Joensuu – Loma-asunnot

Säästä vähintään 10 % valituista majoituksista Expedia Rewards -ohjelmalla

Useimmat majoituspaikat ovat täysin hyvitettäviä. Koska joustavuus on tärkeää.

Valitse yli 2 900 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Loma-asunnot – Joensuu

Lietsu Boutique Aparthotel
3 out of 5
26 Rantakatu, Joensuu, 80100
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 122 € per yö ajalle 7. lokak. viiva 8. lokak.
Yövy tässä 3 tähden perheille sopivassa huoneistohotellissa kohteessa Joensuu. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja aamiaisesta. Lähellä ...
4,9/5 Exceptional! (40 arvostelua)
"Kaikki oli hyvä"

Arvosteltu 12.9.2022

Kotimaailma Apartments Joensuu
3.5 out of 5
Torikatu 19 LH 15, Joensuu, East Finland, 80100
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa huoneistossa kohteessa Joensuu. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ...
4,1/5 Very Good! (15 arvostelua)
Keskustassa
"Siisti majoitus ja keskeinen sijainti. Liikenteen melu kuului sisälle."

Arvosteltu 9.8.2021

Art Village Rajan Loma
3 out of 5
Syrjävaarantie 27, Joensuu, 82880
Yövy tässä 3 tähden rannalla sijaitsevassa mökissä kohteessa Joensuu. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja rannasta. Lähellä sijaitsee ...
2,7/5 (16 arvostelua)
"Ketään ei ollut vastaanottamassa, joten avaimen saaminen vaati erityisjärjestelyjä. Yhteyspuhelinnumerossa ei puhuttu suomea. Mökkiä ei ollut siivottu ainakaan edellisien yöpyjien jälkeen, käytetyt lakanat olivat nurkassa lattialla."

Arvosteltu 23.7.2020

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoituspaikoista.
Kotimaailma Apts Joensuu Kalevankatu 36
3 out of 5
Kalevankatu 36, Joensuu, 80100
Yövy tässä 3 tähden huoneistossa kohteessa Joensuu. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja älytelevisiosta. Lähellä sijaitsee ...
5/5 Exceptional! (3 arvostelua)
Täydellinen
"Ihan täydellinen kokemus! Enemmän tulemme käymään!"

Arvosteltu 2.1.2022

Kotimaailma Apts Joensuu Koulukatu 21
3.5 out of 5
Koulukatu 21, Joensuu, 80100
Yövy tässä 3,5 tähden huoneistossa kohteessa Joensuu. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja älytelevisiosta. Lähellä sijaitsee ...
5/5 Exceptional! (2 arvostelua)
"Erinomainen paikka loistosijainnilla!"

Arvosteltu 27.7.2020

Vacation home Cjoe120 in Joensuu - 6 persons, 1 bedrooms
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Joensuu. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja grilleistä. Lähellä sijaitsee Sitkansolan Nature Reserve, ...
Kotimaailma Apts Joensuu Koskikatu 11
3.5 out of 5
Koskikatu 11, Joensuu, 80100
Yövy tässä 3,5 tähden huoneistossa kohteessa Joensuu. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja älytelevisiosta. Lähellä sijaitsee ...
Vacation home Nesterin helmi in Eno - 6 persons, 2 bedrooms
Hinta on 433 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Joensuu. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja televisiosta. Lähellä sijaitsee Louhioja ja Hiirenniemi, ...
Vacation home Markenniemi in Joensuu - 5 persons, 2 bedrooms
Hinta on 328 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Joensuu. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja televisiosta. Lähellä sijaitsee Hiirenniemi, joka on suosittu ...
Vacation home Pentintupa in Joensuu - 3 persons, 1 bedrooms
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Joensuu. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja televisiosta. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle ...
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Joensuu
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Muunlaisia majoitusliikkeitä, joista saatat pitää kohteessa Joensuu

Lietsu Boutique Aparthotel

Lietsu Boutique Aparthotel

3 out of 5
26 Rantakatu, Joensuu, 80100
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
GreenStar Hotel Joensuu

GreenStar Hotel Joensuu

2.5 out of 5
Torikatu 16, Joensuu, 80100
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Itä-Suomen ykköskohteisiin lukeutuva Joensuu tarjoaa loistavat puitteet monenlaiseen lomailuun. Kaupungissa ja sen lähialueella on loma-asuntoja moneen makuun – tutustu vaihtoehtoihin ja löydä omasi!

Joensuun loma-asuntotarjonta

Joensuun majoitustarjonta on monipuolista, sillä saatavilla on kaikkea moderneista kaupunkiasunnoista aina luonnonrauhaa tarjoaviin hirsimökkeihin.

