Tämä hämmästyttävä kulinaarinen kokemus alkaa San Pedron Plazoleta of San Pedron kohtaamispaikalta, joka on ihastuttava paikka, jossa sijaitsevat San Pedron markkinat.
Markkinat avattiin vuonna 1925, ja markkinakierroksen aikana näet tuhansia myymälöitä, joissa on suuri valikoima elintarvikkeita, kuten juustoja, hedelmiä, vihanneksia, käsitöitä, ruokalistoja ja paljon muuta.
San Pedron markkinat ovat kaupungin tärkein tavarantoimituspaikka, jonne turistit ja paikalliset tulevat päivittäin. Tämä paikka oli osa inkapolkua, joka yhdisti Plaza de Armasiin,, inkavaltakunnan aikana.
Ruokakierros jatkuu lyhyen kävelymatkan päässä Cuscon historiallisessa keskustassa sijaitsevasta ruoanlaittostudiosta, joka sijaitsee hyvin lähellä markkinoita. Keittiö on valmis aloittamaan Perulaisen ruoanlaiton kurssit.
Aloitat kurssin valmistamalla perulaista cocktailia joka tunnetaan nimellä Pisco Sour. Tämä perinteinen alkoholijuoma valmistetaan Piscosta, viinirypäleistä tislatusta viinasta, ja passionhedelmämehusta.
ammattikokki kertoo vaihe vaiheelta, miten valmistetaan 4 ruokalajin menu perusruokatekniikoita käyttäen. Aloitamme valmistamalla ensimmäisen ruokalajin, herkullisen Mashua-kerman ja violettien maissilastujen kera. Mashua on useiden Etelä-Amerikan maiden Andien korkeilla alueilla kerättävä perunan kaltainen mukula, jolla on hyödyllisiä ravitsemuksellisia ominaisuuksia.
Toista ruokalajia varten valmistat kolme erilaista cevicheä. Yksi on klassinen punasipulin ja korianterin kera. Toinen on esi-isien tyyliin valmistettu ceviche, jossa on tumbomehua, joka on Andien korkeassa viidakossa kasvava hedelmä, joka muistuttaa passionhedelmää ja sisältää runsaasti C-vitamiinia. Kolmas ceviche koostuu kushurosta (Andien korkeiden alueiden levästä), tarwista (Andien soijasta) ja camu camusta, joka tarjoaa räjähdysmäisen määrän makuja.
Kolmannessa ruokalajissa valmistat hienon rocoto-paprikantäytettynä sienillä ja vihanneksilla, jonka seurana on luomupuutarhasalaatti ja pehmeä, kermainen perunapiirakka. Rocoto on eräänlainen chilipaprika, joten se on mausteinen. Perunapiirakkaan käytetään kolmea eri perunalajiketta.
Maistat jokaista ruokalajia jokaisen kurssin päätteeksi, jotta voit nauttia perinteisestä perulaisesta keittiöstä, joka on tehty omin käsin, ja jakaa mukavan hetken muun ryhmän kanssa. Maistat myös alkoholittomia juomia, kuten Chicha Morada, violetista maissista valmistettu makea juoma.
Neljännessä ruokalajissa nautit jälkiruokia, jotka on valmistettu aromaattisista ja tuoreista eksoottisista hedelmistä, kuten lucumasta, kultaisista marjoista ja cherimoyasta.