Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vuokraa auto Alamolta

Alamo Rent A Car® on Pohjois-Amerikan suurin autovuokraamo siellä vierailevien matkailijoiden keskuudessa. Alamo on toiminut Yhdysvalloissa yli 45 vuotta ja laajentunut sinä aikana kansainväliseksi autovuokraamoksi, joka palvelee lomailijoilta etenkin lentokentillä. Alamo tarjoaa edullisia vuokraushintoja ja mutkattoman asiakaskokemuksen suosituissa matkakohteissa ympäri maailmaa. Asiakkaat voivat valita kokoelmasta erilaisia kulkuneuvoja, aina pienikokoisista automaattivaihteisista autoista tilaviin perheautoihin, katumaastureihin ja pakettiautoihin.

Alamon autovuokraamot

Eniten Alamon autovuokraamoita löytyy Yhdysvalloista, missä yritys perustettiin vuonna 1974. Alamon luotettavista autovuokraamoista löytyy sopiva pikkuauto tai hybridi, hyppäsipä ratin taakse sitten itärannikolla tai Kaliforniassa. Florida on yksi Alamon tärkeimmistä sijainneista. Toimipisteitä löytyy esimerkiksi Miamin palmujen reunustamilta kaduilta sekä Walt Disney Worldin® ja Universal Studiosin vuoristoratojen lähettyviltä. Alamo on Walt Disney Worldin® ja Disneyland® Resortin virallinen autonvuokrauskumppani. Parhaan tarjouksen voi löytää vertailemalla Alamon Orlandon kansainvälisen lentokentän toimipisteen ja muiden autovuokraamoiden hintoja. Alamon autovuokraamoita löytyy myös Yhdysvaltojen rajojen ulkopuolelta Kanadasta, Keski-Amerikasta, Etelä-Amerikasta, Karibialta, Euroopasta, Aasiasta ja Oseaniasta sekä Lähi-idästä. Jos metsästät esimerkiksi Kyproksen aurinkoa, voit selailla ja vertailla Alamon Pafosin toimipisteen ja muiden autovuokraamoiden tarjontaa. Autonvuokraus Pafosissa on täydellinen valinta perheille, jotka haluavat nauttia Välimeren auringosta ja seikkailla Unescon suojelemissa temppeleissä ja hautapaikoilla.

Autonvuokraus Alamolta: vuokra-autot ja lisäpalvelut

Alamo tarjoaa mutkatonta asiakaspalvelua ja suuren valikoiman vuokra-autoja 3-ovisista pikkuautoista tilaviin pikkubusseihin ja tila-autoihin, joihin mahtuvat koko perhe ja matkatavarat. Jos vuokraat suositussa kohteessa, kuten Kyproksen Pafosilla, tai haluat vuokrata auton Alamon Costa del Solin toimipisteestä, saat allesi luultavasti käytännöllisen ja edullisen perheauton. Haluatko ajaa tyylillä? Sekin on mahdollista, sillä Alamo tarjoaa myös suurempia autoja, joissa on viisi ovea, ensiluokkaiset verhoilut sekä muita mukavuuksia. Alamon vuokra-auton tankki on noudettaessa täynnä, ja se tulee muistaa täyttää uudelleen ennen palauttamista. Unohtumattomia roadtrippejä varten kannattaa varmistaa, että autonvuokraukseen sisältyy rajoittamaton kilometrimäärä. Tarkista myös vakuutukset: voit aina hankkia Alamolta lisäturvan, jos se on tarpeen. Alamo tarjoaa myös yhdensuuntaisia autonvuokrauksia ja lisäpalveluita, kuten korotettuja lastenistuimia, suksitelineitä ja GPS-laitteita. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä Expedian asiakaspalveluun numerossa 09 725 19 837 (ulkomailta soitettaessa +358 9 725 19 837).