Uppoudu paellan perinteisiin, tuoksuihin ja makuihin kokemuksella, joka ulottuu keittiön ulkopuolelle: se on matka Valencian sydämeen ja sen perinteisiin.
Tapaamme tapaamispaikalla ja lähdemme kotiini Valencian lähelle, etuoikeutettuun ympäristöön Albuferan luonnonpuiston läheisyyteen, appelsiiniviljelmien ja riisipeltojen ympäröimänä. Haluamme, että tunnet olosi kotoisaksi heti ensimmäisestä hetkestä lähtien ja nautit valencialaisesta vieraanvaraisuudesta ja yhdessä kokkaamisen ilosta.
Uppoudu paellan perinteisiin, tuoksuihin ja makuihin kokemuksella, joka ulottuu keittiön ulkopuolelle: se on matka Valencian sydämeen ja sen perinteisiin.
Tapaamme tapaamispaikalla ja lähdemme kotiini Valencian lähelle, etuoikeutettuun ympäristöön Albuferan luonnonpuiston läheisyyteen, appelsiiniviljelmien ja riisipeltojen ympäröimänä. Haluamme, että tunnet olosi kotoisaksi heti ensimmäisestä hetkestä lähtien ja nautit valencialaisesta vieraanvaraisuudesta ja yhdessä kokkaamisen ilosta.
Sitten on aika ryhtyä aidoiksi kokkeiksi: esiliina päällä, lusikka ja viinilasi kädessä. Upeat näkymät taustanasi, löydät niksit ja salaisuudet, jotka vain paikalliset tietävät, ja seuraat jokaista vaihetta valencialaisen keittiömestarimme huolella ja perinteitä kunnioittaen.
Kun riisi imeytyy makuihin, pysähdymme maistelemaan hienoja paikallisia tapaksia ja nauttimaan hyvästä viinistä tai virvoitusjuomista. Kokemus ei ole vain ruoanlaittoa, vaan myös jakamista, nauramista ja uppoutumista tarinoihin ja tapoihin, jotka tekevät paellasta paljon muutakin kuin vain ruokalajin: se on perinteitä ja hyvää ilmapiiriä täynnä oleva juhla.
Lopulta koittaa paras hetki: nautit tuoreesta paellasta ja kotitekoisesta sangriasta ja nautit jokaista suupalaa nauttien siitä, että olet valmistanut sen itse. Anekdoottien, naurun ja hyvän seuran välissä tunnet olevasi osa vuosisatoja vanhaa perinnettä ja ennen kaikkea osa kotia, joka ottaa sinut avosylin vastaan.
Tule ja koe unohtumaton päivä, joka on täynnä tuoksuja, tulta ja intohimoa. Koska paellaa ei valmisteta vain ainesosista, vaan se valmistetaan sielulla.