Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Turku

Katso kaikki kohteen Turku vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Turku

Autonvuokraus Turussa

Expedian sivujen kautta on helppo tilata Turkuun suuntautuvaa loma- tai liikematkaa varten tarvittavat lennot ja hotellit. Myös auton vuokraamista harkitsevien kannattaa hyödyntää sivustoa, sillä sieltä Turun vuokra-autot löytyvät vaivattomasti, samoin kuin monien muiden matkakohteiden tarjonta. Hakupalvelun kautta on helppo verrata kilpailukykyisimpiä hintoja ja tarjouksia. Esitettävät hakutulokset voi rajata esim. auton tyypin tai autovuokraamon mukaan. Auton vuokraaminen Turusta käy helposti ja vaivattomasti Expedian autonvuokrausvertailun avulla, kun näet itsellesi sopivat vaihtoehdot yhdellä silmäyksellä.

Aurajoen suulla sijaitseva Turku on eräs Suomen suosituimmista matkakohteista. Vapaa-ajan matkailijoiden lisäksi kaupungissa asioi myös paljon liikematkailijoita. Kaupungissa sijaitsee myös satama, jonka kautta moni matkailija saapuu laivalla Suomeen tai lähtee itse risteilylle. Olipa kyse työ- tai lomamatkasta, autonvuokraus Turussa voi olla hyvä vaihtoehto, kun matkan aikana tarvitaan kuljetusta. Hyvin suunniteltu on nimittäin puoliksi tehty – matka sujuu mukavissa merkeissä, kun auton vuokraa etukäteen hakupalvelun avulla.

Turun seutua vuokra-autolla ajellen

Turku on Suomen vanhin kaupunki, ja siellä sijaitsee paljon nähtävyyksiä, joista vanhimmat ovat keskiajalta. Joka kesäkuussa keskiaika herääkin henkiin Turun keskiaikamarkkinoiden ajaksi. Kiinnostavia historiallisia kohteita ovat ainakin Turun linna ja Turun tuomiokirkko, joissa käy vuosittain paljon matkailijoita. Lisäksi Turussa voi perehtyä luontoon vierailemalla esimerkiksi Turun yliopiston eläinmuseossa tai kasvitieteellisessä puutarhassa. Vuokra-autolla liikuttaessa on helppo nähdä haluamansa kohteet ja ihailla samalla kaupungin arkkitehtuuria. Aurajokea pitkin ajellessa voi päästä näkemään ylväitä purjealuksia. Suomen ehkä tunnetuin purjelaiva, Suomen Joutsen, onkin ankkuroitu Turkuun. Purjehduksen historiaan voi tutustua laajemmin merenkulun ja merivoimien historiaan keskittyvässä Forum Marinum museossa.

Myös Turun keskustan ulkopuolella sijaitsevat matkakohteet on helppo saavuttaa, kun käyttöönsä vuokraa auton. Esimerkiksi Hämeen valtatien varrella sijaitsee Kuralan kylämäki. Kylä rakennettiin kohteeseen jo rautakaudella, ja nykyisin se toimii kesäisin museona ja kulttuurivirkistysalueena. Ainakin varttuneemmille matkailijoille toinen Turun lähellä oleva mielenkiintoinen kohde on Louhisaaren kartanolinna. Rakennus tunnetaan erityisesti Suomen marsalkka Mannerheimin synnyinkotina.

Turussa lomailevat perheet voivat yhdistää matkaansa käynnin Naantalin Muumimaailmassa. Naantalissa sijaitsee myös presidentin kesäasunto Kultaranta, jonka puutarhassa kierrellen on mukava viettää aurinkoista kesäpäivää. Mikä olisikaan helpompi tapa tehdä koko perheen lomamatka kuin saapua Turkuun mukavasti lentäen ja jatkaa sieltä lomakohteisiin vuokra-autolla? Monet Turussa saatavilla olevien vuokra-autojen noutopaikat helpottavat omalta osaltaan matkan suunnittelua.

Autonvuokrausvertailulla loma toiveiden mukaan

Autonvuokrausvertailun avulla Turusta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto isojenkin seurueiden tarpeisiin. Vuokra-autojen valikoima vaihtelee vähän polttoainetta kuluttavista pienistä henkilöautoista suurempiin farmari- ja pakettiautomalleihin. Hakupalvelun avulla Turussa tarjolla olevien vuokra-autojen ominaisuuksia ja hintoja on helppo verrata. Palvelusta näkee kunkin auton osalta esimerkiksi matkustajien määrän. Sopivan vuokra-auton löydyttyä varaus on helppo tehdä.

Moni lomailee etenkin kesällä mielellään autoillen ympäri Suomea. Turun seudulla toimii useita leirintäalueita, joilla voi levähtää matkareitin varrella. Vaihtoehtoisesti alueelta löytyy paljon erilaisia hotelleja, joihin monenkokoiset matkaseurueet voivat myös majoittua. Talvellakin Turku ympäristöineen tarjoaa monia mahdollisuuksia loman viettoon. Joulun alla kaupungissa pääsee tekemään lahjalöytöjä Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla ja nauttimaan siellä joulutunnelmasta. Musiikin ystäville on tarjolla erilaisia konsertteja ympäri vuoden. Expedian vuokra-autojen hakupalvelussa asiakkaat voivat itse valita lisäpalvelujen ohella vuokra-auton nouto- ja palautuspaikan sekä vuokrauksen ajankohdan. Niinpä jokainen voi varmasti toteuttaa juuri omien suunnitelmiensa mukaisen matkan, olipa kyse työ- tai lomamatkasta.

Turun seudulla on monia ympärivuotisesti auki olevia kylpylöitä, joihin on mukava mennä rentoutumaan tai nauttimaan romanttisista hetkistä. Auton vuokraaminen Turusta mahdollistaa erilaisten kohteiden yhdistämisen samalla matkalla. Vuokra-auton ansiosta on myös helppo nauttia kiireettömyydestä, kun lomalaiset eivät ole sidottuja julkisten liikennevälineiden aikatauluihin. Omien toiveiden mukaisen loman räätälöinti ei siis voisi olla helpompaa kuin täällä. Lisäksi Expedian kautta löytyvät aina parhaat hinnat luotettavan palvelun ohella.

Autonvuokraus kohteessa Turku: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Turku?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Turku halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 66 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Turku?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Turku keskimäärin 68 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Turku?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Turku?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Turku

Tutustu kohteeseen Turku Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!