Hanko – Loma-asunnot

Säästä vähintään 10 % valituista majoituksista Expedia Rewards -ohjelmalla

Useimmat majoituspaikat ovat täysin hyvitettäviä. Koska joustavuus on tärkeää.

Valitse yli 2 900 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Loma-asunnot – Hanko

Vacation home Surf and turf in Hanko - 4 persons, 1 bedrooms
Hinta on 432 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Hanko. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja grilleistä. Lähellä sijaitsee Hangon museo ja Hangon vesitorni, ...
Studio Apartment in Hanko, Halmstadinkatu 33-35 C
3 out of 5
Halmstadinkatu 33-35 C, Hanko, Uusimaa, 10900
Yövy tässä 3 tähden huoneistossa kohteessa Hanko. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, taulutelevisiosta ja 1 makuuhuoneesta. Lähellä sijaitsee Hangon vesitorni ...
Vacation home Hanko loft in Hanko - 2 persons, 1 bedrooms
Hinta on 372 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Hanko. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja televisiosta. Lähellä sijaitsee Hangon museo ja Hangon vesitorni, ...
Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoituspaikoista.
Slottsbädden
3.5 out of 5
5 Skillnadsgatan, Raseborg, 10600
Täysin hyvitettävä
Hinta on 100 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
Yövy tässä 3,5 tähden huoneistossa kohteessa Raasepori. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja saunasta. Lähellä sijaitsee Tammisaaren ...
4,4/5 Wonderful! (27 arvostelua)
"Kodikas. Ei viimeistelty eli kulumisen ja elämisen jäljet näkyvissä. Perusasiat yöpymiseen ja mukavaan oleiluun pariskunnalle kuitenkin kunnossa. Isäntä miellyttävän lupsakka."

Arvosteltu 15.8.2022

Villa Harald
4 out of 5
Hiittisentie 212 A, Kemiönsaari, 25940
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa huvilassa kohteessa Kemiönsaari. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja yksityisistä uima-altaista. ...
Vacation home Tyynelä in Salo - 6 persons, 2 bedrooms
Hinta on 263 € per yö ajalle 3. lokak. viiva 4. lokak.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Salo. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja televisiosta. Lähellä sijaitsee Makarlanjarven Nature Reserve, ...
Vacation home Mäkitupa in Salo - 6 persons, 1 bedrooms
Hinta on 224 € per yö ajalle 3. lokak. viiva 4. lokak.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Salo. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja televisiosta. Lähellä sijaitsee Makarlanjarven Nature Reserve, ...
Vacation home Tallbacka 2 in Raasepori - 6 persons, 1 bedrooms
Hinta on 284 € per yö ajalle 28. lokak. viiva 29. lokak.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Raasepori. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja grilleistä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle ...
Björn
3.5 out of 5
212 Hitisvägen, B, Kemiönsaari, 25940
Yövy tässä 3,5 tähden mökissä kohteessa Kemiönsaari. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja saunasta. Lähellä sijaitsee Hiittisten kirkko ...
Vacation home Villa harald in Kemiönsaari - 12 persons, 5 bedrooms
Hinta on 1 160 € per yö ajalle 6. lokak. viiva 7. lokak.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Kemiönsaari. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja grilleistä. Lähellä sijaitsee Hiittisten kirkko ja Jarnskaretin ...
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Hanko
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Muunlaisia majoitusliikkeitä, joista saatat pitää kohteessa Hanko

Hotel Regatta

Hotel Regatta

4 out of 5
Torikatu 2, Hanko, 10900
Folkiacenter Gästhem

Folkiacenter Gästhem

3 out of 5
Esplanadi 61, Hanko, 10900
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hanko sijaitsee Suomen eteläisimmässä kärjessä. Se on todellinen kesäkaupunki, jossa voi tuntea olevansa kuin ulkomailla. Jos Hanko ei vielä ole sinulle tuttu lomanviettopaikka, nyt on oikea aika tutustua siihen.

Syitä, miksi sinun kannattaa varata loma-asunto Hangosta

”Hangon makealla elämällä” tarkoitettiin ennen vanhaan joutilaisuutta ja pitkälle kesäyöhön jatkuvia juhlia, joista kaupunki tunnetaan vielä tänäkin päivänä. Hanko on viehättävä merellinen kesäkaupunki, jossa on huikeat 30 kilometriä hiekkarantaa ja monipuolisia aktiviteetteja kaikenikäisille matkailijoille.

