Etsi vuokra-autoja kohteessa Kroatia

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Suositut kaupungit kohteessa Kroatia

Kroatia: Expedia.fi tarjoaa kaikenlaisille matkailijoille soveltuvia vuokra-autoja. Expedia.fin kautta löydät juuri itsellesi sopivan vuokra-auton etsitpä sitten halpaa autoa tai tähdille sopivaa menopeliä. Valitse vain autovuokraamo kohteesta Kroatia tai jostakin muusta maailmankolkan kohteesta ja katso, kuinka helposti autovuokraus onnistuu Expedia.fin kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Kroatia vuokra-autovaraukseni?
Tiedämme, että suunnitelmiin tulee joskus muutoksia viime minuuteilla. Siksi monet etukäteen maksetut varaukset voi peruuttaa ilman lisämaksua kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa. Saat kaikki tiedot vuokrasopimuksestasi. Jos et löydä vastausta tähän kysymykseen sopimuksestasi, voit saada apua asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Kroatia?
Monet lomailijat valitsevat economy-luokan auton kohteessa Kroatia. Ne ovat suosittuja edullisuutensa ja polttoainetehokkuutensa ansiosta. Niiden kompaktin koon vuoksi ne soveltuvat lisäksi täydellisesti kaupunkiajoon. Mutta economy-luokan autot eivät ole ainoa vaihtoehtosi. Tarjontaamme kuuluu myös Full-size-, midsize- ja premium-autoja. Aioitpa sitten vierailla vain kohteessa Kroatia tai tutustua myös lähiseutuihin, valikoimistamme löydät suunnitelmiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kroatia Expedian kautta?
Tutustu loistavaan valikoimaamme vuokrattavia autoja, tarkista niiden arvostelut ja vertaile suosittujen autovuokraamojen tarjouksia. Vain muutamalla klikkauksella Expedia voi auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-autotarjouksen. Oletko jo varannut lennon tai hotellin? Lisää varaukseesi vuokra-auto kohteessa Kroatia ja säästä vieläkin enemmän.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Kroatia?
Kuljettajien tulee olla 18-vuotiaita tai sitä vanhempia vuokratakseen ajoneuvon kohteessa Kroatia. Nuoremmat kuljettajat joutuvat kuitenkin usein maksamaan lisämaksun ja yleensä heihin sovelletaan joitain rajoituksia. Suurin osa vuokraamoista veloittaa esimerkiksi nuoren kuljettajan lisämaksun. Tämä auttaa kattamaan suuremmat vahinko- ja onnettomuusriskit. Vaikka nuoremmat kuljettajat voivat vuokrata melkein minkä tahansa ajoneuvon, tiettyihin autoluokkiin, kuten erikoisajoneuvoihin ja luksusautoihin, sovelletaan rajoituksia.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Kroatia?
Tarvitset kaksi asiaa: ajokortin ja nimissäsi olevan luottokortin. Useimmat autovuokraamot tulevat tarjoamaan sinulle lisäksi vakuutuksen, joka on valinnainen. Mutta jos päätät olla ottamatta tätä vakuutusta, voit joutua esittämään todisteen vaihtoehtoisesta vakuutuksesta. Kannattaa tutustua vuokraehtoihin välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Kroatia?
Kyllä, ja löydät varmasti suunnitelmiisi parhaiten sopivan vuokra-auton pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivultamme. Anna vain matkatietosi ja me näytämme sinulle useiden johtavien autovuokraamoiden uskomattomat tarjoukset.
Voinko vuokrata auton kohteessa Kroatia, jos olen alle 25-vuotias?
Kannattaa tarkistaa kohteen Kroatia autovuokraamoiden ikää koskevat käytännöt. Jos olet alle 25-vuotias, kannattaa muistaa, että jotkut niistä veloittavat lisäkuluja. Tämä on hyvä tarkistaa ennen varauksen tekemistä, jotta voit varautua mahdollisiin lisäkuluihin. Jokaisella autovuokraamolla on omat ehtonsa ja käytäntönsä nuoremmille kuljettajille, joten kannattaa tutustua niihin.

Koe uusia paikkoja Expedian avulla