Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Wiurilan kartano

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Wiurilan kartano. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Wiurilan kartano, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Wiurilan kartano paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Wiurilan kartano upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Wiurilan kartano? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Wiurilan kartano lähellä kohdetta Wiurilan kartano. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Wiurilan kartano, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 73 majoitusliikettä kohteen Wiurilan kartano lähellä
Pii Hotel 59 €
Pii Hotel

Pii Hotel

Joensuunkatu 1, Salo
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Salon taidemuseo Veturitalli on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Wiurilan kartano ja Rikalanmäki sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Skanssi Shopping Center ja Veritas Stadion ovat myös 52 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Fjalar 134 €
  Hotel Fjalar

  Hotel Fjalar

  Rinteentie 5, Salo
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Salon taidemuseo Veturitalli on 1 kilometrin päässä tästä hotellista. Rikalanmäki ja Wiurilan kartano sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Skanssi Shopping Center sijaitsee 50,4 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Salora 79 €
   Hotel Salora

   Hotel Salora

   Salorankatu 5-7, Salo
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Salon taidemuseo Veturitalli, Rikalanmäki ja Wiurilan kartano sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Skanssi Shopping Center ja Veritas Stadion ovat myös 52 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Salo 102 €
    Scandic Salo

    Scandic Salo

    Länsiranta 10, Salo
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Salon taidemuseo Veturitalli on 0,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Rikalanmäki ja Wiurilan kartano sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotelli Salo
     Hotelli Salo

     Hotelli Salo

     Asemakatu 5, Salo
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Salon taidemuseo Veturitalli on 0,5 kilometrin ja Rikalanmäki on 4,6 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Wiurilan kartano sijaitsee 6,3 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Kirjakkalan Ruukkikylä
      Kirjakkalan Ruukkikylä

      Kirjakkalan Ruukkikylä

      Hamarijärventie 62, Salo
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Salon taidemuseo Veturitalli, Rikalanmäki ja Wiurilan kartano ovat 25 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Tammisaaren museokeskus sijaitsee 51,9 kilometrin päässä.

       Matilda VIP Cottages 130 €
       Matilda VIP Cottages

       Matilda VIP Cottages

       Karvarinkulma 1, Salo
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Salon taidemuseo Veturitalli, Rikalanmäki ja Wiurilan kartano ovat 32 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta mökistä. Tammisaaren museokeskus sijaitsee 51,5 kilometrin päässä.

        Alanteen matkailutila 90 €
        Alanteen matkailutila

        Alanteen matkailutila

        47 Kauppilantie, Paimio
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Turun tuomiokirkko, Ǻbo Akademi ja Sibeliusmuseo ovat 32 kilometrin päässä tästä majatalosta. Aboa Vetus ja Ars Nova ja Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ovat myös 32 kilometrin päässä.