Mukautettu -hakua varten:

Hotellit Oulu

Hotellit Oulu
Oulu

Oulu – hotellit

Best Western Hotel Apollo – kohteen Oulu hotellit
Rating: 3.0 Stars

Best Western Hotel Apollo

Asemakatu 31-33, Oulu - Kartta
 
 
"Good service with good location"
I stayed two nights in this hotel and first thing that I noticed was really polite and excellent reception service. Location was really good with own parking places. Breakfast was nice and local news on telly and on paper available. Room was ok, but the wc was a bit small. I would recommend this hotel.
Matkustaja paikasta Kuopio
Oulun tuomiokirkko, Oulun Energia-areena ja Oulun taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista …Lisää
Cumulus Hotel Oulu – kohteen Oulu hotellit
Rating: 3.5 Stars

Cumulus Hotel Oulu

Kajaaninkatu 17, Oulu - Kartta
 
 
Muuten ok, aamupala heikko. Hinta/ laatu about kohdallaan!
Matkustaja
Oulun tuomiokirkko ja Oulun taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tietomaa ja Oulun …Lisää
Original Sokos Hotel Arina – kohteen Oulu hotellit
Rating: 4.0 Stars

Original Sokos Hotel Arina

Pakkahuoneenkatu 16, Oulu - Kartta
 
 
"Hyvä hotelli keskeisellä sijainnilla"
Huoneen sai heti aamupäivällä, henkilökunta erittäin ystävällistä.
Matkustaja paikasta Helsinki
Sokos Hotel Arina is a classy and lively hotelLisää
Oulu Hotel - Apartments – kohteen Oulu hotellit
Rating: 3.0 Stars
75 €

Oulu Hotel - Apartments

Rautatienkatu 8, Oulu - Kartta
 
 
"Täydellinen."
Mikään tähtiasteikko ei riitä kuvaamaan tätä hinta-laatusuhdetta. Huoneistossa on kaikki mitä voi vain kuvitella tarvitsevansa ja vielä enemmänkin; kaikki on nykyaikaista ja toimivaa. Tiedän missä yövyn tästä lähtien aina kun olen Oulussa.
Matkustaja paikasta Hml
Nämä huoneistot sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.Lisää
Break Sokos Hotel Eden – kohteen Oulu hotellit
Rating: 4.0 Stars

Break Sokos Hotel Eden

Holstinsalmentie 29, Oulu - Kartta
 
 
"Mukava hotelli"
Hotelli on hieno ja parantunut entisestään! Positiivinen kokemus.
Matkustaja paikasta Keminmaa
Oulun uimaranta ja Raatin stadion sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä …Lisää
Finlandia Hotel Airport Oulu – kohteen Kempele hotellit
Rating: 3.0 Stars

Finlandia Hotel Airport Oulu

Vihiluoto 10, Kempele - Kartta
 
 
Mannerheimin puisto, Oulun Energia-areena ja Toripolliisi-patsas ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää …Lisää
City Center Apartments Oulu – kohteen Oulu hotellit
Rating: 3.0 Stars

City Center Apartments Oulu

useita eri osoitteita, Oulu - Kartta
 
 
Oulun tuomiokirkko ja Oulun kauppatori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Toripolliisi-patsas ja …Lisää
Radisson Blu Hotel, Oulu – kohteen Oulu hotellit
Rating: 4.0 Stars

Radisson Blu Hotel, Oulu

Hallituskatu 1, Oulu - Kartta
 
 
"Radison blue, Oulu"
Kaikki meni mainiosti, saimme huoneen kaksi tuntia ennen ilmoitettua aikaa. Henkilökunta ystävällinen ja palveleva. Kävimme saunassa ja uimassa 13.10. illalla ja respasta ihana nuorinainen haki meille kylpytossutkin ja kylpytakin olisi tuonut jos niitä olisi löytynyt.
Matkustaja paikasta Turku
Oulun kauppatori ja Toripolliisi-patsas sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta …Lisää
Hotel Lasaretti – kohteen Oulu hotellit
Rating: 3.5 Stars

Hotel Lasaretti

Kasarmintie 13, Oulu - Kartta
 
 
"Läpikulkumatkalla, "
joten sijainti oli aivan ihana pienelle tutustumisretkelle Hupisaarten kautta keskustaan, Emme ole koskaan käyneet Oulusssa ja nyt saimme lyhyessä ajassa myönteisen elämyksen, Itse Hotelli oli kiinnostava Historiastaan. Lääkintävoimistelijana minua kiinnosti myös tämänhetkinen Kuntoutustoiminta.
Matkustaja paikasta Schweiz
Tietomaa ja Oulun taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oulun tuomiokirkko ja Oulun …Lisää
Scandic Oulu – kohteen Oulu hotellit
Rating: 4.0 Stars

Scandic Oulu

Saaristonkatu 4, Oulu - Kartta
 
 
"Olimme ostamassa asuntoa Oulusta .."
Keskeinen paikka hotellilla hyvä koska kuljimme eri puolille Oulua.Söimme illalla ravintolassa maukkaan aterian mutta hirveän kalliin.Se jäikin ainoaksi.Aaamiainen oli mahtava.Huone jo parhaat päivänsä nähnyt.
Matkustaja paikasta Rovaniemi
Toripolliisi-patsas ja Oulun kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mannerheimin puisto ja …Lisää

Etsi hotelli 22 hotellista kohteessa Oulu


  Expedia – miksi varata kauttamme?

