Kokoonnumme Plaza Dorregon kokoontumispaikalla (Huberto Primo ja Defensa) kello 18.00, ja lähdemme Casa del Dulce de Leche -rakennukseen. Nauti ensin opastetusta kierroksesta tässä historiallisessa erikoisliikkeessä ja opi, miten he valmistavat herkullista tähtituotettaan, kermaista karamellia muistuttavaa herkkua nimeltä “dulce de leche”. Saat myös mahdollisuuden maistella eri lajikkeita.
Suuntaa sitten Mercado de San Telmoon, joka on ollut tärkeä osa Buenos Airesin ruokamarkkinoita siitä lähtien, kun se avattiin vuonna 1897. Tutustu lihaa, kalaa, tuoreita hedelmiä ja vihanneksia myyviin kojuihin ja löydä laadukkaimmat raaka-aineet, jotka ovat Argentiinan keittiön suosituimpien ruokien pohjana.
Seuraavaksi pysähdyt ruokakierroksellasi Tierra Mendocinan viinitilalla, jossa vietät 55 minuuttia nauttien kahden eri argentiinalaisen viinin maistiaisista: punaisen Malbecin ja valkoisen Torrontesin. Pese nämä herkulliset viinit myös paikallisten juustojen kanssa.
Mene viinitilalta Revire Brasas Bravas -ravintolaan, jossa voit viimeistellä Buenos Airesin kulinaarisen kokemuksesi. Nauti perinteinen argentiinalainen illallinen, joka sisältää 3 herkullista ruokalajia sekä juoman (kivennäisvettä, virvoitusjuomia, lasi viiniä tai olutta). Alkuruoaksi voit valita liha-empanadan tai Revire provolone -juuston. Sen jälkeen pääruokana on portviinipihvi, sisäfileepihvi tai neljäsosa luutonta kanaa, joka tarjoillaan ranskalaisten tai sekasalaatin kera. Päätä ateria jälkiruoalla, jossa on dulce de lecheä tai jäätelöä.
Noin tunnin kestävän herkullisen illallisen päätteeksi sinut viedään takaisin hotelliin noin kello 22.00, jossa kiertoajelusi päättyy.