Joensuun loma-asunnot – koko ja sisustus

Joensuusta löytyy niin asuntoja kuin mökkejäkin sekä yksin, kaksin että porukassa tai lasten kanssa matkustaville. Asunnoissa on olohuone, 1–3 makuuhuonetta, kylpyhuone ja joskus myös sauna. Mökeissä on puolestaan 5–7 makuupaikkaa, olohuone ja/tai tupakeittiö, sauna sekä suuret ulkotilat.

Joensuun loma-asuntojen mukavuudet

Lähes kaikissa vaihtoehdoissa on vähintään kaikki kotoa tutut perusmukavuudet, kuten ruoanlaittovälineet, televisio ja wifi-yhteys. Keskusta-asunnoissa on yleensä myös pyykinpesukone, mökeissä puolestaan takka. Jälkimmäisistä pääset tavallisesti myös uimaan, ja monissa mökeissä on myös soutuvene ja erilaisia aktiviteetteja.

Joensuun loma-asuntojen hinnat

Halvimmillaan Joensuun majoitus ei maksa maltaita, sillä edullisimpaan ajankohtaan saat sen hintaan 82 €. Koska asuntoja ja mökkejä on moneen lähtöön, hinnat vaihtelevat huomattavasti. Kaikkein eniten hintaan vaikuttaa kuitenkin vierailun ajankohta. Huippusesonki ajoittuu keskikesän lomakaudelle, jolloin Joensuun vuokramökeille ja loma-asuntoihin saapuu aina hurjasti väkeä.

Joensuun nähtävyydet

Kokoonsa nähden Joensuussa on yllättävän paljon nähtävyyksiä. Suosituimpiin lukeutuvat ainakin Joensuun taidemuseo Onni, Pohjois-Karjalan museo Hilma, Pyhän Nikolaoksen kirkko, Joensuun kasvitieteellinen puutarha Botania, monipuolinen Taitokortteli, Joensuun kirkko sekä Eliel Saarisen alun perin kaupungintaloksi suunnittelema Joensuun kaupunginteatteri.

Joensuun tapahtumat

Joensuun ykköstapahtumiin lukeutuvat ainakin huippusuosittu Ilosaarirock ja loppukesän suuret urheilutapahtumat. Pienempiä tapahtumia on ympäri vuoden. Oman vierailuajankohtasi vaihtoehdot löydät kaupungin verkkosivuilta.

Paras vuodenaika matkustaa Joensuuhun

Pielisjoen varrella sijaitseva Joensuu on ympärivuotinen matkakohde, josta löydät nähtävää ja koettavaa käytännöllisesti katsoen aina. Paljon riippuu siitä, mitä matkaltasi haet. Kaupungin päänähtävyydet, kuten Hilma-museo ja historiallinen Taitokortteli, ovat avoinna ympäri vuoden, ja rauhallisinta niissä on lomasesonkien ulkopuolella. Sama koskee myös kaupunkia ympäröivää luontoa, josta löytyy muun muassa lyhyitä ja pitkiä retkeily-, pyöräily-, melonta- ja talvireittejä. Tapahtumatarjonta on puolestaan runsainta kesällä. Suurtapahtumien ajalle Joensuun mökit ja loma-asunnot varataan usein loppuun, joten niistä kiinnostuneen kannattaa tehdä varauksensa ajoissa.

Joensuun parhaat loma-asuntoalueet

Joensuun keskustan loma-asunnot ovat pääosin aivan kaupungin ytimessä. Mökkejä taas on eniten kaupungin itäpuolella. Jälkimmäisistä kannattaa tutustua ainakin Enossa, Uskalissa ja Syrjävaarassa sijaitseviin vaihtoehtoihin.

Vinkkejä, miten löydät parhaan loma-asunnon Joensuusta

Joensuun lomamökit, asunnot ja muut vaihtoehdot löydät helpoiten sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee vain valita määränpääksi Joensuu ja haluamasi matkapäivät, ja kone tuo näytöllesi hetkessä kaikki vapaana olevat vaihtoehdot. Tulokset saatuasi voit rajata niitä sivun vasemmassa laidassa näkyvillä suodattimilla. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi silloin, kun budjetti on tiukka tai mukana matkustaa myös lemmikki.

Joensuusta varatun loma-asunnon peruuttaminen

Suurimman osan loma-asuntovarauksista voi perua kätevästi alustamme käyttäjätilin kautta. Asia kannattaa kuitenkin tarkistaa valitun Joensuun loma-asunnon tai mökin tiedoista. Osassa vaihtoehdoista varaus on aina peruutettavissa ja maksuista saa hyvityksen, toisissa taas peruutuksista joutuu maksamaan pienen lisämaksun. Huomaa kuitenkin, että aivan viime hetkellä tehtyjä varauksia ei tavallisesti hyvitetä – lähinnä siksi, että viime tingassa majoituspaikkaan on hankala löytää uuttaa tulijaa.

