Pakene kesähelteiltä ja viilennä itsesi aidolla ruoanlaittokurssillamme täysin ilmastoidussa tilassamme! Aloitamme kierroksen tutustumalla Unkarin suurimpiin sisätiloissa järjestettäviin markkinoihin, keräämme tuoreita raaka-aineita ja suuntaamme sitten läheiseen jäähdytettyyn asuntoon käytännön kokkausta ja kulttuuriin uppoutumista varten.
Aloitamme tapaamalla Budapestin ikonisella Keskustorilla. Sieltä lähdemme lyhyelle kävelylle torille, jossa keskustelemme Unkarin historiasta, keittiöstä ja kulttuurista samalla kun maistelemme Unkarin makuelämyksiä!
Markkinoiden jälkeen suuntaamme asunnollemme, jossa valikoima suussa sulavia välipaloja, kuten makkaroita, salamia, dippejä ja juustoja odottaa meitä ennen kuin pääsemme siihen!
Sitten on aika kääriä hihat ja ryhtyä kokkaamaan!
Ruokamme ovat hyväksi havaittuja, sukupolvelta toiselle periytyviä perhereseptejä, ja sinä saat valita, mitä valmistat:
(Juhlaväki voi valita yhden seuraavista pääruuista.)
Kanapaprikash - Se on helppoa, herkullista ja super unkarilaista!
Naudanlihagulassi - Perinteinen naudanlihagulassi, joka perustuu perheemme reseptiin ja lämmittää sydäntäsi!
Sienipaprikas eli Lecso - runsas ja herkullinen unkarilainen ruokalaji, joka sopii täydellisesti sekä kasvissyöjille että vegaaneille.
(Pyynnöstä voimme toimittaa Halal-aineksia.)
Ja tietysti myös viini, palinka ja yllätysmuisto kuuluvat kierrokseen!
Odotan innolla, että toivotan teidät tervetulleeksi!