Tropical Abundance on matka Kolumbian herkullisen ruokakulttuurin värien, tekstuurien, aromien ja makujen läpi. Tällä kierroksella pääset kokemaan raaka-aineiden matkan niiden hankkimisesta torilta, niiden valmistuksesta keittiössä ja lopulta pöytään asti, jossa voit nauttia eksoottisimmista ja ravitsevimmista kolumbialaisista trooppisista lautasista, joita on vaikea löytää muualta maailmasta. Kolumbialaisen farmilta pöytään -kokin kädestä valitset ainesosat ja opit reseptit joihinkin Kolumbian keittiön edustavimpiin kuuluviin ruokiin.
Matkasi alkaa 7 de Agosto Plazan markkinoilta. Täällä Diana Pizano, biologi ja Kolumbian maatalousperintöä intohimoisesti arvostava farm-to-table-kokki, opastaa sinut aukiolla, jossa voit maistella erilaisia maataloustuotteita, hedelmiä, vihanneksia ja siemeniä - kaikki Kolumbian trooppisen maiseman ainutlaatuisia tuotteita, kuten maissia, riisiä, mukuloita, kuten perunoita, maniokkia ja cubioita, tai herkullisia hedelmiä, kuten mangoa, granadillaa, mangostania, feijoa, lohikäärmehedelmää, passiohedelmää, chontaduroa, papaijaa, guavaa, luloa, karviaismarjoja ja paljon muuta. Löydät myös erilaisia esineitä, kukkia, kasveja, käsitöitä ja erityisen ystävällisiä kauppiaita ja maanviljelijöitä, jotka ovat valmiita auttamaan sinua valitsemaan tuoreimmat ja terveellisimmät tuotteet, jotka voit ottaa mukaan toiselle pysäkillesi. Dianan suositusten avulla voit hankkia sadonkorjuun kannalta olennaiset ainesosat, jotta saat maatilan parhaat palat pöytäänne.
Lähdettyäsi Plaza Marketilta siirryt Rosalesiin, pohjoiseen kaupunginosaan, jossa voit nauttia Bogotan itäisten kukkuloiden kauniista maisemista. Siellä näet Dianan paikan, jossa tällä hetkellä toteutetaan Comiendo Cuento -projektia, joka on aloite, jossa palataan perinteiseen tapaan nauttia hyvästä seurasta ja herkullisesta kotiruoasta samaan aikaan. Kierroksen päätteeksi järjestetään keittiötyöpaja ja maistelu, jossa opit valitsemasi perinteisen kolumbialaisen ruokalajin reseptin. Valitse eri ruokalistavaihtoehdoista, joissa on kotimaisia raaka-aineita, kuten keittoja, riisiä ja lihaa, sekä erilaisia leipiä, jälkiruokia ja trooppisia juomia. Opi valmistuksesta, säilytystekniikoista, ainesosista ja resepteistä samalla, kun nautit herkullisen eksoottisen lautasen äärellä, joka tuo esille Kolumbian trooppisen runsauden.