expedia

Firenzen Gelaton valmistusluokka, pienryhmämatka

LivTours​
10 kautta 10
Poikkeuksellinen
Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
Hinta on 99 € per aikuinen
Yleistä
  • Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
  • 1 h
  • Mobiilikuponki
  • Välitön vahvistus
Yleiskuvaus
  • Tee oma Gelato tyhjästä
  • Opi Gelaton maailman johtavilta asiantuntijoilta
  • Ota vuoro kauhoa jäätelöä tiskin takaa!
  • Kaikki yhdessä Italian vanhimmista gelatoakatemioista.
  • Pieni ryhmä VAIN 6 henkilöä!

Aktiviteetin sijainti

  • I Gelati del Bondi
    • Via dei Tavolini
    • 50122, Firenze, Toscana, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • Via Faenza, at the corner with Via Nazionale, Florence city center
    • 34a Via Faenza
    • 50123, Firenze, Toscana, Italy

Tarkista saatavuus


Firenzen Gelaton valmistusluokka, pienryhmämatka
  • Aktiviteetin kesto on 1 tunti1 h
    1 h
  • englanti
  • Vain ruoka
  • Vieraile aidossa italialaisessa Gelateria-ravintolassa Firenzen sydämessä
  • Opi italialaisen gelaton valmistuksen yksityiskohdat paikallisilta asiantuntijoilta.
  • Tee aivan oma ainutlaatuinen ja herkullinen gelaton maku tyhjästä.
  • Vietä aikaa paikallisten käsityöläisten kanssa, jotka ovat intohimoisesti mukana gelaton valmistuksessa.
  • Nauti puoliyksityisestä ryhmästä, jossa on enintään 6 henkeä, puoliyksityistä kokemusta varten.
Kielivaihtoehdot: englanti
Alkamisaika: 14.00
Hintatiedot
99,00 € x 2 aikuista198,00 €

Yhteensä
Hinta on 198,00 €
pe 14.11. asti
Tämän sivun sisältö on saatettu tuottaa konekäännösohjelmalla

Mitä hintaan sisältyy ja mitä ei

  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy
    Gelaton valmistus kokemus
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy
    Tee oma makusi
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy
    Lusikoi gelatoa tiskin takaa
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy
    Asiantuntijaopettajat yhdestä Italian vanhimmista gelatoakatemioista
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy
    Pieni 6 hengen ryhmä
  • Hintaan ei sisällyHintaan ei sisälly
    Hotellin nouto ja jättö

Hyvä tietää ennen varauksen tekemistä

  • Tämän tuotteen varaaminen edellyttää vähintään kahta osallistujaa. Huomaathan, että tehdessäsi varauksen vain yhdelle osallistujalle on mahdollista, että varaus peruutetaan.
  • Voimme ottaa huomioon ruokavaliorajoitukset, kuten kasvissyöjät tai gluteenittomat ruokavaliot. Ilmoita ruokatarpeesi kohdassa "Lisähuomautukset" varauksen tekemisen jälkeen.
  • EU:n kuluttajan oikeuksia koskevien säädösten mukaisesti peruutusoikeus ei koske aktiviteettipalveluita. Palveluntarjoajan peruutuskäytäntöjä sovelletaan.

Mitä voit odottaa

Jos olet gelaton ystävä, LivTours Semi-Private Gelato Making Class in Florence on sinua varten! Tämän kokemuksen aikana vierailet perheomisteisessa ja -johtoisessa gelatoakatemiassa, kyllä, Italiassa on gelaton valmistuksen akatemioita! Gelato maestron seurassa opit kaikki gelaton valmistuksen yksityiskohdat todelliselta ammattilaiselta. Tutustu gelaton ja jäätelön välisiin eroihin ja opi, miten gelato valmistetaan, mitä ainesosia käytetään ja miten erityinen prosessi tekee siitä niin kermaista ja herkullista. Voit jopa valmistaa oman makusi tyhjästä! Tämän kurssin jälkeen sinusta tulee kunniatehtävä italialaisen gelaton valmistajana, sillä opit kaiken käytettävistä ainesosista aina kauhomiseen kuin ammattilainen. Tämä käytännönläheinen perheystävällinen kokemus on hauska ja täydellinen tapa viettää aikaa Firenzessä - jota jotkut sanovat Italian gelaton pääkaupungiksi!

LivToursin puoliyksityisillä ryhmämatkoilla on enintään kuusi henkilöä per ryhmä, mikä antaa matkustajille mielestämme enemmän mahdollisuuksia keskustella oppaan ja paikallisten käsityöläisten kanssa, mikä edistää henkilökohtaisempaa kokemusta. Tämä on erityisen tärkeää työpajoissa ja kursseilla, jotta saat koko kokemuksen ytimen ja voit todella oppia tekniikoita ja taitoja, jotka voit viedä mukanasi kotiin.

Jos ihmettelet jäätelön ja gelaton eroa, me autamme sinua selvittämään asian! Aivan kuten jäätelö, gelato sisältää maitoa, sokeria ja makuaineita, kuten hedelmiä tai pähkinöitä, mutta - ja tässä on suuri ero - siinä on vähemmän kermaa kuin jäätelössä eikä yleensä munankeltuaisia. Hämmästyttävää, kun otetaan huomioon, että se maistuu kermaisemmalta kuin jäätelö! Saatat luulla, että tämä on “uusi” italialainen jälkiruoka, mutta muinaiset Rooman keisarit söivät kuulemma hyvin samankaltaisia jälkiruokia, ja tämän jälkiruoan sanotaan olevan yksi monista kulinaarisista keksinnöistä, jotka Katariina de' Medicin sanotaan vieneen Firenzestä Pariisiin vuonna 1533, kun hän meni naimisiin Ranskan kuninkaan kanssa. Siitä ei ole kirjallisia todisteita, mutta tiedämme varmasti, että vuonna 1686 Francesco Procopio dei Coltelli, sisilialainen kalastaja ja kokki Palermosta, valmisti ensimmäisen gelato-koneen ja vei sen Pariisiin!

Sijainti

Aktiviteetin sijainti

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    I Gelati del Bondi
    • Via dei Tavolini
    • 50122, Firenze, Toscana, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • PEOPLEPEOPLE
    Via Faenza, at the corner with Via Nazionale, Florence city center
    • 34a Via Faenza
    • 50123, Firenze, Toscana, Italy