Suomessa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Hotellit - Kuopio

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kuopio – hotellit

Finlandia Hotel Isovalkeinen
3 out of 5
Majaniementie 2, Päiväranta, Kuopio
Hae hinnat
4.25 km kaupungin keskustasta
3.5/5Good! (131 arvostelua)

"Siisti, vaatimaton huone. Nukuttiin hyvin ja aamiainen oli tarpeeksi. Koirasta ei lisämaksua! Plussaa siitä, että auton sai aivan oven eteen."…"

Arvosteltu 10.1.2020

Finlandia Hotel Isovalkeinen
Scandic Atlas
4 out of 5
Haapaniemenkatu 22, Kuopio
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 114 € per yö
0.1 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (939 arvostelua)

"Sijainti erinomainen - lisäpisteet pitkästä historiasta, jota myös esiteltiin sisätiloissa. Erittäin ystävällistä henkilökuntaa respassa ja aamiaisella. Taiteilija Juho Rissasen viimeistä leposijaa Isolla hautausmaalla voisi vähän ehostaa, mutta se lienee pikemmin seurakunnan hommia."…"

Arvosteltu 23.3.2020

Scandic Atlas
Scandic Kuopio
3.5 out of 5
Satamakatu 1, Kuopio
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 143 € per yö
0.96 km kaupungin keskustasta
4.2/5Very Good! (479 arvostelua)
Ok hotelli Kuopiossa

"Hieman kulunut hotelli julkisissa tiloissa, aamiaisella oli koko ajan joku loppu, mutta huone oli siisti ja muutenkin kaikin puolin ok. Ravintola ei ollut sunnuntaisin auki ja Kuopiossa on muutenkin vaikea löytää sunnuntaisin ravintolaa, joten se oli vähän heikko. Onneksi lähellä oli loistava kreikkalainen ..."…"

Arvosteltu 20.2.2020

Scandic Kuopio
Lapland Hotels Kuopio
3.5 out of 5
Puijonkatu 32, Kuopio
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 117 € per yö
0.42 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (184 arvostelua)
Erinomainen hotelli ja ravintola!

"Vaikka rakennus ulospäin oli vaatimattoman näköinen, oli interiööri todella viihtyisä ja lämminhenkinen. Huoneet olivat kauniit ja siisti, hyvin äänieristetyt. Palvelu erinomaista ja sijainti paras mahdollinen. Ravintola Galla oli aivan michentasoa ja uskomattoman ystävällinen palvelu! Kiitos!"…"

Arvosteltu 12.3.2020

Lapland Hotels Kuopio
Apartments Huili
3.5 out of 5
Sääskiniementie 434, Kuopio
Hinta on 89 € per yö
46.51 km kaupungin keskustasta
4.2/5Very Good! (5 arvostelua)
Arvostelu

"Siisti ja kodikas huone."…"

Arvosteltu 23.12.2019

Apartments Huili
Original Sokos Hotel Puijonsarvi
4 out of 5
Minna Canthin Katu 16, Kuopio
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 159 € per yö
0.54 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (329 arvostelua)
Sokos Hotel Puijonsarvi

"Viihtyisä hotelli, hyvällä sijainnilla"…"

Arvosteltu 17.2.2020

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Tahko Spa Hotel Red Apartments
4 out of 5
Keitaankatu 1, Tahkovuori, Kuopio
Hinta on 140 € per yö
47.99 km kaupungin keskustasta
4.8/5Exceptional! (10 arvostelua)

"Siisti, kauniisti sisustettu, hyvät astiat, rauhallinen."…"

Arvosteltu 11.11.2019

Tahko Spa Hotel Red Apartments
Hotel Jahtihovi
3 out of 5
Snellmaninkatu 23, Kuopio
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 109 € per yö
0.62 km kaupungin keskustasta
3.9/5Good! (500 arvostelua)

"Gluteeniton ruokavalio huomioitiin erinomaisesti, jopa oma puuro keitettiin."…"

Arvosteltu 10.3.2020

Hotel Jahtihovi
Spa Rauhalahti Apartments
3.5 out of 5
Katiskanniementie 8, Kuopio
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 140 € per yö
3.27 km kaupungin keskustasta
3.7/5Good! (64 arvostelua)

"Kiva kylpylä. Hyvä aamupala. Hanasta ei tullut millään kylmää vettä. Kuivunutta verta oli seinässä ja lakanoissa."…"

Arvosteltu 6.9.2019

Spa Rauhalahti Apartments
Hotel Savonia
3 out of 5
Sammakkolammentie 2, Kuopio
Hinta on 82 € per yö
1.65 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (220 arvostelua)

"Siisti majoituskohde. Hyvä sijainti autoilijalle, rauhallinen paikka nukkua."…"

Arvosteltu 3.8.2020

Hotel Savonia
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Kuopio
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Kuopio, Pohjois-Savo

Hotellit Kuopiossa: Pohjois-Savon maakuntakeskus Kuopio sijaitsee Kallaveden rannalla Itä-Suomessa. Se tunnetaan monipuolisena tapahtumakaupunkina, jossa on paljon koettavaa ympäri vuoden. Itä-Suomen suurin kaupunki on suosittu matkakohde, jonka monipuolinen majoitusvalikoima tarjoaa jokaiselle jotain. Hotellit Kuopiossa tarjoavat niin luksusta kuin budjettivaihtoehtojakin aivan matkailijan maun mukaan. Viihtyisä tunnelma ja kaunis luonto saavat vierailijat ihastumaan Kuopioon.

