Hae lentokenttäkuljetuksia

Lentokenttäkuljetuspalvelut hotellillesi

Tee haku Expedia-sivustolla löytääksesi kuljetuksia lentokentältä hotellillesi. Jotkin majoitukset tarjoavat omia lentokenttäkuljetuspalveluitaan, mutta tämän haun avulla näet saatavilla olevat yksityiset kuljetuspalveluvaihtoehdot. Valinnanvaraa on paljon limusiineista katumaastureihin.

Kuinka paljon lentokenttäkuljetus maksaa?

Käytä hakutyökalua nähdäksesi kaikki kuljetusvaihtoehdot lentokentältä hotellillesi. Hinnat voivat vaihdella hotellin ja lentokentän välisen etäisyyden, saapumislentokentän sijainnin, ajoneuvon koon ja tyypin sekä lisäetujen mukaan. Lentokenttäkuljetukset eivät ole halvin mahdollinen vaihtoehto, mutta saattavat voittaa taksikyydin. Tarkista palvelun tiedot saadaksesi tietää, pääseekö ajoneuvoon pyörätuolilla, onko palvelu tarjolla ympärivuorokautisesti, tullaanko sinua vastaan kentälle, sisältyykö hintaan tullimaksut, onko ajoneuvossa matkatavararajoituksia, onko asiakkaille tarjolla lasten turvaistuimia jne. On monia asioita, joita on otettava huomioon.

Vaihtoehdot kuljetuksille

Mikäli kuljetukset eivät sovi budjettiisi tai eivät muuten vain sovi sinulle, sinun kannattaa ottaa selvää muista tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tarjolla on esimerkiksi paljon vuokra-autoja.