Sukella Guatemalan rikkaisiin kulinaarisiin perinteisiin uppoutuvalla ruoanlaittokurssilla Jocotenangon viehättävässä kylässä Antiguan lähellä. Aloita kokemuksesi tapaamalla isäntäväkeäsi, keittiömestari Carolinaa ja apulaiskeittiömestari Irisiä, jotka opastavat sinua guatemalalaisten ikonisten ruokien valmistuksessa. Valitse monista perinteisistä resepteistä, kuten Pepián, Jocón, Kak'ik, Subanik, Tamales ja Chiles Rellenos, ja jokaiseen ruokalajiin on saatavilla myös kasvisvaihtoehtoja.
Kokkauksen aikana opit paikallisista raaka-aineista, ruoanlaittotekniikoista ja kunkin ruokalajin kulttuurisesta merkityksestä. Käytännön kokemuksen tarkoituksena on antaa sinulle syvällinen käsitys guatemalalaisesta keittiöstä ja sen asemasta jokapäiväisessä elämässä. Kun kulinaariset luomuksesi ovat valmiit, sinulla on mahdollisuus nauttia niistä maalauksellisessa ympäristössä. Nauti ateriasi kattoterassilla, josta on henkeäsalpaavat näkymät Agua-tulivuorelle, tai kauniisti kunnostetussa siirtomaatyylisessä ruokasalissa.
Tunti päättyy ihastuttavaan maisteluistuntoon, jossa voit nauttia ahkeran työsi mausta ja nauttia samalla ympäröivän maiseman kauneudesta. Aterian jälkeen sinut kuljetetaan takaisin lähtöpaikallesi, josta saat unohtumattomia muistoja ja uusia kulinaarisia taitoja kotiin vietäväksi.