Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Lahti

Autonvuokraus Lahdessa

Lahti sijaitsee Etelä-Suomessa mukavan lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä. Sieltä käsin on helppo tehdä automatkoja eri puolille pääkaupunkiseutua samoin kuin muualle päin Suomea. Olipa matkan syynä työ tai loma, Expedian autonvuokrausvertailun avulla on vaivatonta etsiä vuokra-autoja Lahdesta. Palvelun kautta erilaisia vaihtoehtoja löytyy helposti auton koosta ja vuokra-ajankohdasta alkaen, minkä ansiosta omien toiveiden mukainen vuokra-auto on mahdollista järjestää rennosti kotoa tai toimistosta käsin.

Vuokra-automallit, joita useat eri autovuokraamot Lahdessa tarjoavat asiakkaiden käyttöön, vaihtelevat taloudellisista pienistä henkilöautoista suuriin katumaastureihin ja pakettiautoihin. Kaikkiin vuokra-autoihin kuuluu ajantasaiset perusmukavuudet, minkä ansiosta matkanteko sujuu rattoisasti. Lisäksi vuokra-autot täyttävät tietenkin kaikki turvallisuusominaisuuksia koskevat vaatimukset, joten niillä voi huoletta matkustaa vilkkaamminkin liikennöidyillä teillä. Mikäli tarvitset väliaikaisesti luotettavaa ajoneuvoa, vuokraa auto Lahdesta Expedian sivujen kautta.

Tutustu Lahteen autoillen

Suomen suurimpien kaupunkien joukkoon kuuluva Lahti tarjoaa kävijöille paljon erilaisia palveluja ja tutustuttavaa. Se on viihtyisä matkakohde, jonka kaupunkialue on levittäytynyt melko laajalle. Keskustan ulkopuolella sijaitsevat kohteet onkin helppo saavuttaa autoillen. Varsinkin työmatkalla autonvuokraus Lahdessa voi olla erittäin varteenotettava vaihtoehto liikkumiseen, koska vuokra-autolla pääsee vapaasti siirtymään paikasta toiseen omien aikataulujen mukaisesti. Expedian sivujen kautta on vaivatonta hoitaa kaikki matkajärjestelyt Lahteen suuntautuvaa matkaa varten. Samasta osoitteesta voi nimittäin myös varata hotellin muiden palvelujen ohella. Moni hotelli tarjoaa parkkipaikkoja vierailleen oleskelun ajaksi. Vuokra-auton säilytys on siis siinä mielessä huoletonta, ja keskustasta löytyy lisäksi paljon pysäköintimahdollisuuksia siellä asiointia varten.

Lahdessa on hyvä kulttuuritarjonta, minkä takia kaupungissa kannattaa myös vierailla. Siellä toimii monia museoita, kuten Hiihtomuseo, Moottoripyörämuseo ja Lahden historiallinen museo. Vuoden mittaan järjestetään lukuisia tapahtumia. Esimerkiksi Sibeliustalossa, joka koostuu osittain vanhasta punatiilisestä teollisuusrakennuksesta, pidetään konsertteja ja kongresseja, Lahden Messukeskuksessa puolestaan erilaisia messuja. Kaupungin keskustassa voi vierailla Alvar Aallon suunnittelemassa Ristinkirkossa tai ajaa satamaan nauttimaan kahvia veden äärelle. Autoillen Lahden katuja pitkin voi samalla kertaa ihailla muutakin arkkitehtuuria ja saada kokonaiskäsityksen keskustan kohteista. Yksi niistä on Lahden kaupungintalo, jonka Eliel Saarinen on suunnitellut 1900-luvun alkupuolella.

Urheilun ystäville Lahti on oivallinen kohde etenkin talvisaikaan. Siellä järjestetään nimittäin vuosittain kansainväliset Salpausselän kisat, jotka tuovat paikalle urheilijoita ja yleisöä ympäri maailmaa. Muulloin myös harrastajat voivat hiihtää alueella. Vaikka ei itse olisikaan innokas urheilija, Lahden hyppyrimäet ovat joka tapauksessa vaikuttava näky. Autolla pääsee aivan niiden lähelle ihmettelemään niiden huimaa korkeutta. Lahdessa tarjolla oleviin vuokra-autoihin saa lisäpalveluna suksitelineen, joten omat hiihtovälineet on helppo kuljettaa mukana. Vuokra-autojen lisävarusteeksi voi myös valita navigointijärjestelmän, joka helpottaa suunnistamista vieraalla paikkakunnalla.

Lähiseudut tutuksi vuokra-auton kyydissä

Lahden seudulla riittää tutustumista useammankin retken verran. Itse Lahdessa ja sen lähipaikkakunnilla sijaitsee monia vanhoja kartanoita, joiden ovet ovat avoinna yleisöille. Matkustaminen on vuokra-autolla viihtyisää, sillä niissä on saatavilla eri mukavuuksia, kuten ilmastointi kuuman kesäpäivän varalle. Erittäin laadukkaasta varustelutasosta pitäville Lahden autovuokraamoista on saatavilla myös ylellisesti varusteltuja luksusmalleja. Retkipäivä vierähtää varmasti nopeasti, kun ajelee idyllisiä pikkuteitä ja levähtää hetken historiallisiin ympäristöihin tutustuen. Jos on matkalla autoillen Lahden lähistöllä, ja aikataulu antaa myöten, Hollolan Pyhän Marian kirkko on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Kesällä yleisölle avoinna oleva kivikirkko on yksi harvoista Suomessa säilyneistä keskiaikaisista rakennuksista. Se sijaitsee alle puolen tunnin ajomatkan päässä Lahden keskustasta. Autonvuokrauksen ansiosta onkin helppo tutustua samalla lähiseutuun ja löytää autoilemalla lisää mielenkiintoista nähtävää.

Jos suunnitelmissasi on lomamatka Lahteen tai tarvitset siellä autoa työmatkasi ajaksi, vuokraa auto Lahdesta Expedian avulla. Luotettavan palvelumme kautta varauksen voi peruuttaa veloituksettomasti, jos matka jostain syystä ei toteudukaan. Monipuolisten hakuominaisuuksien ansiosta auton noutopaikaksi on mahdollista valita itselle parhaiten sopiva sijainti. Autovuokraamoja löytyy hotellienkin läheltä. Koko perhe voi matkustaa turvallisesti, koska lapsille ja vauvoille on saatavilla turvaistuimia. Lahden autovuokraamoista löytyy henkilöautojen lisäksi myös tilavampia pakettiautoja, joten isompikin seurue mahtuu samaan vuokra-autoon. Riippumatta minkä auton valitset, Expedian avulla matka sujuu mukavissa merkeissä edulliseen hintaan.

Autonvuokraus kohteessa Lahti: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Lahti?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Lahti halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Lahti?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Lahti keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Lahti?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Lahti?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Lahti

Tutustu kohteeseen Lahti Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!