin saapuu runsas määrä matkailijoita. Savonlinnan lentoasemalla pääset jo valmiiksi virittäytymään oopperajuhlien tunnelmaan, sillä lentoaseman erityispiirteenä on flyygeli, jonka säestyksellä oopperajuhlille saapuvat matkailijat toivotetaan tervetulleeksi. Oopperajuhlan aikaan Savonlinnan lentoasemalle onkin yleensä tarjolla tavallista enemmän lentoja, mutta koska kysyntääkin on tuohon aikaan huomattavasti enemmän, lennot kannattaa varata hyvissä ajoin. Sesonkiaikaan lennot saattavat myös olla hieman kalliimpia kuin muulloin, joten senkin vuoksi kannattaa varata matkansa ajoissa. Expedia-palvelun kautta varaat matkasi kätevästi niin ruuhka-aikaan kuin sen ulkopuolellakin.

Savonlinna on maakuntakeskus, jonka kautta on helppo matkustaa moniin savolaisiin matkailukohteisiin. Savonlinnan lentoaseman kautta aloitat kätevästi esimerkiksi lomasi Saimaalla, jossa riittää tekemistä ja näkemistä niin kesällä kuin talvella, voit aloittaa esimerkiksi tutustumalla vaikka koko perheen voimin Punkaharjulla sijaitsevaan metsämuseo Lustoon.

Lentäminen Etelä-Suomesta Savonlinnaan

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Savonlinnaan kestävät hieman alle tunnin. Säännöllisiä suoria lentoja Savonlinnaan lennetään oopperajuhlasesongin ulkopuolella ainoastaan Helsingistä, mutta Helsinki-Vantaan kautta pystyt matkustamaan Savonlinnaan kaikilta muilta suomalaisilta lentoasemilta ja myös suurimmilta kansainvälisiltä lentoasemilta. Suomen sisäisilläkin lennoilla pitää mukana olla jokin henkilöllisyystodistus. Muista varmistaa oman lentoyhtiösi käytännöt siitä, mitä asiakirjoja he hyväksyvät henkilöllisyyden todistamiseen. Alle 16-vuotiaat vanhempiensa kanssa matkustavat eivät tarvitse matkustusasiakirjaa. Katso tarkat vaatimukset aina ennen lentoa oman lentoyhtiösi sivuilta. Muut kuin Suomen kansalaiset tarvitsevat passin, EU-kansalaisilta hyväksytään myös henkilökortti. Tiettyjen maiden kansalaiset saattavat myös tarvita viisumia.

Lennot Savonlinnan lentoasemalle

Savonlinnan lentoasema toimii Finavian alaisuudessa. Lentoaseman pienen koon ansiosta sieltä on helppo jatkaa eteenpäin, olivatpa suunnitelmat mitkä tahansa. Lentoasema sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Savonlinnan keskustasta, 19 kilometrin päässä Enonkoskelta ja 39 kilometrin päässä Punkaharjulta. Voit siirtyä lentoasemalta eteenpäin bussi- tai taksikuljetuksella. Terminaalissa on myös tarjolla mahdollisuus autonvuokraukseen.

Expedian avulla pääset Savonlinnaan helposti ja nopeasti. Varatessasi lennot Savonlinnaan Expedia-palvelun kautta voit samalla varata hotellihuoneen Savonlinnan keskustasta läheltä haluamiasi nähtävyyksiä ja tarvittaessa myös vuokra-auton, jotta pääset liikkumaan myös keskusta-alueen ulkopuolisiin nähtävyyksiin kätevästi vaikka koko perheen voimin. Hemmottele itseäsi rentouttavalla lomalla kuvankauniin suomalaisen luonnon keskellä tai nauti maailmanluokan oopperamusiikista!