Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Oulu

Autonvuokraus Oulussa

Jos suunnitelmissa on matka Ouluun tai Pohjois-Suomeen, mikä olisikaan helpompi tapa liikkua omien aikataulujen mukaisesti kuin vuokrata auto paikan päältä. Expedian sivuilla voi helposti etsiä omiin tarpeisiin parhaiten sopivan vuokra-auton, joita autovuokraamot Oulussa tarjoavat asiakkaiden käyttöön. Olipa kyse työ- tai lomamatkasta, jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto vuokra-autojen hakupalvelun avulla.

Oulussa tarjolla olevien vuokra-autojen valikoima vaihtelee vähän polttoainetta kuluttavista henkilöautoista katumaastureihin ja tilaviin luksusmallisiin pakettiautoihin. Isollakin porukalla on nyt helppo lähteä matkalle, kun koko seurue matkatavaroineen mahtuu yhteen ajoneuvoon. Matka sujuu yhdessä rattoisasti maisemia ihaillen. Autoihin mahtuvien matkustajien määrät vaihtelevat jopa yhdeksään henkeen asti. Oulussa vuokrattavissa olevat autot täyttävät kaikki tällä hetkellä voimassa olevat turvallisuusvaatimukset. Lisäksi niissä on vaihtoehtoina monia eri lisäominaisuuksia, joiden perusteella asiakkaat voivat myös etsiä itselleen sopivaa vuokra-autoa.

Lentäen Ouluun ja vuokra-autolla eteenpäin

Oulu on vireä merenrantakaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Se on nykyisin tunnettu erityisesti kasvavasta koulutustarjonnastaan ja alati kehittyvästä teknologia-alasta. Oulu onkin monelle liikematkailijalle tuttu käyntikohde. Sinne on helppo saapua lentäen kaukaakin ja jatkaa matkaa lentokentältä eteenpäin vuokra-autolla. Oulun lentoasema onkin matkustajamäärältään Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä. Expedian hakupalvelussa voi kätevästi etsiä vuokra-autoa vuokra-ajankohdan perusteella, joten hyödynnä sinäkin sivustoa pohjoiseen suuntautuvan matkasi suunnittelussa ja vuokraa auto Oulusta Expedian kautta.

Myös vapaa-ajalla Ouluun matkaavien on helppo suunnitella omien toiveidensa mukainen loma. Oulussa riittää tekemistä niin kulttuurin ja museoiden ystäville kuin urheilusta ja ulkoilusta pitävillekin. Oulun Automuseossa on esillä noin 50 ajoneuvoa, joista vanhimmat ovat viime vuosisadan alkupuolelta. Keskustan ulkopuolella voi puolestaan tutustua oululaisen merimiehen kotiin tai vanhaan Pateniemen sahaan. Pronssinen Toripolliisi, ehkä eräs Suomen tunnetuimmista patsaista, tervehtii vastaantulijoita Oulun kauppatorilla.

Autoillen Kalajoen hiekoille tai tunturimaisemiin

Oulu on hyvä aloituspaikka lähiseudulle suuntautuville retkille ja ajeluille. Vuokra-autolla on vaivatonta saavuttaa monia mielenkiintoisia kohteita, jotka ovat taatusti mukava elämys monenikäisille matkailijoille. Noin 130 kilometrin päässä Oulusta sijaitsee Kalajoki, joka on kuuluisa pitkästä ja hienohiekkaisesta rannastaan. Paikkakunnalla on lisäksi tarjolla muutakin tekemistä, esimerkiksi hyvät ladut hiihtolenkkejä varten ja kylpylähotelli hyvinvointi- ja terveyspalveluineen.

Myös Suomen eteläisin tunturikeskus Syöte on helppo saavuttaa kauempaakin matkustamalla sinne Oulun kautta. Syötteen laskettelukeskukset ovat suosittuja etenkin lapsiperheiden parissa. Siellä sijaitsee myös kansallispuisto, jossa voi hiihtää talvella ja vaeltaa kesäisin. Ohjelmapalveluiden tarjonnassa on lisäksi esimerkiksi mielenkiintoisia luontosafareita. Omat hiihtovarusteet on helppo kuljettaa vuokra-autonkin kyydissä, sillä Expedian sivujen kautta varattavissa olevien vuokra-autojen joukossa on myös suksitelineellä varustettuja vaihtoehtoja.

Huoletonta matkustamista lisäpalvelujen ansiosta

Matkailu Oulussa ja sen lähiseuduilla onnistuu viihtyisästi autoillen. Eksymistäkään matkalla ei tarvitse pelätä, sillä vuokra-autoista löytyy lisäpalveluna navigointijärjestelmä. Autoihin kuuluu myös nykyaikaiset mukavuudet ja turvallisuusominaisuudet. Monissa vaihtoehdoissa onkin saatavilla ilmastointi, minkä ansiosta automatkailu on mukavaa myös lämpimällä säällä. Mukavuudenhaluiset kuskit voivat puolestaan rajata Oulun vuokra-autojen hakutuloksista näkyviin vain automaattivaihteistoilla varustetut autot, mikäli ei halua tyytyä manuaalisella vaihteistolla ajamiseen. Kun autoilu sujuu omien mieltymysten ja tottumusten mukaan, lomasta on helppo nauttia.

Lasten kanssa Ouluun matkustavat voivat puolestaan jo vuokra-auton hakuvaiheessa lisätä valintaperusteeksi vauvan- tai lastenistuimen. Autonvuokrausvertailu näyttää kaikki kilpailukykyiset hinnat yhteenvetona, minkä ansiosta eri autovuokraamojen tarjouksia on vaivatonta verrata malleittain ja valita niistä itselle parhaiten sopiva vuokra-auto. Expedian sivujen kautta voi suunnitella halutessaan koko loman hotelleineen ja kuljetuksineen. Sivuilta löytyy majoituspalvelujen lisäksi myös lentoja sekä hotellin ja lennon sisältäviä paketteja. Loma alkaa mukavasti, kun kaikki tarvittavat palvelut voi hankkia samasta osoitteesta.

Autonvuokraus kohteessa Oulu: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Oulu?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Oulu halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Oulu?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Oulu keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Oulu?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Oulu?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Oulu

Tutustu kohteeseen Oulu Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!