Nauti 2,5 tunnin käytännönläheisestä kulinaarisesta kokemuksesta perinteisten strudelien valmistuksessa pienessä ryhmässä. Nauti käytännönläheisestä kulinaarisesta kokemuksesta perinteisten strudelien valmistuksessa. Leivo 2 erilaista strudelia valitsemallasi täytteellä ja nauti niistä sen jälkeen.
Mene paikallisen kumppanin yksityisasuntoon Budapestin keskustassa. Tutustu ammattitaitoisen kokin kanssa strudelin historiaan. Strudel on tyypillinen Habsburgien valtakunnan jälkiruoka, jonka alkuperä juontaa juurensa turkkilaisten vaikutuksesta Unkarissa. Tutustu jälkiruoan merkitykseen maaseudun hääillallisilla sekä laajemmin unkarilaiseen keittiöön, tapoihin ja jokapäiväiseen elämään.
Sen jälkeen voit tutustua paikallisen kumppanin äidin reseptiin, jonka mukaan strudelista tehdään venytetty versio. Venytä kimmoisaa taikinaa käsin hyvin ohueksi kokin opastuksella. Täytä strudelit tyypillisillä täytteillä - kuten unikonsiemenillä ja kurpitsalla, makealla tai suolaisella kaalilla ja makealla tuorejuustokermalla - ja laita ne sitten uuniin paistumaan.
Odotellessasi voit maistella muita tyypillisiä unkarilaisia suupaloja, unkarilaista viiniä, virvoitusjuomia ja kivennäisvettä. Kun strudelit ovat valmiita, istu alas ja nauti ne yhdessä ryhmän kanssa. Ota lopuksi reseptit mukaasi kotiin, jotta voit valmistaa strudeleita uudelleen perheellesi ja ystävillesi.