  • Parhaan hinnan takuu
  • Yli 271 000 hotellia maailmanlaajuisesti
  • Expedia ei veloita peruutusmaksuja
  • Yli 11 miljoonaa asiakasarvostelua

  Matkaopas: Oulu

  Hotellit Oulussa tarjoavat varmasti sopivan majoitusvaihtoehdon jokaiselle! Halusitpa kokea julkkiksille tuttua luksuselämää, mukavan loman perheen kanssa tai venyttää penniä – Oulusta löytyy sinulle sopiva vaihtoehto. Oulun hotellit pystyvät täyttämään sekä reppumatkailijan että luksuselämästä haaveilevien tarpeet – tarjolla on niin retkeilymajoja, hostelleita, lentokenttähotelleja, bed and breakfast -majoitusta kuin julkkistenkin suosimia luksushotelleja. Ouluun haikailevien kannattaa myös seurata hotellitarjouksia, joita on käytettävissä ympäri vuoden. Olipa mielessäsi ostosmatka, romanttinen viikonloppu kahden kesken tai viikon perheloma, Oulu on sopiva kohde.

  Oulu on parhaimmillaan kesäkaupunkina, jolloin meri pääsee oikeuksiinsa. kaupungissa järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia, esimerkkeinä mainittakoon loppukesän Ilmakitaran MM-kisat, kevään tanssitapahtuma Arktiset askeleet, talvinen Poroferia sekä marraskuun elokuvatapahtuma kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali. Kaduilla on paljon ulkoilmakahviloita ja terasseja, ja aurinkoisina päivinä Nallikarin uimaranta suorastaan kuhisee elämää. Kaupungissa on myös merkittäviä urheilutapahtumia, esimerkiksi Oulun tervahiihto, joka on maailman vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty hiihtotapahtuma ja useat erilaiset teatterit, esimerkiksi Oulun kaupunginteatteri etunenässä, pitävät huolen monipuolisesta kulttuuritarjonnasta puhumattakaan, ja kaupungin populäärimusiikin tarjonta on runsasta ja monipuolista vuoden aikaan katsomatta.

  Lisätietoja

  Talvella Oulu on hieman rauhallisempi, mutta myös silloin tässä suurkaupungissa on valtavasti historiallisia nähtävyyksiä, museoita, tapahtumia ja perinteitä tarjolla.

  Kaupungin ravintolatarjonta on monipuolista, tarjolla on paljon erilaisia etnisiä vaihtoehtoja ja myös erinomaisia suomalaista ruokaa tarjoavia huippuravintoloita – ja koska Oulu on iso kaupunki, niin se takaa myös virkeän ilta- ja yöelämän. Oulu on täynnä erilaisia baareja, pubeja ja yökerhoja, joissa on mukava viettää iltaa ystävien tai vaikkapa aivan ventovieraiden kanssa. Yökerhot tulevat ja menevät, mutta niistä löytyy ratkaisu kaikkiin mahdollisiin makuihin ja tapoihin.

  Oulu on myös shoppailijan unelma. Kaupungissa on paljon tavarataloja, ostoskeskuksia ja tunnelmallisia putiikkityyppisiä kauppoja. Keskustan ostosalue sijoittuu pääasiassa kuuluisan kävelykatu Rotuaarin ja keskustan kauppakatujen Kauppurienkatu, Uusikatu, Isokatu, Hallituskatu ja Pakkahuoneenkatu muodostamalla alueella. Keskustan tavarataloja ovat esimerkiksi Stockmann, Sokos ja Anttila, ja myös kaupungin keskustan isoin kauppakeskus Galleria on samalla alueelle Isokadulla, samoin kaupungin keskustaan on nousemassa toinen iso kauppakeskus Asema. Kaupungin ulkopuolelle on myös noussut isoja kauppakeskuksia lähinnä Taka-Lyöttyyn ja Limingantulliin ja Oulun eteläpuolella on kaksi isohkoa kauppakeskusta eli Kaakkurin kauppakeskus ja Kempeleen puolella oleva Zeppelin.

  Oulussa on kuitenkin muitakin ostospaikkoja kuin muotiliikkeet, ostoskeskukset ja tavaratalot, ja mielenkiintoisia kohteita löydät, kun kävelet pitkin Rotuaaria ja käännyt Kauppurienkadulle – olet saapunut Oulun torille. Torilla olevat aitat ovat hienoja ostospaikkoja, ja myös Kauppahalli on vierailun arvoinen, ja varsinkin kesällä torilla on paljon erilaisia myyntikojuja. Torilla voi myös istahtaa johonkin kahvilatelttaan ja vaihtaa kuulumisia ihmisten kanssa, nauttia hyvästä kahvista tai seurata erilaisia tapahtumia tai konsertteja.

  Merellinen Oulu on nähtävyys jo sellaisenaan, ja tärkeitä kohteita ovat esimerkiksi Rotuaari ja Kauppatori Toripoliiseineen. Muihin kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi Tiedekeskus Tietomaa ja Nallikari vaikkapa lapsiperheille sekä erilaiset kirkot, kuten Carl Ludvig Engelin piirtämä Tuomiokirkko.

  Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat Hupisaaret, Tähtitornin kahvila, jonka tornista saa hyvän yleiskatsauksen kaupungista sekä Pikisaari. Oulun museoita ja gallerioita ovat muun muassa Turkansaaren ulkomuseoalue, joka tarjoaa nähtäväksi katsauksen siitä miten Oulujokivarressa elettiin ennen muinoin ja historiaa esittelevä Merimiehenkotimuseo.

  Piilota
  Asiakkaiden Expedialle antama arvostelu
  Palvelun tarjoaa feefo
  92% suosittelee
  4.5
  68 143 arvostelusta