Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Matkat – Oulu

Erinomaisine latuverkostoineen, kansallispuistoineen, muinaisine raunioineen, rantoineen ja monipuolisine musiikki- ja kulttuuritapahtumineen Oulu on yksi Suomen viihtyisimmistä kaupungeista.

Oulu on menestyvä teknologiakaupunki, jossa on tiedepuistoja, tutkimuslaitoksia ja IT-yrityksiä. Se sijaitsee Perämeren rannalla, ja sen alueella on myös useita saaria. Meri ja luonto kuuluvat olennaisina osina oululaisten elämään. Nauti lumesta, tutustu kaupungin historiaan ja osallistu johonkin alueen useista musiikkifestivaaleista.

Oulu on erinomainen pyöräilykaupunki, sillä laadukas pyörätieverkosto kattaa koko taajama-alueen. Pyöräily on mahdollista myös talvella, kunhan muistat pukeutua sään mukaisesti. Kokeile pilkkimistä tai hiihdä ja kelkkaile Syötteen ja Rokuan kansallispuistoissa. Kesällä voit harrastaa monenlaisia ulkoilma-aktiviteetteja. Vietä piknikiä Hupisaarten kaupunginpuistossa ja rentoudu jokivarren uimarannalla.

Koska Oulu sijaitsee Napapiirin korkeudella, aurinko ei siellä kesällä laske. Vietä loma Oulussa kesä-, heinä- tai elokuussa ja koe aito keskiyön aurinko. Talvella aurinko vastaavasti pysyy horisontin alapuolella, ja kaupunki on kaksi kuukautta kokonaan ilman auringonvaloa.

Tutustu omatoimisesti Oulun historiallisiin nähtävyyksiin. Käy 1700-luvulla rakennetussa tuomiokirkossa ja näe vanhan linnan rauniot Linnansaarella. Kierrä Merimiehenkotimuseon huoneissa kaupungin vanhimmassa säilyneessä puutalossa, joka on rakennettu vuonna 1739.

Oulun vuotuiset kulttuuri- ja musiikkijuhlat houkuttelevat kaupunkiin runsaasti matkailijoita. Suosituimpiin kuuluvat Oulun Musiikkijuhlat ja The Irish Festival of Oulu, joka on tunnettu kansanmusiikki-, kulttuuri- ja tarinankerrontatapahtuma. Katsele ilmakitaransoiton maailmanmestaruuskilpailuja, joihin osallistuu kilpailijoita useista eri maista, ja näe, kuka soittaa mielikuvitusinstrumenttia parhaiten.

Pääset Ouluun lentämällä kaupungin kansainväliselle lentokentälle. Kaupungissa voit liikkua bussilla, autolla, pyörällä tai jalkaisin. Nauti Oulun rannoista, museoista, puistoista ja juhlista. Vieraile myös Hailuodossa, missä voit kokeilla lintubongausta ja kävellä kauniita metsäreittejä. Saarelle on lyhyt matka mantereelta lautalla. Talvella voit ajaa Hailuotoon autolla jäätietä pitkin. Vietä Oulussa monien elämysten kaupunkiloma.


Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 087 majoitusliikettä kohteessa Oulu
Lapland Hotels Oulu 117 €
Arvosteltu 1.3.2020
Katso tiedot
 
Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulu

Kirkkokatu 3, Oulu
   
  4,5/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Saunaosasto voisi olla kauemmin auki................

  Holiday Club Kuusamon Tropiikki 59 €
  Arvosteltu 30.12.2019
  Katso tiedot
   
  Holiday Club Kuusamon Tropiikki

  Holiday Club Kuusamon Tropiikki

  Kylpyläntie 5, Kuusamo
    
   3,7/5
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muuten tykkäsin kovasti, mutta kylpylän porealtaissa oli todella kylmää vettä. Piti lähteä välillä saunaan lämmittelemään.

   Forenom Aparthotel Oulu 71 €
   Arvosteltu 27.2.2020
   Katso tiedot
    
   Forenom Aparthotel Oulu

   Forenom Aparthotel Oulu

   Uusikatu 26, Oulu
     
    3,9/5
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Hotellli on siisti ja loistavalla paikalla. Huone oli hiukan viileä minun makuuni Helmikuussa

    Luotsihotelli - Arctic Lighthouse Hotel 86 €
    Luotsihotelli - Arctic Lighthouse Hotel

    Luotsihotelli - Arctic Lighthouse Hotel

    Marjaniementie 783, Hailuoto
      
     4,0
     /5 (2 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Hailuodon kirkko on 8,4 kilometrin ja Hailuodon kunnanvirasto on 9,6 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Hailuodon laituri sijaitsee 29,6 kilometrin päässä.

     Villa Iglu 59 €
     Arvosteltu 13.1.2020
     Katso tiedot
      
     Villa Iglu

     Villa Iglu

       
      4,1/5
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Many thanks to lovely Swiss hoast couple who made our staying perfect. They where every minute ready to help. And food what they made where so tasty. We also liked the place. It where clean and very cozy. Small minus from the room, besauce it felt too small.

      Nallikari Holiday Village Cottages 86 €
      Arvosteltu 25.2.2020
      Katso tiedot
       
      Nallikari Holiday Village Cottages

      Nallikari Holiday Village Cottages

      Leiritie 10, Oulu
        
       4,4/5
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Monta kertaa on yövytty, kaikinpuolin miellyttävä ja kohtuuhintainen isollekin porukalle jos käy vain yön nukkumassa. Kaikki tarpeellinen löytyy keittiö, suihku ja riittävästi nukkumatilaa jopa 5-6lle henkilölle asti.

       Scandic Oulu Station 94 €
       Arvosteltu 27.5.2020
       Katso tiedot
        
       Scandic Oulu Station

       Scandic Oulu Station

       Kajaaninkatu 17, Oulu
         
        3,9/5
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Erittäin siisti huone ja hyvin ystävällinen palvelu

        Pikisaari Guesthouse 72 €
        Arvosteltu 24.2.2020
        Katso tiedot
         
        Pikisaari Guesthouse

        Pikisaari Guesthouse

        Pursitie 6, Oulu
          
         4,4/5
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kodikas paikka, helppo tulla ja lähteä. Tulemme uudestaan ja seuraavalla kerralla osaamme myös varautua keittiön hyödyntämiseen.