expedia
Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 4 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 2 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 3 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 1 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria

Bologna: Yksityinen pastanvalmistusluokka aidon "Sfoglinan" kanssa

SLOW EMOTION​
Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
Hinta on 280 € per aikuinen* *Saat alemman hinnan valitsemalla enemmän kuin 2 aikuista
Yleistä
  • Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
  • 3 h
  • Mobiilikuponki
  • Välitön vahvistus
  • Useilla kielillä
Yleiskuvaus
  • Ruoanlaittokurssi
  • Tagliatelle ja Tortellini
  • Paikalliset tuotteet
  • Pasta Fresca

Aktiviteetin sijainti

    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

    • Via Claudio Treves, 40135 Bologna BO, Italy
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Tarkista saatavuus


Bologna: Yksityinen pastanvalmistusluokka aidon "Sfoglinan" kanssa
  • Aktiviteetin kesto on 3 tuntia3 h
    3 h
  • englanti
Alkamisaika: 16.00
Hintatiedot
280,00 € x 1 aikuinen280,00 €

Yhteensä
Hinta on 280,00 €
Tämän sivun sisältö on saatettu tuottaa konekäännösohjelmalla

Mitä hintaan sisältyy ja mitä ei

  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyRuoanlaittokurssi ammattimaisen pastanvalmistajan kanssa
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy Maistiaiset (alkuruoka ja jälkiruoka)
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy Paikallinen opas

Hyvä tietää ennen varauksen tekemistä

  • EU:n kuluttajan oikeuksia koskevien säädösten mukaisesti peruutusoikeus ei koske aktiviteettipalveluita. Palveluntarjoajan peruutuskäytäntöjä sovelletaan.

Mitä voit odottaa

Tutustumme Bolognan tuoreen pastan valmistuksen perinteeseen kokeneiden sfoglineiden (pastanvalmistajien) kanssa. Taikinan valmistuksesta sen venyttämiseen mattarellon kanssa.

Matkamme pastanvalmistuksen kautta sisältää:

Taikinan valmistelu: Opi sekoittamaan täydelliset ainekset pastataikinan valmistamiseksi.

Vaivaa: Tutustu taikinan vaivaamisen taitoihin, kunnes se saavuttaa ihanteellisen koostumuksen.

Taikinan lepääminen: Ymmärrä, miten tärkeää on antaa taikinan levätä, jotta sen rakenne kehittyy.

Venyttely Mattarellon kanssa: Mattarellolla (valssaustappi) taikinan levittämisen tekniikka täydellisen paksuuden saavuttamiseksi.

Leikkaaminen ja muotoilu: Opi leikkaamaan ja muotoilemaan taikina erilaisiksi pastatyypeiksi, kuten tagliatelleiksi, tortellineiksi tai lasagnelevyiksi.

Ruoanlaitto: Vinkkejä pastan kypsentämiseen täydelliseksi: Hanki vinkkejä pastan kypsentämiseen täydelliseksi.

Kurssin päätteeksi nautit työsi hedelmistä herkullisella aterialla paikallisten viinien kera Sfoglinan keittolaboratorion viihtyisässä ilmapiirissä. Kurssi on yksityinen ja yksinomaan ryhmällesi tarkoitettu.

Sijainti

Aktiviteetin sijainti

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Claudio Treves, 40135 Bologna BO, Italy
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy