Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vuokraa auto Budgetilta eri puolilla maailmaa

Budget Rent a Car – tutummin pelkkä Budget – sai alkunsa Los Angelesissa pienenä autovuokraamona, jonka valikoimaan kuului vain 10 autoa. Sittemmin vuokraamosta on kasvanut yli 3 000 toimipisteen ketju, ja Budget on tuttu näky ympäri maailmaa. Nimensä mukaisesti Budget haluaa tarjota vuokra-autoja, jotka eivät maksa maltaita. Sen vahvuus ovatkin pienikokoiset 3- tai 4-oviset autot, vaikka etenkin suosituimpien Budgetin vuokraamoiden valikoimasta löytyy myös luksusta ja suurempia autoja, kuten katumaastureita.

Missä Budgetin autovuokraamot sijaitsevat?

Budget on laajentunut huimasti sen jälkeen, kun yritys perustettiin vuonna 1958. Nykyään Budget-kyltin voi löytää loistamasta lukuisten lentokenttien saapumishalleista, kaupunkien keskustoista ja muista merkittävistä liikenteen solmukohdista. Edullisten hintojen ansiosta vuokraamosta on tullut yksi perhelomailijoiden suosikeista. Yksi ketjun vilkkaimmista toimipisteistä onkin Floridan Tampassa sijaitseva Budgetin vuokraamo. Vertailemalla Budgetin Tampan lentokentän toimipisteen ja muiden lähellä sijaitsevien vuokraamoiden hintoja matkustaja voikin saada renkaat alleen huippuhintaan. Euroopassa hintoja voi vertailla esimerkiksi Budgetin Faron vuokraamon ja kilpailevien autovuokraamoiden välillä. Auton vuokraaminen Farossa kannattaa, jos haluat nauttia Algarven aaltoisten lahtien kuvankauniista maisemista.

Budgetin vuokra-autojen varustelu

Budgetin vuokra-autot ovat yleensä koruttomia ja pienikokoisia, minkä ansiosta hinnat voidaan pitää houkuttelevan alhaisina. Niiden lisäksi valikoimasta löytyy myös joitakin premium-autoja. Valikoima alkaa 3-ovisista pikkuautoista, joiden kanssa on näppärä sujahtaa kaupunkien ahtaisiin parkkiruutuihin. Suuremmat nelivedot jättävät enemmän tilaa matkatavaroille, laukuille ja lapsille –ne ovatkin suosittu valinta kesäisissä lomakohteissa. Budgetin vuokra-autoihin voi hankkia lisävarusteluita, kuten lastenistuimia ja GPS-laitteen. Myös erilaiset vakuutukset voi ostaa suoraan Budgetilta autonvuokrauksen yhteydessä. Täyden tankin käytäntö lisää avoimuutta ja vältyt polttoainemaksuilta, kunhan pidät huolta, että auton tankki on palauttaessa täynnä. Rajoittamaton kilometrimäärä kuuluu moneen vuokrauspakettiin. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen auton vuokraamiseen Budgetilta, voit olla yhteydessä Expedian asiakaspalveluun numerossa 09 725 19 837 (ulkomailta soitettaessa +358 9 725 19 837).