Nauti rajattomasti ruokaa ja olutta ja/tai virvoitusjuomia tällä autenttisella iltaruokakierroksella tuk-tukilla. Tämän seikkailun aikana huomaat, miten syvälle Kambodžan keittiö ulottuu Kaakkois-Aasian kulttuurissa.
Wonderlustin valtakuntamme TUK TUK noutaa vieraat hotellilta klo 17.00.
Ruoka- ja juomapysäkkejä on 6.
Pysäkki 1: Nom Banh Chuk tarkoittaa tuoreita, kevyesti käyneitä riisinuudeleita, joita käsityöläisnuudelivalmistajat valmistavat edelleen päivittäin Kambodžassa ja jotka ovat herkullisia aamiaisnuudeleita tai välipaloja.
Pysäkki 2: Kambodžalainen punainen kana-curry, joka tunnetaan nimellä Somlar Kari Saek Mouan, on runsas currytahna, joka on valmistettu kookosmaidosta, kanasta, munakoisosta, vihreistä pavuista, perunoista, bataateista ja ihanasta punaisesta currytahnasta nimeltä Kroeung.
Pysäkki 3: Kuuluisin paikallinen katuruoka myy 1000 levyä päivässä, poltettu munakoiso ja paikallinen fermentoitu kala tarjoillaan riisillä.
Pysäkki 4: Riisipannukakku, joka on täytetty jauhetulla sianlihalla, katkaravuilla ja pavunalkioilla. Tarjoillaan herkullisen maapähkinäkastikkeen ja erilaisten paikallisten tuoreiden yrttien ja vihannesten kera.
Pysäkki 5: Paikallinen valittu aavikko, erittäin suosittu paikallisten keskuudessa.
Pysäkki 6: Istu alas baarissa ja rentoudu 1 käsityöoluen tai cocktailin kanssa.
Vieraat valitsevat tämän kokemuksen, koska he saavat tietoa ruokalajien historiasta, mikä antaa heille laajan käsityksen kambodžalaisesta keittiöstä, jota he eivät saa käymällä näissä laitoksissa omin päin.