Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Avisin autovuokraamot

Avisin historia juontaa juurensa 1940-luvun Yhdysvaltoihin, mistä se vain 10 vuodessa laajensi Eurooppaan ja Meksikoon. Avis muutti myös autovuokraamotoimintaa siirtämällä toimipisteensä kaupungeista merkittävien lentokenttien saapumishalleihin. Nykyään Avisin vuokraamot ovat maailmanmatkaajien suosiossa. Sen valikoimasta löytyy vuokra-autoja kaikentyyppisille matkustajille aina perhelomailijoista häämatkalaisiin, jotka etsivät jotain erityistä. Avis vastaa myös yritysten tarpeisiin tarjoamalla erityisiä yrityspaketteja pidempäänkin käyttöön.

Missä Avisin autovuokraamot sijaitsevat?

Avis on lähtöisin Yhdysvalloista, mutta nykyään sen vuokraamoita voi löytää ympäri maailmaa. Monissa supersuosituissa kohteissa Avis on jopa saavuttanut aseman yhtenä käytetyimmistä autovuokraamoista. Esimerkiksi Avisin Aruban toimipisteen hintoja voi vertailla muiden alueen vuokraamoiden kanssa. Espanjan Aurinkorannalla vuokra-autotarjouksia voi katsella Avisin Costa del Solin vuokraamosta ja muista lähistön toimipisteistä. Avisin voi löytää myös muista eksoottisista kohteista. Jos rohkenet auton rattiin Intiassa, vuokra-auton voi hankkia Indira Gandhin lentokentältä Avisin toimipisteestä Delhissä.

Avisin vuokra-autojen lisävarustelu

Avisin autovuokraamoiden ajoneuvokokoelmaa päivitetään säännöllisesti. Valikoima on myös sen verran suuri, että saat usein valita haluamasi vaihtoehdon noutaessasi vuokra-autoa Avisilta. Edullisuutta arvostaville on tarjolla pienikokoisia autoja, joissa on 3 ovea, pikkuruinen takakontti ja ilmastointi. Tyylikkääseen menoon Avisilta voi vuokrata myös upeita urheiluautoja, nelivetoja ja vintage-autoja. Suuremmalla porukalla ja useamman matkalaukun kanssa lomailevat voivat halutessaan vuokrata katumaasturin tai pikkubussin, joissa on lisätilaa matkatavaroille. Auton lisäksi varaukseen voi lisätä ekstroja, kuten GPS-navigaattorin, sekä haluamasi vakuutukset. Täyden tankin käytännön ansiosta lisämaksuilta voi välttyä tankkaamalla Avisin vuokra-auton ennen sen palauttamista. Sopimukseen sisältyy yleensä myös rajoitettu kilometrimäärä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä Expedian asiakaspalveluun numerossa 09 725 19 837 (ulkomailta soitettaessa +358 9 725 19 837).