Ruoanlaittokurssin aikana sinulle opetetaan valmistamaan joitakin albanialaisia ruokia tyhjästä, mukaan lukien joitakin sukupolvelta toiselle periytyviä reseptejä. Kaikki tämä hyvässä seurassa, hyvän viinin ja paikallisten juomien kera. Tällä ruoanlaittokurssilla on helppo valmistaa “Tave Kosi”, Albanian ikonisin ruokalaji, joka tunnetaan “itsenäisyysruokana”, koska se oli Albanian pääministerin Ismail Qemalin lempiruoka. Opit myös valmistamaan herkullista kotitekoista byrekiä.
Lisäksi kokkauskurssilla valmistetaan perinteisiä jälkiruokia.
Teemme parhaamme kerätäksemme ja käyttääksemme luonnonmukaisia ja luonnollisia raaka-aineita, alkaen puutarhamme yrteistä ja vihanneksista aina kotitekoiseen viiniin ja rakiin, tarjoten vieraillemme ennen kaikkea Albanian todellisen paikallisen maun.
Kierrosmenu
Kotitekoinen Lakror
Aloitamme tekemällä oman Lakrorin, klassisen albanialaisen leivonnaisen. Tämä käytännön harjoitus opettaa sinulle, miten valmistat sen kuin ammattilainen.
Tave Kosi
Seuraavaksi valmistat Tave Kosin tyhjästä. Tämä albanialaisen keittiön symboliksi kutsuttu ruokalaji yhdistää jogurtin ja murean lihan ja tarjoaa aidon paikallisen maun.
Perinteinen jälkiruoka
Pääruokien jälkeen opit valmistamaan perinteisen albanialaisen makeisen ja tutustut paikallisten jälkiruokien ainutlaatuisiin makuihin.
Alkuruoat ja alkupalat
Voit myös maistella valikoimaa perinteisiä alkupaloja, jotka on valmistettu tuoreista, kauden aineksista.
Rakin maistelu
Nauti kotitekoista rakia ja opi samalla sen kulttuurisesta merkityksestä albanialaisessa vieraanvaraisuudessa.
Raki e Pjekur
Valmistat ja maistat Raki e Pjekuria, lämminhenkistä talviversiota, joka tunnetaan lohduttavista ominaisuuksistaan.
Kotitekoinen viini
Maista paikallisesti valmistettuja viinejä, jotka on tuotettu paikallisista rypäleistä ja jotka ovat todellinen osoitus Albanian viininvalmistusperinteestä.
Kotitekoiset hillot
Kokeile useita erilaisia kotitekoisia hilloja, jotka on valmistettu tuoreista paikallisista hedelmistä.
Kahvia ja vettä
Lopuksi voit nauttia tuoretta kahvia ja vettä - yksinkertainen, aito loppu kulinaariselle kokemukselle.