Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Auton vuokraaminen Hertziltä

Yhdysvalloissa vuonna 1918 perustettu Hertz on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista autonvuokrausyrityksistä. Hertzillä on toimipiste yli 10 000 kohteessa eri puolilla maailmaa. Osa vuokraamoista on franchise-yrittäjien ylläpitämiä. Hertzin autovuokraamot toimivat niin kaupunkien keskustoissa kuin lentokentilläkin, ja valikoimaa riittää vähäpäästöisistä hybridiautoista luksusluokan urheiluautoihin ja perheille sopiviin tila-autoihin. Hertzillä on omia sopimuksia säännöllisesti vuokraaville yritysasiakkaille.

Mistä löydän Hertzin autovuokraamon?

Kun haluat päästä nopeasti auton rattiin ja tien päälle, Hertzin autovuokraamoa ei yleensä tarvitse hakea kovin kaukaa, olitpa missä päin maailmaa tahansa. Oletko suuntaamassa Brasiliaan? Vertaa Rio de Janeiron Hertzin hintoja muiden autovuokraamoiden tarjontaan. Auton vuokraaminen käy kätevästi, sillä Hertzillä on toimipiste Rio de Janeiron lentokentällä. Saat vuokra-auton allesi tuossa tuokiossa ja voit lähteä tutkimaan, mitä kaikkea Brasilialla on tarjottavanaan. Mikäli matkustat Lontooseen, löydät Hertzin Heathrow’n ja Gatwickin lentokentiltä. Hertzillä on myös lukuisia muita toimipisteitä eri puolilla kaupunkia. Tarkista Heathrow’n lentokentän Hertzin ja Gatwickin lentokentän Hertzin päivän hinnat –nämä ovat kaksi suosituinta autonvuokrauspaikkaa Lontoossa. Vertaa myös Lontoon Hertzin hintoja muiden autovuokraamoiden tarjouksiin.

Millaisia vuokra-autoja Hertzin valikoimaan kuuluu?

Tarjonta on kattavimmillaan isommissa kohteissa, ja niissä onkin saatavana runsas valikoima eri kokoluokan autoja. Hertzin Fun- ja Family Collection -mallistoihin kuuluu monipuolisesti erilaisia autoja, jotka sopivat niin pienempien matkaseurueiden kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Vuokra-auton kyydissä matkakohteen maisemat tulevat tutuiksi joustavasti omien aikataulujen mukaan. Green Collection -malliston autot sopivat erityisesti pienemmällä budjetilla liikkeellä oleville. Autot ovat polttoainetehokkaita ja edullisia, ja mallistoon kuuluu myös vähäpäästöisiä hybridiautoja. Hertzin vakuutuskäytännöt vaihtelevat eri maissa, joten varmista, mitä vakuutus kattaa. Muista myös tarkistaa matkavakuutuksesi voimassaolo. Halutessasi saat Hertzin vuokra-autoihin navigaattorin, ja saatavana on myös eri-ikäisille lapsille sopivia turvaistuimia. Vältät lisämaksut palauttamalla auton täyteen tankattuna. Mikäli suunnitelmissasi on pitempi ajoreissu, tarkista, että sopimukseen kuuluu rajoittamaton kilometrimäärä. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta, voit soittaa Expedialle numeroon 09 725 19 837.