Aste 6 viinit boutique viinitila, Haritatos Vineyard, sijaitsee Joonianmeren saarella Kefalonian ja valmistaudu epätavallinen ruoka pariksi kierroksia. Nauti riittävästi maistiaisia runsaan aterian verran ja tutustu veden parittelun käsitteeseen. Opi asiantuntijalta Kreikan viinitarjontaa valloittavista alkuperäislajikkeista. Kuule perheenjäseneltä vuosisatoja vanhan viinitarhan elvyttämisestä sen jälkeen, kun se oli hylätty sotien ja maanjäristysten vuoksi.
Tutustu siihen, miten Haritatos-viinitarha onnistui erottumaan ensimmäisellä pullotetulla viinillään “Typaldo”, joka on yksi Kefalonian parhaista Moschatoista, ja auttoi pitkään hylätyille lajikkeille - muun muassa Vostilidille - uuden alun.
Typaldo (kuiva valkoinen 100 % Kefalonian Moschato) yhdistettynä kreetalaisiin graviiran juustoihin ja kauden hedelmiin.
Hariton (kuiva valkoinen 100 % kefalonian Vostilidi), jonka parina on kokkimme kuuluisa vasikanlihatartariresepti, lime ja perunatikkuja
Roze Haritatos (rose 100 % Kefalonian kuiva Mavrodaphne), jonka parina mausteinen kroketti Trahana (kreikkalainen couscous ), kuivattua kirsikkatomaattia, myzithra-peloponesialaista juustoa ja chiliä ja ananasta chutneyn kanssa
Mademoiselle (punainen nouveau 100 % kefalonian kuiva Mavrodaphne), jonka parina on meriahvenen ceviche, mangoa ja tuoretta appelsiinimehua.
Madame (punainen kypsytetty 100 % kefalonian kuiva Mavrodaphne), jonka parina on suklaasofle ja mustikka.
Joya (makea 100 % kefalonian Moschato), jonka parina on sinihomejuustokroketti, pistaschio ja kotitekoinen omenahillo.