Olemme todellinen belgialainen suklaantekijä, ja Belgian hallitus on sertifioinut meidät. Meidän kanssamme teet todella omat suklaasi todellisen käsityöläisen kanssa! Jaetaan intohimomme ja opitaan paljon asioita belgialaisesta suklaasta aina viljelmiltämme Brysselin myymälään!
Kokemuksen aikana valmistat mendianttia, tryffeleitä ja myös henkilökohtaisen baarin, jonka voit tuoda mukanasi työpajan päätteeksi. Se on myös mukava hetki, jonka voimme jakaa suklaantekijöidemme kanssa. He selittävät sinulle paljon asioita kaakaosta. Voit maistaa kaakaopapuja (erittäin karvas!) ja myös kaakaoliuosta (ei alkoholia, vain kaakaomassaa, jota käytämme suklaan valmistukseen).
Kokemus tapahtuu upouudessa koulutuskeskuksessamme, joka on erittäin hyvin varustettu 150 m2:n työpaja, johon mahtuu jopa 60 osallistujaa. Työpajamme on täysin ilmastoitu, joten toiminnan aikana voi olla hieman kylmä. Pukeudu sen mukaisesti.
Työpajojen kysyntä on tällä hetkellä suurta, joten järjestämme nyt kolme istuntoa päivässä klo 11, 14 ja 17. Koulutuskeskuksessamme sinun on käytettävä hiusverkkoa. Käytettävissä on vesiautomaatit ja inva-wc.
Henkilökuntamme ovat aitoja käsityönä valmistettuja suklaantekijöitä, jotka ovat Belgian liittovaltion hallituksen sertifioimia.
Olemme ylpeä Les Clefs d'Or -vieraanvaraisuusohjelman yhteistyökumppani, joka on vierailijoillemme ja asiakkaillemme annettu merkki erinomaisuudesta.
Myymälöissämme voit tutustua kaikkeen, mitä suklaantekijämme valmistavat asiakkaillemme. Voit nauttia heidän luovuudestaan ja osaamisestaan.
Olemme Brysselin kaupungin ainoa sertifioitu käsityöläissuklaan valmistaja!
Työskentelet vain korkealaatuisesta kaakaosta käsityönä valmistetun suklaan kanssa.
Olemme Brysselin ainoa suklaanvalmistaja, joka ei käytä suklaapajoissaan teollista suklaata!
Takaamme 100-prosenttisesti jäljitettävän toimitusketjun käyttämällesi ja maistamallesi kaakaolle.
Työpajan aikana käyttämäsi suklaa ei edellytä metsien hävittämistä eikä lapsityövoimaa, ja se tarjoaa viljelijöille kohtuullisen tulotason.
Emme ole osa teollisuuskonsernia vaan todellinen käsityöläissuklaan valmistaja.
Tutustu papuista patukoihin -konseptiimme ja suklaantekijän selityksiin.