***ALOITUSAIKA on 9- 10 AM TOUR (riippuen viikonpäivästä aukkojen vuoksi)…SOPEUTUMME KAIKKIIN RUOKAONGELMIIN. Palkitun ruokakirjailijan (Travel+Leisure, Food+Wine, Slow Food) ja Michelin-tähdellä koulutetun kokin suunnittelema retki tutustuttaa sinut Montrealin ruokakulttuuriin maineikkailla Jean Talonin markkinoilla. Työssäkäyvän keittiömestarin ja hänen taiteilijakumppaninsa kuratoima tapahtuma kertoo Montrealin dynaamisten ruokayhteisöjen historiasta. Maista 6-7 maistiaista muun muassa Pohjois-Afrikan, Italian ja Euroopan ruokia ja katuruokaa. Tee harvinainen hedelmien maistelu huippuravintoloiden lähteestä. Maista joitakin Quebecin parhaista maatilajuustoista. Ja opi, mistä paikalliset kokit ostavat ruokalistojaan. Huomaa: käymme kaikkien pienten myyjien luona, joten siellä voi olla jonoja. Ei sisälly - juomat/alkoholi ja uber/metro tarvittaessa. MUISTA VAIHTOEHDOISTA: 1) MEILLÄ ON ILLALLISKLUBI, JOKA ON YKSI QUEBECIN KORKEIMMALLE ARVOSTETUISTA KOKEMUKSISTA…. 2) MICHELIN-koulutetun keittiömestarin pitämä kokkauskurssi….. .