Valentino ja hänen perheensä toivottavat sinut tervetulleeksi vuosisatoja vanhaan maalaistaloon, jota he ovat hoitaneet sukupolvien ajan. Sinut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi ja sinusta tulee osa perhettä!
Aluksi voit maistella talon hyvää viiniä tai muita valitsemiasi juomia.
Sen jälkeen menemme lypsämään lehmiämme ja yhdessä Giginon kanssa voit oppia lypsämään niitä käsin, perinteinen käytäntö, joka on periytynyt tässä paikassa vuosisatojen ajan!
Takaisin maalaistalossa aloitamme mozzarellan valmistamisen tuoreesta juustosta, joka on peräisin vastalypsetyistä lehmistä!
Valmistamme erityisen mozzarellatyypin, Fiordilatten, joka on yksi maailman parhaista juustoista! Tunnetuin Fiordilatte on Agerolan Fiordilatte, ja itse asiassa olemme Agerolassa, joka on myös Fiordilatten synnyinpaikka.
Valmistamme myös tuoretta pastaa käyttäen Nonna Marian meille periytyviä reseptejä! Valmistamme yhden maukkaimmista pastoista, tagliatellen.
Teemme Tiramisùa perinteisen italialaisen reseptin mukaan! Sinulla on hauskaa löytää vaiheet täydellisen kakun valmistamiseksi!
Koko oppitunti järjestetään yhdessä Amalfin rannikon kauneimmista paikoista, kivenheiton päässä Castello Lauritanosta, Amalfin meritasavallan muinaisesta linnasta, josta on näkymät Amalfiin ja sen ympäristöön. Tältä näköalapaikalta voit nauttia yhdestä maailman lumoavimmista maisemista!
Lopuksi istutte kaikki pöydän ääreen maistelemaan herkkuja, jotka on valmistettu käsin km0:n maatilan raaka-aineista! Maistat aitoa italialaista ruokaa!