Pakene nähtävyyksien katselun kiireitä ja uppoa italialaisen keittiön rikkaisiin makuihin tällä Bolognan keskustassa järjestettävällä mielenkiintoisella ruoanlaittokurssilla. Aloita kulinaarinen matkasi valmistamalla herkullinen tiramisu, jonka jälkeen opit valmistamaan tuoretta pastaa, ja nauti samalla ihanaa viiniä rakastetussa paikallisessa ravintolassa.
Saapuessasi sinua tervehditään virkistävällä lasillisella proseccoa, joka antaa pohjan hauskalle ja vuorovaikutteiselle kokemukselle. Valmistaudu astumaan verhon taakse ja selvittämään, miten aito italialainen ravintola toimii, jossa intohimo ruokaa kohtaan kohtaa perinteet.
Pese kätesi ja pue esiliina päällesi, ennen kuin aloitat ruoanlaiton, mikä on merkki kulinaarisen seikkailun alkamisesta. Ensimmäisenä tehtävänäsi on valmistaa herkullinen tiramisu, jonka valmistuksen lisäksi opit tämän ikonisen jälkiruoan kiehtovasta alkuperästä ja tekniikoista, jotka tekevät siitä todella erikoisen.
Kun tiramisu on valmis, on aika siirtyä seuraavaan jännittävään vaiheeseen: pastan valmistukseen! Siirry työpisteellesi, jossa asiantunteva opastus johdattaa sinut ihanteellisen pastataikinan valmistukseen. Opi tuntemaan eri jauhotyypit ja pasta fresca- ja pasta secca -pastojen väliset erot, kun pyörittelet, leikkaat ja muotoilet pastasi huolellisesti ja luovasti.
Kurssin päätteeksi voit kokoontua muiden osallistujien kanssa nauttimaan herkullisesta lounaasta tai illallisesta, nauttimaan yhdessä valmistamistanne ruokalajeista, joita täydentää huolella valittu lasillinen hienoa viiniä, joka kohottaa aterianne. Tule mukaan ikimuistoiseen kokemukseen Bolognassa, joka parantaa kulinaarisia taitojasi ja syventää arvostustasi italialaista ruokakulttuuria kohtaan!