Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vuokraa auto Europcarilta

Europcar perustettiin Pariisissa vuonna 1949. Sittemmin yrityksestä on kasvanut monien tuntema brändi, jolla on autovuokraamoita 140 maassa viidellä mantereella. Nykyään hyvin tunnettu Europcar tarjoaa yhden markkinoiden uusimmista vuokra-autovalikoimista. Sen nouto- ja palautuspisteitä löytyy sekä suosituista että syrjäisemmistä kohteista. Europcarilla on lisäksi oma kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenet saavat houkuttelevia tarjouksia ja lisäpalveluita myös tietyistä hotelliketjuista sekä lentoyhtiöiltä, kuten Finnairilta, Air Francelta ja Lufthansalta.

Europcarin autovuokraamot ja toimipisteet

Europcarin autovuokraamoita löytyy ympäri maailmaa Euroopasta Afrikkaan ja Pohjois-Amerikasta Aasiaan. Yritys on todella ylittänyt nimensä vihjaaman alueen. Jos haluat renkaat alle Australiassa, voit suunnata esimerkiksi suosittuun Europcarin Sydneyn vuokraamoon. Vertaa ennakkoon Europcarin Sydneyn lentokentän autovuokraamon ja muiden suosittujen vuokraamoiden tarjontaa. Suunnitteilla romanttinen loma Ranskassa? Voit vertailla Europcar Pariisin ja muiden autovuokraamoiden hintoja. Yrityksen kotikaupungissa voit ajaa perheen kanssa Disneylandiin tai lähteä kauemmaksi tutustumaan Loirejoen laakson viinitarhoihin. Europcarilla on Pariisissa itse asiassa lukuisia vuokraamoita, joista jotkut sijaitsevat esimerkiksi ikonisen Versailles’n palatsin lähellä.

Europcarin lisäpalvelut

Vuokra-auton valitseminen Europcarilta on yleensä helppoa, sillä kansainvälinen yritys tarjoaa suuren valikoiman erilaisia ajoneuvoja. Etsitpä sitten edullista autoa, jolla hurauttaa maaseudulla sijaitsevaan vuokrahuvilaan, tai luksusautoa työmatkalle suurkaupunkiin, löydät tarpeisiisi sopivan auton melko varmasti Europcarilta. Luonnollisesti Europcarin autovalikoima vaihtelee kohteiden mukaan. Missä ikinä vuokraatkin, muista tarkistaa kohteessa tarvittavat vakuutukset. Vuokratessa on hyvä tehdä selväksi myös auton kilometrirajoitukset, jotta tiedät, miten kauas voit matkustaa ilman yllättävää hinnankorotusta. Europcarin autonvuokraukseen voi lisätä myös lukuisia lisäpalveluita, kuten navigaattorin, suksitelineen ja lastenistuimen. Polttoainetankki pitää yleensä palauttaa yhtä täynnä kuin se oli autoa noudettaessa. Jos sinulla on kysymyksiä Europcarin autonvuokrauksesta, ota yhteyttä Expedian asiakaspalveluun numerossa 09 725 19 837 (ulkomailta soitettaessa +358 9 725 19 837).