Tämä on ylivoimaisesti paras gastronominen kokemus Dubrovnikin maaseudulla.
Pääset vierailemaan aidossa maalaistalossa ja syömään vain paikallisia tuotteita; lihaa, juustoa ja tuoretta mustekalaa suoraan merestä. Peka on ainutlaatuinen historiallinen kattila, jota käytetään ruoan valmistukseen. Ruoka valmistetaan ilman ilmaa, joten se on ainutlaatuinen yhdistelmä leivontaa ja ruoanlaittoa samaan aikaan. Se valmistetaan suoraan nuotiossa, ja tuhka tekee siitä ilmatiiviin. Paikallisesta puusta peräisin olevat aromit tekevät ruoasta uskomattoman ja antavat sille erityisen maun! Kellon alla olevan lihan tai mustekalan lisäksi voit maistaa paikallisia aperitiivejä ja kotitekoista viiniä, joka sopii täydellisesti ruokalajiin.
Maistelumenu:
- Aperitiivit: Erilaisia kotitekoisia perinteisiä konjakkeja.
- Leikkeleet: Kotitekoinen leipä, kuivakypsytetty kinkku ja paikallisilta tiloilta peräisin oleva juusto ovat ihastuttava alkupala. Varo, ettet syö liikaa ja pilaa lounastasi!
- Peka - rautakello: Tämä on päätähti. Lihaa paikallisilta tiloilta tai tuoretta mustekalaa suoraan merestä sekä perunoita ja vihanneksia paikalliselta tilalta.
- Kotitekoinen strudel: Talon rouvan tekemä strudel aterian päätteeksi.
Tule mukaan tähän herkulliseen kokemukseen, joka hemmottelee kaikkia aistejasi!