Tutustu viininviljelyn salaisuuksiin opastetulla kierroksella viinimuseossa Berchiddan muinaisessa kylässä Koillis-Sardiniassa.
Limbara-vuoren juurella kukkuloiden, rinteiden ja tasankojen, laidunten, kasvimaiden ja ennen kaikkea viinitarhojen keskellä koet intensiivisen kokemuksen, jossa tyypilliset tuotteet ja kuuluisa Vermentino di Gallura docg ovat päähenkilöitä. Enologis-etnografisen reitin varrella opit Sardiniassa laajalti levinneistä rypälelajikkeista, viiniköynnöksen viljelyyn liittyvistä työvälineistä, rypäleiden käsittelystä ja pullotuksesta, ja multimediajärjestelmän avulla voit tutustua alueen erilaisiin viininvalmistuksen realiteetteihin ja päästä niihin sisään. Kokemuksesi päättyy autenttisten makujen keskellä liitteenä olevassa Enoteca Regionale della Sardegna -ravintolassa opastettuun maisteluun, jossa opit, miten viinit sopivat yhteen ehdotetun ruoan kanssa.
Se on kokemus, jossa voit uppoutua sardinialaiseen viinikulttuuriin saaren menneisyyden ja tulevaisuuden välissä.
Opastettu kierros viinimuseossa kestää noin 1 tunti.
Opastettu maistelu kestää noin 1 tunnin
Aikuisten maistelu: 2 viiniä (valkoviini/punaviini) + maistelupari (1 panada, juusto, leikkeleitä, leipää).
14-vuotiaista 17-vuotiaisiin: 1 juoma, vesi + ruokapari (1 panada, juusto, leikkeleet, leipä).
6-13 vuotta: 1 juoma, vesi + ruokapari (juusto, leikkeleet, leipä).
Vaihtoehtoja intoleransseihin, allergioihin sekä kasvis- ja vegaaniratkaisuihin on saatavilla, kunhan ilmoitat siitä varausvahvistuksessa olevaan numeroon vähintään kaksi päivää ennen kokemusta.