Loma-asuntojen määrä Hangossa

Hangossa loma-asuntoja riittää, sillä se on suosittu matkailukaupunki erityisesti kesän matkailusesongin aikaan. Myös kaupungin lähiympäristöstä meren ääreltä on helppo löytää vuokramökki. Loma-asuntojen ja mökkien saatavuus vaihtelee varaustilanteen mukaan, mutta keskimäärin tarjolla on noin 50 erilaista vaihtoehtoa, joiden joukossa on sekä kompakteja kaupunkiasuntoja että hyvin varustettuja mökkejä isollekin matkaseurueelle.

Hangon loma-asuntojen hinnat

Hangon loma-asuntojen hinnat vaihtelevat vuodenajan, loma-asunnon sijainnin sekä tarjolla olevien mukavuuksien mukaisesti. Myös erilaiset tapahtumat, kuten heinäkuussa järjestettävä Hangon regatta, ja koulujen loma-ajat vaikuttavat hintoihin. Näet saatavilla olevat hinnat ja vaihtoehdot, kun valitset matkapäivät alustamme hakukoneesta.

Hangon loma-asuntotarjontaa

Matkailu on Hangossa tärkeä elinkeino, joten erilaisia majoitusvaihtoehtoja on siellä paljon kaupungin kokoon nähden. Jos viihdyt keskikaupungilla lyhyen kävelymatkan päässä ravintoloista ja tapahtumista, mutta kuitenkin hiekkarannan lähettyvillä, Vacation Home Surf and Turf on nappivalinta. Huoneistoon mahtuu yöpymään neljä ihmistä, ja siellä on täysin varustettu keittiö, lattialämmitys sekä ilmalämpöpumppu. Pariskunnille puolestaan soveltuu erinomaisesti esimerkiksi uudenkarhea loft-yksiö, jonka hintaan sisältyy Wi-Fi-yhteys ja kaksi Jopo-pyörää.

Vinkkejä, joiden avulla löydät sopivan loma-asunnon Hangosta

Helpoin tapa löytää ihanteellinen loma-asunto Hangosta on tutustua alustamme uusimpiin tarjouksiin ja antaa matkapäivät samasta osoitteesta löytyvään hakukoneeseen. Voit suodattaa hakutuloksia mukavuuksien, hinnan, tähtiluokituksen tai muiden asiakkaiden antamien arvosteluiden perusteella. Muiden matkailijoiden kokemuksiin tutustuminen onkin yleensä erinomainen tapa löytää ihanteellinen loma-asunto tai vuokramökki. Expedian sivustolta löydät yhteensä 28 arvostelua Hangon loma-asunnoista, ja asiakkaiden antamien arvosanojen keskiarvo on 0.7.

Hangon loma-asuntojen mukavuudet

Alustamme hakukoneessa voit suodattaa loma-asuntoja Hangossa niiden tarjoamien mukavuuksia perusteella. Hakukoneella löydät esimerkiksi esteettömät loma-asunnot ja kesämökit. Varsinkin kesäaikaan moni matkailija arvostaa uintimahdollisuutta ja ilmastointia. Useissa Hangon loma-asunnoissa on myös sauna tai saunomismahdollisuus, mikä on tervetullutta erityisesti aktiivisen kesälomapäivän päätteeksi.

Hangon lemmikkiystävälliset loma-asunnot

Jos haluat viedä myös lemmikin merenrannalle Hankoon, alustamme hakukoneesta löydät sellaisetkin loma-asunnot, joihin lemmikit ovat tervetulleita. Kannattaa kuitenkin vielä varmistaa lemmikkejä koskevat käytännöt suoraan majoituspaikasta ennen matkaa.

Paras aika varata loma-asunto Hangosta

Jos haluat tutustua tähän Suomen eteläisimpään kaupunkiin mahdollisimman edullisesti, paras aika matkustaa Hankoon on talvi. Jos taas kaipaat tapahtumia ja ihmisvilinää, kiireisin matkailukausi on keskikesä. Alustamme kautta löydät itsellesi parhaiten sopivat majoituspaikat haluamanasi ajankohtana.

Hangon nähtävyydet

Hangon nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Hangon vesitorni, jonka huipulta avautuu upea näköala koko kaupunkiin ja merelle. Suomalaisen siirtolaisuuden historiasta puolestaan kertoo Merikadun rantakalliolle pystytetty haikeankaunis Siirtolaismonumentti. Historianystäviä kiinnostanee myös Hangon rintamamuseo, joka sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella. Hangon merellinen luonto, hiekkarannat ja pitsihuvilat ovat niin ikään näkemisen arvoisia.