Monipuolinen majoitusvalikoima

Yöpyminen Kuopiossa on mukavaa, sillä kaupungin hotellien palvelutaso on korkea. Valinnanvaraa riittää, sillä tarjolla on hotelleja niin kaupunkialueella kuin luonnon helmassakin. Hotelleja Kuopiossa on paljon kaupungin kokoon nähden, joten majapaikkoja riittää runsaallekin vierasmäärälle. Tämä kertoo tietysti myös kaupungin suosiosta matkakohteena. Erityisesti kesäaikaan vilkas Kuopio houkuttelee vierailijoita tutustumaan maakuntakeskuksen tarjontaan, johon kuuluu paitsi upeita luontoelämyksiä, myös kiehtovaa kulttuuria ja aitoa savolaistunnelmaa.

Hyvät kulkuyhteydet Kuopioon

Matkat Kuopioon on helppo järjestää, sillä kaupunkiin on hyvät kulkuyhteydet. Monet saapuvat kaupunkiin autolla tai junalla, joilla pääsee kätevästi ja nopeasti perille monipuolisten reittien ansiosta. Kaukoliikenteen linja-autot ovat myös hyvä vaihtoehto, ja lisäksi lentoliikenne on yhä suositumpaa. Lennot Kuopioon saapuvat noin 14 kilometrin päässä keskustasta, Rissalan alueella sijaitsevalle lentoasemalle. Sieltä pääsee kätevästi paikallisliikenteen avulla keskustaan. Myös vuokra-autoja on helppo saada lentoasemalta. Autonvuokraus Kuopiossa on suosittua, sillä monet tahtovat päästä omatoimisesti tutustumaan kaupunkia ympäröiviin seutuihin laajemminkin. Itse kaupunkialueella ja keskustassa autoa ei välttämättä tarvitse, sillä etäisyydet ovat lyhyitä ja lisäksi julkinen liikenne auttaa siirtymisessä paikasta toiseen. Kävellen tai polkupyörällä pääsee liikkumaan varsin helposti keskustan alueella. Valtaosa Kuopion hotelleista sijaitsee keskustan tuntumassa lähellä suosituimpia vierailukohteita. Majoitusvaihtoehtoja on myös järvenrannoilla kaukana kaupungin vilskeestä, mikä houkutteleekin monia kesälomailijoita rauhoittumaan luonnon helmassa. Järvet tarjoavat myös mahdollisuuden liikkua lähialueen kaupunkien välillä, sillä sisävesiliikenne on vilkasta Kallavedellä ja siihen liittyvillä vesialueilla. Upea järvialue tarjoaa lisäksi ainutlaatuiset puitteet aktiivilomailijalle erilaisten vesiurheiluaktiviteettien ja kalastuksen parissa.

Monien suosikkikohde Itä-Suomessa

Kuopio on monipuolinen matkakohde, joka tarjoaa jokaiseen makuun sopivia elämyksiä. Kaupunkilomailijat löytävät Kuopiosta valtavasti kiehtovia kulttuurinähtävyyksiä ja viihdyttäviä kokemuksia. Kuopion tunnetuin maamerkki on ehdottomasti 224-metrinen Puijon torni. Se onkin samalla Kuopion suosituin nähtävyys, jonka huipulla sijaitsevalta näköalatasanteelta pääsee ihailemaan ainutlaatuista näkymää kaupungin, Kallaveden ja vehreiden maisemien yllä. Aivan tasanteen alapuolella on myös ravintola ja kahvila, joissa saa makuelämysten lisäksi kaupan päälle uskomattomat maisemat. Kulttuurimatkailijoiden suosikkikohteisiin kuuluvat myös esimerkiksi Kuopion kaupunginteatteri sekä Kuopion ylpeydeksikin tituleerattu Musiikkikeskus. Nämä kulttuurikohteet vaalivat Pohjois-Savon kulttuurielämää ja houkuttelevat paljon vierailijoita monipuolisella ohjelmistollaan. Monien kulttuuritapahtumien aikaan Kuopiossa viihtyykin paljon matkailijoita. Siksi hotellivaraus Kuopioon kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mikäli matka osuu suurten tapahtumien aikaan.