Joensuun lemmikkiystävälliset loma-asunnot ja mökit

Joensuun seudulla on runsas valikoima loma-asuntoja ja mökkejä, joihin voit tuoda myös lemmikin. Löydät kaikki tällaiset vaihtoehdot tekemällä ensin haun valitsemillesi päiville ja valitsemalla sitten hakutulosten vasemmalta puolelta vaihtoehdon ”Lemmikit sallittu”. Jos tuloksista ei löydy sopivaa Joensuun mökkiä tai loma-asuntoa, kannattaa harkita myös Joensuun hotelleja. Lähes kaikissa niistä on vähintään muutama lemmikkihuone tai -huoneisto.

Liikkuminen ja liikenneyhteydet Joensuussa

Joensuun keskustassa voit liikkua kävellen tai kaupunkipyörällä; kaupungin lähialueella sijaitseville mökeille tarvitset yleensä auton. Muutamille mökeille pääsee myös kauko- tai paikallisliikenteen busseilla, joskin aikatauluista johtuen matkanteko on suunniteltava tarkkaan. Autonvuokraus onnistuu helposti tästä.

Syitä, miksi Joensuun loma-asunto kannattaa varata meiltä

Sivustoltamme löydät suuren valikoiman Joensuun mökkejä ja loma-asuntoja, minkä lisäksi samasta paikasta voi varata myös muun muassa lennot, vuokra-auton ja aktiviteetteja. Kyseessä on siis täyden palvelun matkatoimisto. Kun varaat majoituksen ohella myös muita palveluja, saat ne yleensä alennettuun yhteishintaan. Sivustomme ehdottomiin valtteihin lukeutuu myös eri tarjoajien välinen kilpailu, joka pitää majoitus- ja muut hinnat mahdollisimman edullisina.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko löytää loma-asuntoja kohteesta Joensuu?

Kyllä, Joensuu tarjoaa lomakoteja, jotka sijaitsevat lähellä sellaisia tunnettuja nähtävyyksiä kuten esimerkiksi Botania. Voit myös halutessasi valita lomakodin hieman kauempana sijaitsevasta paikasta, jos kaipaat lomaa omassa rauhassa. Joensuu on kuuluisa metsistään ja baseball-otteluistaan. Varmista lisäksi, että sinulla on aikaa tarkistaa alueen kirkot täällä ollessasi.

Mikä on paras lomakoti kohteessa Joensuu?

Vacation home Markenniemi in Joensuu - 5 persons, 2 bedrooms: Tämä korkeat arvostelut saanut lomakoti kohteessa Joensuu tarjoaa käyttöösi takan ja pyykinpesutilat, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi kotoisaksi uudessa ympäristössä. Keittiön varusteluun sisältyvät astianpesukone, uuni ja mikroaaltouuni. Vacation home Cjoe120 in Joensuu - 6 persons, 1 bedrooms on myös matkustajiemme suosima lomakoti kohteessa Joensuu.

Kuinka monta lomakotia kohteesta Joensuu löytyy?

Expedian sivustolta löytyy 5 lomakotia, joten löydät varmasti täydellisen majoituksen lomallesi kohteessa Joensuu.

Mitä nähtävää ja tehtävää kohteesta Joensuu löytyy?

Carelicum ja Joensuun taidemuseo sopivat kulttuurista kiinnostuneille, kun taas Ruusupuisto ja Kolin kansallispuisto ovat hyviä kohteita luonnosta pitäville. Alueen muihin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi Ilosaaren uimaranta ja Kasvitieteellinen puutarha.

Millaisia loma-asuntoja kohteesta Joensuu löytyy?

Loma-asunnot ovat yksityisiä majoituspaikkoja, joita matkailijat voivat varata muutamaksi päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Lomakodeista löytyy erilaisia mukavuuksia, kuten patio, poreallas ja tulisija, jotta voisit nauttia yöpymisestäsi. Jos haluat varmistua majapaikkasi puhtaudesta, lomakodissa pääset nauttimaan matkustamisen ilosta omassa yksityisyydessä kaukana julkisista hotellihisseistä ja kiireisistä vastaanottotiloista. Lomakodeissa sinulla on myös enemmän tilaa kuin hotelleissa, minkä takia ne ovat suosittuja majapaikkoja perheiden ja porukalla matkustavien keskuudessa.

Joensuu: Viimeisimmät arvostelut majoituspaikoista
expedian tarkistamat arvostelut