Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vuokraa auto Trogirissa

Splitin metropolialueeseen kuuluva Trogirin pikkukaupunki tarjoaa upeaa keskiaikaista arkkitehtuuria, hienoja ravintoloita ja upean sataman rantabulevardeineen. Kaupungin keskustassa et autoa tarvitse, mutta autonvuokraus Trogirissa takaa, että pääset kaupungista kätevästi esimerkiksi Splitiin, upeaan Plitvicen kansallispuistoon tai suosittuun Dubrovnikiin. Valitsemalla jonkin sivustomme autonvuokraamoista varmistat, ettet joudu maksamaan mitään yllättäviä lisämaksuja autoreissusi jälkeen. Kaikissa niissä auto vastaanotetaan ja palautetaan tankki täytettynä.

Vuokra-autoilu Trogirissa ja Kroatian teillä

Kroatian tiet sopivat suomalaisille kuskeille pääosin hyvin. Itse Trogirissa kannattaa liikkua jalan, mutta sen ulkopuolelle lähdettäessä auto on kiistatta nopein ja kätevin kulkupeli. Maan tiet ovat pääosin hyvässä kunnossa, joskin vuoristoisesta maastosta johtuen esimerkiksi Pohjanmaan tapaiset loputtomat suorat ovat maassa harvassa. Suomeen verrattuna maan teillä on myös huomattavasti enemmän eläimiä, mikä kannattaa pitää mielessä etenkin iltaisin ja öisin.

Etenkin jos teet matkan Trogiriin kesällä, autoiluasi voivat hankaloittaa teillä ilmenevät ruuhkat. Niitä on eniten sisämaasta rannikon suuntaan sekä Adrianmeren saarille johtavilla teillä. Joillakin tieosuuksilla on tietulleja, mutta maksettavat summat ovat siinä määrin pieniä, että niihin tuskin turistin matkasuunnitelmat kaatuvat. Myös se kannattaa huomata, että mikäli haluat ajaa Dalmatian rannikkoa etelään aina Dubrovnikiin asti, joudut kulkemaan Bosnia-Hertsegovinan kautta.

Vuokra-autolla Trogirista Kroatian upeimpiin kohteisiin

Etenkin kun allasi on vuokra-auto, pääset Trogirista nopeasti sellaisiin maisemiin, joita et aivan heti tule muualla kohtaamaan. Läheisin kohde on vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Split. Se on Kroatian rannikon suurin keskus, joka tarjoaa todella paljon erilaista nähtävää ja koettavaa. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat keisari Diocletianuksen palatsi, samaisen keisarin Egyptistä laivaamat sfinksit sekä upea Riva-rantabulevardi.

Jos haluat sisällyttää matkaasi myös täysin unohtumattoman luontokohteen, sinun on ehdottomasti suunnattava Plitvicen kansallispuistoon. Se sijaitsee Trogirista noin kahden tunnin ajomatkan päässä, mutta matka on todellakin vaivan väärti. Perillä reissaajaa odottaa nimittäin suorastaan käsittämättömän upea 16 järvestä, metsistä ja vesiputouksista koostuva luontokokonaisuus. Alue on valittu Unescon maailmanperintökohteiden listalle; maisemat huomioon ottaen päätöksen voi uskoa syntyneen melkoisen yksimielisesti. Puistossa on useita kävelyreittejä, joilta on mahdollista tarkastella esimerkiksi vuorilta valuvan veden muodostamia kristallinkirkkaita järviä sekä useita vesiputouksia. Puiston yhteydessä on myös paljon majoitustarjontaa.

Jos käytössäsi on runsaasti aikaa, Plitvicen ohella kannattaa autoilla myös etelään kohti Bosnia-Hertsegovinaa ja Dubrovnikia. Rannikkoa pitkin kiemurteleva tie tarjoaa runsaasti upeita maisemia, ja ennen Bosnia-Hertsegovinalle kuuluvaa rantakaistaletta ja sen toisella puolella odottavaa Dubrovnikia voit pysähtyä jossakin rannikon pikkukaupungissa esimerkiksi lounaalla tai uimassa. Jos matkasi Trogiriin on vasta suunnitteluasteella, harkitsemisen arvoinen vaihtoehto on, että varaat hotellin Trogirissa vain lomasi alku- ja loppupäiviksi ja vietät väliin jäävän ajan esimerkiksi Dubrovnikissa tai jollakin Adrianmeren saarista. Sivustomme kautta on helppo varata majoituksia useasta eri kohteesta loman ajaksi, joten on lähinnä itsestäsi ja matkakumppaneistasi kiinni, missä haluat sen aikana yöpyä. Tällainen kiertomatka on erityisen hyvä ratkaisu myös perheen kanssa lomailuun, sillä sen ohjelmaan saa taatusti sisällytettyä jotain sellaista, mistä perheen vaativimmatkin jäsenet pitävät.

Miten saan vuokra-auton Trogirissa?

Saat vuokra-autosi käyttöösi helposti joko Trogirin keskustasta tai vain noin 5 kilometrin päässä sijaitsevalta Splitin lentoasemalta. Lentokentän noutopiste on erityisen kätevä siinä tapauksessa, että olet varannut lennot Trogiriin. Sivustomme kautta noutopisteen valinta sujuu erittäin helposti. Kannattaa myös huomata, että nouto- ja palautuspaikan ei tarvitse olla sama, eli voit hyvin esimerkiksi noutaa auton Trogirin keskustasta ja palauttaa sen lentoasemalle.

Autonvuokraus kohteessa Trogir: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Trogir?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Trogir halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Trogir?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Trogir keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Trogir?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Trogir?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Trogir

Tutustu kohteeseen Trogir Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!