Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Varaa vuokra-autosi Sixtiltä

Sixtin autovuokraamo kuuluu Euroopan suurimpiin ja tunnetuimpiin autovuokrausta harjoittaviin yhtiöihin. Vuonna 1912 perustettu Sixt tarjoaa nykyään vuokra-autoja yli 2 100 kohteessa yli 100 maassa. Voit siis vuokrata Sixtiltä auton monissa suurissa kaupungeissa useilla eri mantereilla niin eteläisellä kuin pohjoisellakin pallonpuoliskolla. Yhtiön tarjontaan kuuluu lukuisia moderneja autoja aina pienistä ja kompakteista ajoneuvoista suuriin katumaastureihin ja kuorma-autoihin. Tarjolla on myös yrityksille suunnattuja vuokrausohjelmia.

Missä voit vuokrata Sixtin auton

Sixt tarjoaa vuokra-autoja monissa maissa aina Etelä-Amerikasta Kaukoitään. Eniten vuokra-autoja on tarjolla kaikkein suosituimmissa kohteissa. Se tarkoittaa sitä, että voit tutkia esimerkiksi Sixt Ibizan lukuisten vuokra-autojen hintoja ja vertailla niitä muiden Ibizalla sijaitsevien autovuokraamojen hintoihin. Pian oletkin jo sitten pitämässä hauskaa Baleaarien auringon alla. Tahdotko lähteä ihailemaan Antoni Gaudín upeita taideteoksia? Vertaile Sixt Barcelona El Prat de Llobregatin tarjouksia ja monia muita vaihtoehtoja. Sixt Barcelonan tarjoamien vuokra-autojen avulla pääset kokemaan kaikki Barcelonan parhaat puolet aina lumoavasta La Ramblasta alueen upealle rannikolle asti. Voit tutkia myös, millaisia Sixt Rooman tarjoamat hinnat ovat muiden suurten autovuokraamojen hintoihin verrattuna. Nappaa itsellesi paras tarjous ja lähde tutustumaan Ikuiseen kaupunkiin oman nelipyöräisen avulla.

Mitä Sixt tarjoaa?