Pitkäaikainen autonvuokraus

Ilmainen peruutusoikeus kaikissa autoissa

Voit peruuttaa varauksesi, jos suunnitelmat muuttuvat. Koska joustavuus on tärkeää.

Voinko vuokrata auton pitemmäksi aikaa?

Kyllä, Expedia tekee yhteistyötä luotettavien autovuokraamojen kanssa, jotka tarjoavat kaikentyyppisten autojen pitkäaikaisia vuokrauksia aina keskisuurista maastoautoista ylellisiin sedaneihin. Tutustu vuokra-autoihin Helsingissä tai Lapin vuokra-autoihin, ja valitse itsellesi vuokra-auto kuukaudeksi voidaksesi tutustua lähemmin näihin upeisiin kohteisiin.

Millä yhtiöllä on parhaat pitkäaikaisten autovuokrausten hinnat?

Expedian kautta voit varata vuokra-auton kuukaudeksi tai viikoksi hyvään hintaan useilta luotettavilta autovuokraamoilta. Kun olet antanut matkatietosi ja nouto-/palautuspaikat, voit verrata päivittäisiä hintoja yhdellä silmäyksellä. Kuukausittaiset autonvuokraushinnat vaihtelevat autotyypin, sijainnin ja päivämäärien mukaan.

Miten löydän halvan pitempiaikaisen vuokra-auton?

Tutustu edullisiin kuukausittaisiin vuokra-autotarjouksiimme tai hae itsellesi parhaiten sopivaa vuokra-autoa antamalla matkapäiväsi ja määränpääsi ja suodattamalla vaihtoehdot auton tyypin tai kokonaishinnan mukaan. Expedian kautta voit varata myös halvan viikoittaisen Economy-luokan vuokra-auton tai katumaasturityyppisen vuokra-auton eri puolilla Suomea.

Mitä etua on vuokrata auto pitemmäksi aikaa?

Auton vuokraus kuukaudeksi tai viikoksi helpottaa liikkumista määränpäässäsi tai kotiseudullasi. Ja autovuokraamot tarjoavat usein halvempia hintoja, mitä pidempään vuokraat auton! Jos haluat välttämättä ajaa luksusajoneuvolla, sellaisen vuokraaminen pidemmäksi aikaa voi tulla halvemmaksi kuin sen ostaminen – eikä sinun tarvitse huolehtia kunnossapidosta tai korjauksista (mutta muista tarkistaa vuokrasopimus).

Mikä on halvin pitempiaikainen vuokra-auto?

Expedian valikoimiiin kuuluu runsaasti erilaisia halpoja viikoittaisia vuokra-autoja ja kuukausittaisia vuokra-autoja. Löydät kauttamme parhaat viikoittaiset vuokra-autot olipa haluamasi autotyyppi sitten millainen tahansa. Tyypillisesti edullisimpiin vuokra-autotyyppeihin kuuluvat Economy-, Compact- ja Midsize-mallit, mutta lopullinen hinta riippuu nouto-/palautuspaikasta ja autovuokraamosta.

Mikä yhtiö on paras valinta pitkäaikaiselle autovuokraukselle?

Valitse paras pitkäaikainen vuokra-auto Expedian monien loistavien tarjoajien joukosta, joihin kuuluu muun muassa autovuokraamo Enterprise ja Avis-autovuokraamo. Budgetin vuokra-autot ovat myös suosittuja vaihtoehtoja. Sivustollamme olevat asiakasarvostelut ja -luokitukset tekevät päätöksenteosta vaivatonta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen kuukaudeksi maksaa?

Pitkäaikaisen autonvuokrauksen kustannukset riippuvat nouto- ja palautuspäivistä ja -paikoista, auton tyypistä, autovuokraamosta ja kohteesta. Voit tarkistaa hinnat sivustollamme olevista tarjouksista tai antaa matkustustietosi hakukoneeseen saadaksesi lisätietoja.

Kuinka paljon auton vuokraaminen viikoksi maksaa?

Auton vuokrahinta viikoksi riippuu nouto- ja palautuspaikoista, autotyypistä ja autovuokraamosta. Tutustu ennalta valittujen tarjouksien hintoihin tai anna omat matkustustietosi nähdäksesi eri autotyyppien hinnat. Expedialla on valtava valikoima halpoja viikoittaisia vuokra-autoja, joiden joukossa on sopivia vaihtoehtoja kaikentyppisille matkoille.

Mikä on halvin tapa vuokrata auto pitemmäksi aikaa?

Halvin tapa vuokrata auto kuukaudeksi on tutustua suositeltuihin tarjouksiimme ja luotettavien kumppaneidemme lähes kaikista autotyypeistä tarjoamiin uskomattomiin hintoihin. Autonvuokrauksen viikkohintaan voi myös sisältyä ilmainen peruutusoikeus ja joustavat maksuvaihtoehdot, kuten maksu autoa noudettaessa.

Mistä voin vuokrata auton pitemmäksi aikaa?

Expedian sivustolla on tarjolla useita pitkäaikaisia vuokra-autotarjouksia. Parhaat pitkäaikaisia vuokra-autoja tarjoavat vuokraamot sijaitsevat eri puolilla maata aina Helsinki-Vantaan autovuokraamoista Rovaniemen autovuokraamoihin ja monet autovuokraamot tarjoavat pitempiaikaisia vuokra-autoja. Minne tahansa oletkin matkalla auto kannattaa vuokrata Expedian kautta.

Miksi auto kannattaa vuokrata pitemmäksi aikaa Expedian kautta?

Expedian kautta voit varata itsellesi parhaiten sopivan auton kaikkiin tilanteisiin. Varatessasi vuokra-auton pitemmäksi aikaa kauttamme voit hyödyntää joustavat peruutusehdot ja edulliset hinnat, ja jäsenet saavat lisäksi ylimääräisiä etuja ja pisteitä useimmista varauksista!