Tekemistä Hangossa

Helteisenä kesäpäivänä Hangossa voi hyvällä omallatunnolla nauttia rannalla loikoilusta. Jos kaipaat sen rinnalle myös aktiivisempaa toimintaa, Hangossa pääsee harrastamaan monia kesäisiä urheilulajeja, kuten golfia ja maastopyöräilyä – melontaa ja muita merellisiä lajeja unohtamatta.

Liikkuminen ja liikenneyhteydet Hangossa

ankoon pääsee auton lisäksi bussilla ja junalla sekä tietenkin veneellä. Kompaktin keskustan alueella liikkuminen onnistuu helposti jalan, mutta halutessasi voit myös vuokrata polkupyörän tai huristella menemään sähköpotkulaudalla. Alustamme kautta voit lisäksi vuokrata auton Hangosta lomasi ajaksi.

Syitä, miksi Hangon loma-asunto kannattaa varata meiltä

Alustamme kautta löydät kiinnostavia tarjouksia ja kattavan valikoiman erilaisia loma-asuntoja ja vuokramökkejä Hangosta. Palvelumme tekee kotimaanloman suunnittelusta helppoa ja vaivatonta, sillä meiltä löydät yhdestä paikasta helposti kaikki tarvitsemasi tiedot ja palvelut. Valitse siis meidät, kun haluat selvitä Hangon-loman suunnittelusta ilman turhaa stressiä.

Hangon loma-asuntovarauksen peruuttaminen

Voit yleensä peruuttaa meiltä varaamasi Hangon loma-asunnon suoraan käyttäjätilisi kautta. Osan varauksista voi peruuttaa veloituksetta, mutta toisinaan peruuttaminen on maksullista. Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteys asiakaspalveluportaalimme kautta, niin autamme sinua selvittämään kaikki matkaasi liittyvät asiat.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko löytää loma-asunnon kohteesta Hanko?

Kyllä, me tarjoamme kohteen Hanko kuulujen nähtävyyksien lähettyvillä sijaitsevia loma-asuntoja. Voit halutessasi myös valita lomakodin hieman syrjäisemmästä paikasta, jos kaipaat omaa rauhaa. Hanko on kuuluisa kasinoistaan ja merenrannastaan. Varmista lisäksi, että sinulla on aikaa tarkistaa alueen kalaravintolat täällä ollessasi.

Mikä on paras lomakoti kohteessa Hanko?

Vacation home Surf and turf in Hanko - 4 persons, 1 bedrooms: Tämä korkeat arvostelut saanut lomakoti kohteessa Hanko tarjoaa käyttöösi grillipaikan ja pyykinpesutilat, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi kotoisaksi uudessa ympäristössä. Keittiön varusteluun sisältyvät astianpesukone, uuni ja mikroaaltouuni.

Kuinka monta lomakotia kohteesta Hanko löytyy?

Expedian sivustolta löytyy 3 lomakotia, joten löydät varmasti täydellisen majoituksen lomallesi kohteessa Hanko.

Mitä näkemistä ja tekemistä kohteesta Hanko löytyy?

Casino Beach ja Lappohjan ranta käyvät hienosti luonnosta nauttimiseen, kun taas esimerkiksi Hangon museo on hyvä kohde kulttuurista kiinnostuneille. Hangon vesitorni ja Archipelago National Park ovat muita vierailun arvoisia nähtävyyksiä.

Millaisia kohteen Hanko loma-asunnot ovat?

Loma-asunnot ovat yksityisiä majoituspaikkoja, joissa asiakkaat voivat yöpyä sekä lyhyitä että pitkiä aikoja. Lomakodeista löytyy erilaisia mukavuuksia, kuten poreallas, tulisija ja patio, jotta voisit olla lomalla aivan kuten kotonasi. Jos haluat varmistua majapaikkasi puhtaudesta, loma-asunnossa voit nauttia matkustamisen iloista omassa yksityisyydessä kaukana julkisista hotellihisseistä ja ihmisiä kuhisevista vastaanottotiloista. Loma-asunnoissa sinulla on myös enemmän tilaa kuin perinteisissä hotelleissa, minkä vuoksi ne ovat suosittuja majapaikkoja perheiden keskuudessa.

Hanko: Viimeisimmät arvostelut majoituspaikoista
expedian tarkistamat arvostelut