expedia

Cuscon ruoanlaittokurssi ja San Pedron markkinoiden kiertoajelu

Tangol​
Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
Hinta on 78 € per aikuinen* *Saat alemman hinnan valitsemalla enemmän kuin 2 aikuista
Yleistä
  • Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
  • 4 h
  • Mobiilikuponki
  • Välitön vahvistus
  • Useilla kielillä
Yleiskuvaus
  • Kävelykierros San Pedron markkinoilla
  • Opi paikallisesta ruoasta ammattitaitoiselta oppaalta
  • Maista uusia makuja ja herkullista perinteistä Andien ruokaa.
  • Opi kokkaamaan perulaista ruokaa ammattikokin kanssa
  • Nauti 4 ruokalajin ateria perulaisista raaka-aineista.

Aktiviteetin sijainti

  • Cooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • San Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Tarkista saatavuus


Ruoanlaittokurssit ja San Pedron markkinakierros
  • Aktiviteetin kesto on 4 tuntia4 h
    4 h
  • englanti
  • Ruoka ja juomat

Valitse tämä vaihtoehto ryhmäpalvelua varten

Hintatiedot
78,33 € x 2 aikuista156,66 €

Yhteensä
Hinta on 156,66 €
Tämän sivun sisältö on saatettu tuottaa konekäännösohjelmalla

Mitä hintaan sisältyy ja mitä ei

  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy
    Opastettu ruokakierros San Pedron markkinoilla
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy
    Kierroksen selostus espanjaksi ja englanniksi
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy
    Kaikki ainesosat
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy
    Juo Chicha Morada ja vettä
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy
    Opastettu ruoanlaittokurssi
  • Hintaan ei sisällyHintaan ei sisälly
    Ateriat, joita ei ole mainittu matkasuunnitelmassa
  • Hintaan ei sisällyHintaan ei sisälly
    Edestakaiset kuljetukset hotellille ja hotellilta

Hyvä tietää ennen varauksen tekemistä

  • Kierroksen aloittaminen edellyttää vähintään 2 henkilöä.
  • Tämä aktiviteetti ei ole esteetön pyörätuolilla
  • Tätä toimintaa ei suositella 6-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille.
  • Jos sinulla on ruokarajoituksia, kerro niistä varauksen yhteydessä.
  • Kokoontumispaikalle on saavuttava 10 minuuttia ennen alkamisaikaa.
  • Tämä aktiviteetti alkaa San Pedron torilta Door 1, joka on noin 5 minuutin päässä Plaza de Armas -aukiolta. Teidän on kuljettava itse tapaamispaikalle.
  • Tämä aktiviteetti päättyy osoitteeseen Calle San Andres 477, Cuscon historiallinen keskusta.
  • EU:n kuluttajan oikeuksia koskevien säädösten mukaisesti peruutusoikeus ei koske aktiviteettipalveluita. Palveluntarjoajan peruutuskäytäntöjä sovelletaan.

Mitä voit odottaa

Tämä hämmästyttävä kulinaarinen kokemus alkaa San Pedron Plazoleta of San Pedron kohtaamispaikalta, joka on ihastuttava paikka, jossa sijaitsevat San Pedron markkinat.

Markkinat avattiin vuonna 1925, ja markkinakierroksen aikana näet tuhansia myymälöitä, joissa on suuri valikoima elintarvikkeita, kuten juustoja, hedelmiä, vihanneksia, käsitöitä, ruokalistoja ja paljon muuta.

San Pedron markkinat ovat kaupungin tärkein tavarantoimituspaikka, jonne turistit ja paikalliset tulevat päivittäin. Tämä paikka oli osa inkapolkua, joka yhdisti Plaza de Armasiin,, inkavaltakunnan aikana.

Ruokakierros jatkuu lyhyen kävelymatkan päässä Cuscon historiallisessa keskustassa sijaitsevasta ruoanlaittostudiosta, joka sijaitsee hyvin lähellä markkinoita. Keittiö on valmis aloittamaan Perulaisen ruoanlaiton kurssit.

Aloitat kurssin valmistamalla perulaista cocktailia joka tunnetaan nimellä Pisco Sour. Tämä perinteinen alkoholijuoma valmistetaan Piscosta, viinirypäleistä tislatusta viinasta, ja passionhedelmämehusta.

ammattikokki kertoo vaihe vaiheelta, miten valmistetaan 4 ruokalajin menu perusruokatekniikoita käyttäen. Aloitamme valmistamalla ensimmäisen ruokalajin, herkullisen Mashua-kerman ja violettien maissilastujen kera. Mashua on useiden Etelä-Amerikan maiden Andien korkeilla alueilla kerättävä perunan kaltainen mukula, jolla on hyödyllisiä ravitsemuksellisia ominaisuuksia.

Toista ruokalajia varten valmistat kolme erilaista cevicheä. Yksi on klassinen punasipulin ja korianterin kera. Toinen on esi-isien tyyliin valmistettu ceviche, jossa on tumbomehua, joka on Andien korkeassa viidakossa kasvava hedelmä, joka muistuttaa passionhedelmää ja sisältää runsaasti C-vitamiinia. Kolmas ceviche koostuu kushurosta (Andien korkeiden alueiden levästä), tarwista (Andien soijasta) ja camu camusta, joka tarjoaa räjähdysmäisen määrän makuja.

Kolmannessa ruokalajissa valmistat hienon rocoto-paprikantäytettynä sienillä ja vihanneksilla, jonka seurana on luomupuutarhasalaatti ja pehmeä, kermainen perunapiirakka. Rocoto on eräänlainen chilipaprika, joten se on mausteinen. Perunapiirakkaan käytetään kolmea eri perunalajiketta.

Maistat jokaista ruokalajia jokaisen kurssin päätteeksi, jotta voit nauttia perinteisestä perulaisesta keittiöstä, joka on tehty omin käsin, ja jakaa mukavan hetken muun ryhmän kanssa. Maistat myös alkoholittomia juomia, kuten Chicha Morada, violetista maissista valmistettu makea juoma.

Neljännessä ruokalajissa nautit jälkiruokia, jotka on valmistettu aromaattisista ja tuoreista eksoottisista hedelmistä, kuten lucumasta, kultaisista marjoista ja cherimoyasta.

Sijainti

Aktiviteetin sijainti

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    Cooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • PEOPLEPEOPLE
    San Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru