Uppoudu ainutlaatuiseen kulinaariseen kokemukseen osallistumalla kokkikurssillemme, jota isännöi albanialainen perhe, joka asuu historiallisessa Beratin linnassa.
Astu albanialaisen keittiön lumoavaan maailmaan ja lähde gastronomiselle matkalle, jollaista ei ole vielä nähty. Eksklusiivinen ruoanlaittokurssimme tarjoaa harvinaisen tilaisuuden oppia sukupolvelta toiselle periytyviä perinteisiä reseptejä ja nauttia samalla paikallisen perheen lämpimästä vieraanvaraisuudesta.
Tapaamme toimistollamme, joka sijaitsee lähellä vanhaa kaupunkia, ja jatkamme sitten matkaamme Beratin linnaan.
Kulinaarisen perintönsä säilyttämisestä intohimoisesti huolehtivien isäntien opastuksella saat käytännön kokemusta aitojen albanialaisten ruokien valmistamisesta. Valmistettaviin ruokiin voi kuulua paikallisia erikoisuuksia, kuten täytettyjä munakoisoja ja Fërgesëä (perinteinen albanialainen ruokalaji, joka on valmistettu paprikoista, tomaateista ja juustosta). Ruoat ovat saatavuuden mukaan, ilmoitamme sinulle etukäteen dishes.At. Kurssin päätteeksi sinulla on mahdollisuus istua alas ja nauttia valmistamasi ateria sekä lasi paikallista viiniä tai rakia.
Tämä kokemus ulottuu itse ruoanlaiton lisäksi myös keittiön ulkopuolelle. Keskustele ilahduttavasti isäntäsi kanssa, jotka kertovat innokkaasti tarinoita perheestään, kulttuuristaan ja Berat-linnan historiasta. Saat käsityksen paikallisesta elämäntavasta, tavoista ja perinteistä ja luot muistoja, jotka ulottuvat makunystyröitä pidemmälle.
Tämä ruoanlaittokurssi järjestetään Unescon maailmanperintökohteeseen kuuluvan majesteettisen Beratin linnan maisemissa, ja se tarjoaa aidon ja aidon albanialaisen kokemuksen. Liity mukaan kulinaariseen tutustumispäivään, kulttuurivaihtoon ja lämpimään vieraanvaraisuuteen, jonka aikana arvostat entistä enemmän Albanian rikkaita perinteitä.