Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Oulu

Katso kaikki kohteen Oulu vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Oulu

Autonvuokraus Oulussa

Jos suunnitelmissa on matka Ouluun tai Pohjois-Suomeen, mikä olisikaan helpompi tapa liikkua omien aikataulujen mukaisesti kuin vuokrata auto paikan päältä. Expedian sivuilla voi helposti etsiä omiin tarpeisiin parhaiten sopivan vuokra-auton, joita autovuokraamot Oulussa tarjoavat asiakkaiden käyttöön. Olipa kyse työ- tai lomamatkasta, jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto vuokra-autojen hakupalvelun avulla.

Oulussa tarjolla olevien vuokra-autojen valikoima vaihtelee vähän polttoainetta kuluttavista henkilöautoista katumaastureihin ja tilaviin luksusmallisiin pakettiautoihin. Isollakin porukalla on nyt helppo lähteä matkalle, kun koko seurue matkatavaroineen mahtuu yhteen ajoneuvoon. Matka sujuu yhdessä rattoisasti maisemia ihaillen. Autoihin mahtuvien matkustajien määrät vaihtelevat jopa yhdeksään henkeen asti. Oulussa vuokrattavissa olevat autot täyttävät kaikki tällä hetkellä voimassa olevat turvallisuusvaatimukset. Lisäksi niissä on vaihtoehtoina monia eri lisäominaisuuksia, joiden perusteella asiakkaat voivat myös etsiä itselleen sopivaa vuokra-autoa.

Lentäen Ouluun ja vuokra-autolla eteenpäin

Oulu on vireä merenrantakaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Se on nykyisin tunnettu erityisesti kasvavasta koulutustarjonnastaan ja alati kehittyvästä teknologia-alasta. Oulu onkin monelle liikematkailijalle tuttu käyntikohde. Sinne on helppo saapua lentäen kaukaakin ja jatkaa matkaa lentokentältä eteenpäin vuokra-autolla. Oulun lentoasema onkin matkustajamäärältään Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä. Expedian hakupalvelussa voi kätevästi etsiä vuokra-autoa vuokra-ajankohdan perusteella, joten hyödynnä sinäkin sivustoa pohjoiseen suuntautuvan matkasi suunnittelussa ja vuokraa auto Oulusta Expedian kautta.

Myös vapaa-ajalla Ouluun matkaavien on helppo suunnitella omien toiveidensa mukainen loma. Oulussa riittää tekemistä niin kulttuurin ja museoiden ystäville kuin urheilusta ja ulkoilusta pitävillekin. Oulun Automuseossa on esillä noin 50 ajoneuvoa, joista vanhimmat ovat viime vuosisadan alkupuolelta. Keskustan ulkopuolella voi puolestaan tutustua oululaisen merimiehen kotiin tai vanhaan Pateniemen sahaan. Pronssinen Toripolliisi, ehkä eräs Suomen tunnetuimmista patsaista, tervehtii vastaantulijoita Oulun kauppatorilla.

Autoillen Kalajoen hiekoille tai tunturimaisemiin

Oulu on hyvä aloituspaikka lähiseudulle suuntautuville retkille ja ajeluille. Vuokra-autolla on vaivatonta saavuttaa monia mielenkiintoisia kohteita, jotka ovat taatusti mukava elämys monenikäisille matkailijoille. Noin 130 kilometrin päässä Oulusta sijaitsee Kalajoki, joka on kuuluisa pitkästä ja hienohiekkaisesta rannastaan. Paikkakunnalla on lisäksi tarjolla muutakin tekemistä, esimerkiksi hyvät ladut hiihtolenkkejä varten ja kylpylähotelli hyvinvointi- ja terveyspalveluineen.

Myös Suomen eteläisin tunturikeskus Syöte on helppo saavuttaa kauempaakin matkustamalla sinne Oulun kautta. Syötteen laskettelukeskukset ovat suosittuja etenkin lapsiperheiden parissa. Siellä sijaitsee myös kansallispuisto, jossa voi hiihtää talvella ja vaeltaa kesäisin. Ohjelmapalveluiden tarjonnassa on lisäksi esimerkiksi mielenkiintoisia luontosafareita. Omat hiihtovarusteet on helppo kuljettaa vuokra-autonkin kyydissä, sillä Expedian sivujen kautta varattavissa olevien vuokra-autojen joukossa on myös suksitelineellä varustettuja vaihtoehtoja.

Huoletonta matkustamista lisäpalvelujen ansiosta

Matkailu Oulussa ja sen lähiseuduilla onnistuu viihtyisästi autoillen. Eksymistäkään matkalla ei tarvitse pelätä, sillä vuokra-autoista löytyy lisäpalveluna navigointijärjestelmä. Autoihin kuuluu myös nykyaikaiset mukavuudet ja turvallisuusominaisuudet. Monissa vaihtoehdoissa onkin saatavilla ilmastointi, minkä ansiosta automatkailu on mukavaa myös lämpimällä säällä. Mukavuudenhaluiset kuskit voivat puolestaan rajata Oulun vuokra-autojen hakutuloksista näkyviin vain automaattivaihteistoilla varustetut autot, mikäli ei halua tyytyä manuaalisella vaihteistolla ajamiseen. Kun autoilu sujuu omien mieltymysten ja tottumusten mukaan, lomasta on helppo nauttia.

Lasten kanssa Ouluun matkustavat voivat puolestaan jo vuokra-auton hakuvaiheessa lisätä valintaperusteeksi vauvan- tai lastenistuimen. Autonvuokrausvertailu näyttää kaikki kilpailukykyiset hinnat yhteenvetona, minkä ansiosta eri autovuokraamojen tarjouksia on vaivatonta verrata malleittain ja valita niistä itselle parhaiten sopiva vuokra-auto. Expedian sivujen kautta voi suunnitella halutessaan koko loman hotelleineen ja kuljetuksineen. Sivuilta löytyy majoituspalvelujen lisäksi myös lentoja sekä hotellin ja lennon sisältäviä paketteja. Loma alkaa mukavasti, kun kaikki tarvittavat palvelut voi hankkia samasta osoitteesta.

Tutustu kohteeseen Oulu

Tutustu kohteeseen Oulu Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!