Kulttuurielämysten rinnalla Kuopion kaupunkialue edustaa myös maakunnan parasta ostosaluetta. Laaja tarjonta houkutteleekin tutustumaan paikallisiin tuotteisiin ja tietenkin tuttujen ketjujen liikkeisiin. Kuopio on monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa jokaiseen makuun jotain kiinnostavaa. Sen sijainti ainutlaatuisella paikalla kauniin Kallajärven rannalla tekee siitä kiehtovan yhdistelmän modernia kaupunkikohdetta ja aktiivilomailijoiden suosimaa luontokohdetta. Erityisesti vesialueiden tarjoama aktiviteettivalikoima on suorastaan lyömätön: tarjolla on kaikkea rauhallisesta retkeilystä tai soutelusta hurjapäiden suosimiin extreme-lajeihin. Luonnon ystävät nauttivat mahdollisuudesta päästä patikoimaan kymmeniä kilometrejä kattaville reiteille, jotka muuntuvat talviaikaan tietenkin hiihtoladuiksi ja lumikenkäilyreiteiksi. Perinteiset ja modernit lajit ovat hyvin edustettuina Kuopion aktiviteettitarjonnassa, ja siksi se houkutteleekin hyvin monenlaisia matkailijoita. Ainutlaatuinen luonto, monipuolinen kaupunkikulttuuri sekä kattava palveluvalikoima takaavat viihtyisän ja hauskan matkan kaikille.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Kuopio?
Lapland Hotels Kuopio on Expedian asiakkaiden suosima majoitusliike. Tässä 3,5 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on ilmainen aamiainen ja ravintola. Tahko SpaSuites ja Boutique Hotel Sawohouse ovat myös matkustajien suosiossa ja sopivat täydellisesti matkallesi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Kuopio, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettäviä, kunhan ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmiten 24–48 tuntia ennen saapumispäivää. Jos varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat silti voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varauksen teosta. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset “ilmainen peruutusoikeus” -suodattimen avulla, jotta löydät parhaat tarjoukset kohteessa Kuopio.
Mikä on paras yöpymispaikka perhelomaa varten kohteessa Kuopio?
Spa Hotel Rauhalahti on perheiden suosima 3,5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ilmaisen pääsyn vesipuistoon ja lastenaltaan. Muita hyviä lapsiystävällisiä vaihtoehtoja ovat Sokos Hotel Tahkovuori ja Tahko Spa Hotel Red Apartments. St. Nikolaos Cathedral sopii myös kaikenikäisille lapsille.
Mikä on paras majoituspaikka pariskunnille kohteessa Kuopio?
Villa Ozero on pariskuntien suosima 4 tähden huvila, joka tarjoaa asiakkaiden käyttöön hiihtoyhteyden rinteeseen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Muita loistavia vaihtoehtoja romanttiselle lomalle ovat Tahko Golden Resort ja Spa Hotel Rauhalahti.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen majoituspaikka kohteessa Kuopio?
Sokos Hotel Tahkovuori on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja sisäuima-allas. Muita vaihtoehtoja ovat Spa Hotel Rauhalahti ja Spa Rauhalahti Apartments, jos olet lähdössä lomalle lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras hotelli rantalomalle kohteessa Kuopio?
Villa Ozero on suosittu 4 tähden rannan lähellä sijaitseva huvila, jossa asiakkaiden käytössä on ilmainen langaton internetyhteys ja ilmainen pysäköinti. Muihin lähellä rantaa sijaitseviin hyviin vaihtoehtoihin sisältyvät Spa Rauhalahti Apartments ja Apartment Tähtitahko. Uimaranta tai Valkeisenlammen uimaranta ovat loistavia vaihtoehtoja hyviä rantoja etsiville.
Mikä on paras hotelli golfin pelaamiseen kohteessa Kuopio?
Sokos Hotel Tahkovuori on golfmatkailijoiden suosima 3 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja minibaarit. Jos haluat kaupungissa ollessasi yöpyä lähellä golfkenttää, muita hyviä vaihtoehtoja ovat Ukko ja Tahko SpaSuites. Tahko Golf on hyvä paikka harjoitella golftaitojasi matkasi aikana.
Mikä on paras yöpymispaikka talvilomalle kohteessa Kuopio?
Matkustustietojemme perusteella Apartment Tähtitahko on laskettelijoiden suosima 4 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on täydet kylpyläpalvelut ja ravintola. Muita hyviä vaihtoehtoja hiihtolomalle ovat Sokos Hotel Tahkovuori ja Spa Hotel Rauhalahti. Jos haluat viettää päiväsi lasketellen tai lumilautaillen, Tahkon hiihtokeskus on hyvä kohde.
Mitä uima-altaan tarjoavia majoitusvaihtoehtoja kohteesta löytyy Kuopio?
Scandic Kuopio on suosittu 3,5 tähden hotelli, josta löytyy sisäuima-allas, ilmainen buffetaamiainen ja ravintola. Spa Hotel Rauhalahti ja Sokos Hotel Tahkovuori ovat pari muuta vaihtoehtoa, joista löytyy paikan päällä oleva uima-allas.

Hotellit Kuopio - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle