Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Heinolassa

Vuokraa auto Heinolassa Expedian kautta ja pääset nauttimaan alueen runsaista ja monipuolisista mahdollisuuksista. Hinnat ovat edulliset ja auton noutaminen sekä luovuttaminen helppoa. Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit keskittyä Heinolaan ja sen nähtävyyksiin.

Heinolan seutu eli Heinolan lisäksi Sysmä (37 min, 49 km) ja Hartola (33 min, 45 km) tarjoavat autonvuokraajalle kasapäin uusia kokemuksia ja hyvää mieltä. Heinolan seutu on otollista seutua kokea nimenomaan autoillen. Heinolassa luonto on kirjaimellisesti lähellä. Hyppää autoon ja pääset kaupungista helposti niin vesille kuin metsiin. Tällä seudulla onnistuvat niin rentoutuminen, aktiiviloma, herkuttelu kuin shoppailu. Vuokraa auto reilua polttoainepolitiikkaa noudattavan Expedian kautta, niin et maksa yllättäviä lisämaksuja. Koko perhe mahtuu kyytiin ja kokemukset pääsevät hyvään vauhtiin!

Auton vuokraus avaa paljon koettavaa

Heinolan seudulla on huomattavan paljon nähtävää, muun muassa museoita, näyttelyitä, tapahtumia, kahviloita, vilkas ja eloisa tori sekä ravintoloita. Erilaiset majoitusvaihtoehdot leirintäalueesta mökkeihin ja huoneistoista hotelleihin ja motelleihin houkuttelevat painamaan pään tyynyyn antoisan päivän jälkeen.

Heinolaan on helppo tulla, joten tule paikan päälle ja vuokraa auto kauttamme. Moottoritie tuo sinut nopeasti perille ja kesäaikaan voit vielä täydentää matkaasi reittilaivalla aivan keskustaan.

Vuokraa auto paikan päällä

Lähistöltä löydät luontopolut laavuineen ja retkeilymajoineen. Käy tutustumassa Kylpylähotelli Kumpelin tyylikkääseen ja rauhallisuutta henkivään saunamaailmaan, jossa voit rentoutua niin perinteisessä suomalaisessa, turkkilaisessa höyrysaunassa kuin infrapuna- ja aromisaunassa.

Muista ensin autonvuokraus Heinolassa, jonka jälkeen aktiiviliikkuja suuntaa auton nokan Vierumäelle, jossa pääset muun muassa tutustumaan Kalliokammin savusaunaan; perisuomalaiseen saunakulttuuriin parhaimmillaan. Rantapuistossa pääset näkemään Suomen oloissa harvinaisia puita. Puistossa kasvaa muun muassa maan suurin albertanvalkokuusi, kirjovaahtera, kontramänty, kriminlehmus, riippaharmaaleppä sekä Suomen suurin puu, tsaarinpoppeli. Ja Maaherranpuisto on Suomen vanhimpia julkisia puistoja.

Hartola tarjoaa autonvuokraajalle runsaasti lisää nähtävää

Kun auto on alla, mikset saman tien ottaisi kohteeksi koko Heinolan seutua lähikuntineen. Hartola tarjoaa nähtävyyksiä, jotka on nyt helppoa ja kiehtovaa kiertää läpi.

Itä-Hämeen museo tarjoaa kattavan kattauksen kartanokulttuuria ja kansanomaista esineistöä. Löydät museosta Maila Talvion työhuoneen sekä Uuno Kailaan ja Mika Waltarin muistohuoneet. Museoon toivottaa tervetulleeksi upea punainen tuulimylly.

Käy myös ihailemassa jokea ja kosken kuohuja: Jokirannan kohdalta Tainionvirran ylittää 1930-luvulla rakennettu riippusilta ja Kaarisillalta voit ihailla Ekonkoskea ja vapaana virtaavaa jokea.

Josef Stenbäckin suunnittelema Hartolan graniittikirkko noudattelee keskellä kylää kansallisromanttista tyylisuuntaa. Viikonlopuksi tai koko loman ajaksi myös Hartolasta löytyy kattava valikoima vuokrattavia lomamökkejä.

Kysy autonvuokraamosta taakkatelinettä kanootille

Parkkeeraa auto ja hyppää koskien vietäväksi. Tasaisesti virtaava Tainionvirta kuljettaa melojan läpi vaihtelevien maisemien. Taita matkaa kirkasvetisessä joessa leppoisasti niin metsämaisemia kuin aukeita peltoalueita ihaillen. Tunnet, että syvässä uomassaan virtaava joki kuljettaa kanoottia aika ajoin kuin itsestään. Ja pian aaltojen liplatus vaihtuu jälleen koskien kohinaan, joita ei kuitenkaan tarvitse pelätä. Tainion taival sisältää 24 km jokiosuutta ja 16 km järvitaivalta.

Ja seuraavaksi kaiva takaluukusta kalastusvälineet esiin. Tainionvirta on myös Suomen eteläisin lohijoki, jota voi hyvin perustein kutsua kalastajien unelmaksi. Alueen rikas kulttuuri ja historia näkyvät vanhan myllyn luona sekä historiallisissa kartanoissa. On helppo ymmärtää, miksi monet suomalaiset taiteilijat ovat viihtyneet seudulla.

Sysmä täydentää autonvuokraajan kolmikon

Tai suuntaa Sysmän kulttuurielämyksiin Päijänteen rannalle. Sysmän Suvisoitto on laajalti tunnettu perinteikäs musiikkifestivaali, joka on vakiintunut myös suosituksi kirjallisuuden ystävien kohtaamispaikaksi. Elokuiset Kirkko Soi -konsertit tarjoavat musiikkielämyksiä hienossa miljöössä ja Kuurina-teatterissa pääset antautumaan näyttämötaiteen vietäväksi.

Sysmä on kuuluisa isoista kartanoistaan. Niitä on kymmenen ja kaikki ovat yksityiskoteja. Kartanokierroksella pääset tutustumaan historiallisten kartanoiden menneisyyteen ja ainutlaatuiseen rakennus- ja kulttuurihistoriaan.

Vertaa autojen hintoja ja valitse tarpeisiisi sopiva. Heinolan alue kutsuu sinua!

Tutustu kohteeseen Heinola

Tutustu kohteeseen Heinola Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!