Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Heinola

Katso kaikki kohteen Heinola vuokra-autot

Autonvuokraus Heinolassa

Vuokraa auto Heinolassa Expedian kautta ja pääset nauttimaan alueen runsaista ja monipuolisista mahdollisuuksista. Hinnat ovat edulliset ja auton noutaminen sekä luovuttaminen helppoa. Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit keskittyä Heinolaan ja sen nähtävyyksiin.

Heinolan seutu eli Heinolan lisäksi Sysmä (37 min, 49 km) ja Hartola (33 min, 45 km) tarjoavat autonvuokraajalle kasapäin uusia kokemuksia ja hyvää mieltä. Heinolan seutu on otollista seutua kokea nimenomaan autoillen. Heinolassa luonto on kirjaimellisesti lähellä. Hyppää autoon ja pääset kaupungista helposti niin vesille kuin metsiin. Tällä seudulla onnistuvat niin rentoutuminen, aktiiviloma, herkuttelu kuin shoppailu. Vuokraa auto reilua polttoainepolitiikkaa noudattavan Expedian kautta, niin et maksa yllättäviä lisämaksuja. Koko perhe mahtuu kyytiin ja kokemukset pääsevät hyvään vauhtiin!

Auton vuokraus avaa paljon koettavaa

Heinolan seudulla on huomattavan paljon nähtävää, muun muassa museoita, näyttelyitä, tapahtumia, kahviloita, vilkas ja eloisa tori sekä ravintoloita. Erilaiset majoitusvaihtoehdot leirintäalueesta mökkeihin ja huoneistoista hotelleihin ja motelleihin houkuttelevat painamaan pään tyynyyn antoisan päivän jälkeen.

Heinolaan on helppo tulla, joten tule paikan päälle ja vuokraa auto kauttamme. Moottoritie tuo sinut nopeasti perille ja kesäaikaan voit vielä täydentää matkaasi reittilaivalla aivan keskustaan.

Vuokraa auto paikan päällä

Lähistöltä löydät luontopolut laavuineen ja retkeilymajoineen. Käy tutustumassa Kylpylähotelli Kumpelin tyylikkääseen ja rauhallisuutta henkivään saunamaailmaan, jossa voit rentoutua niin perinteisessä suomalaisessa, turkkilaisessa höyrysaunassa kuin infrapuna- ja aromisaunassa.

Muista ensin autonvuokraus Heinolassa, jonka jälkeen aktiiviliikkuja suuntaa auton nokan Vierumäelle, jossa pääset muun muassa tutustumaan Kalliokammin savusaunaan; perisuomalaiseen saunakulttuuriin parhaimmillaan. Rantapuistossa pääset näkemään Suomen oloissa harvinaisia puita. Puistossa kasvaa muun muassa maan suurin albertanvalkokuusi, kirjovaahtera, kontramänty, kriminlehmus, riippaharmaaleppä sekä Suomen suurin puu, tsaarinpoppeli. Ja Maaherranpuisto on Suomen vanhimpia julkisia puistoja.

Hartola tarjoaa autonvuokraajalle runsaasti lisää nähtävää

Kun auto on alla, mikset saman tien ottaisi kohteeksi koko Heinolan seutua lähikuntineen. Hartola tarjoaa nähtävyyksiä, jotka on nyt helppoa ja kiehtovaa kiertää läpi.

Itä-Hämeen museo tarjoaa kattavan kattauksen kartanokulttuuria ja kansanomaista esineistöä. Löydät museosta Maila Talvion työhuoneen sekä Uuno Kailaan ja Mika Waltarin muistohuoneet. Museoon toivottaa tervetulleeksi upea punainen tuulimylly.

Käy myös ihailemassa jokea ja kosken kuohuja: Jokirannan kohdalta Tainionvirran ylittää 1930-luvulla rakennettu riippusilta ja Kaarisillalta voit ihailla Ekonkoskea ja vapaana virtaavaa jokea.

Josef Stenbäckin suunnittelema Hartolan graniittikirkko noudattelee keskellä kylää kansallisromanttista tyylisuuntaa. Viikonlopuksi tai koko loman ajaksi myös Hartolasta löytyy kattava valikoima vuokrattavia lomamökkejä.

Kysy autonvuokraamosta taakkatelinettä kanootille

Parkkeeraa auto ja hyppää koskien vietäväksi. Tasaisesti virtaava Tainionvirta kuljettaa melojan läpi vaihtelevien maisemien. Taita matkaa kirkasvetisessä joessa leppoisasti niin metsämaisemia kuin aukeita peltoalueita ihaillen. Tunnet, että syvässä uomassaan virtaava joki kuljettaa kanoottia aika ajoin kuin itsestään. Ja pian aaltojen liplatus vaihtuu jälleen koskien kohinaan, joita ei kuitenkaan tarvitse pelätä. Tainion taival sisältää 24 km jokiosuutta ja 16 km järvitaivalta.

Ja seuraavaksi kaiva takaluukusta kalastusvälineet esiin. Tainionvirta on myös Suomen eteläisin lohijoki, jota voi hyvin perustein kutsua kalastajien unelmaksi. Alueen rikas kulttuuri ja historia näkyvät vanhan myllyn luona sekä historiallisissa kartanoissa. On helppo ymmärtää, miksi monet suomalaiset taiteilijat ovat viihtyneet seudulla.

Sysmä täydentää autonvuokraajan kolmikon

Tai suuntaa Sysmän kulttuurielämyksiin Päijänteen rannalle. Sysmän Suvisoitto on laajalti tunnettu perinteikäs musiikkifestivaali, joka on vakiintunut myös suosituksi kirjallisuuden ystävien kohtaamispaikaksi. Elokuiset Kirkko Soi -konsertit tarjoavat musiikkielämyksiä hienossa miljöössä ja Kuurina-teatterissa pääset antautumaan näyttämötaiteen vietäväksi.

Sysmä on kuuluisa isoista kartanoistaan. Niitä on kymmenen ja kaikki ovat yksityiskoteja. Kartanokierroksella pääset tutustumaan historiallisten kartanoiden menneisyyteen ja ainutlaatuiseen rakennus- ja kulttuurihistoriaan.

Vertaa autojen hintoja ja valitse tarpeisiisi sopiva. Heinolan alue kutsuu sinua!

Autonvuokraus kohteessa Heinola: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Heinola?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Heinola halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 43 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Heinola?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Heinola keskimäärin 46 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Heinola?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Heinola?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Heinola

Tutustu kohteeseen Heinola Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!